Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2012 13 yıl su böreğimizden de almaz mıydınız efendim? pembe.. gönlüm sende.. çiçekli tabakta..
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2012 13 yıl Yazar Admin Su böreği yemeyeli çok uzun zaman olmuştu... onada teşekkürler...
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2012 13 yıl ve.. yine aynı değerde dekorlu.. bi çay daha almazmıydınız.. gönülden..
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2012 13 yıl büyrüüün.. heman geldi buzz kimin meyvalı sodanız.. hocam.. efendim.. nerde bana aferin? ..
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2012 13 yıl büyrüüün.. heman geldi buzz kimin meyvalı sodanız.. hocam.. efendim.. nerde bana aferin? .. en çok'undan pekiyi evladım.. teşekkür ederim..
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 13 yıl kantin vergisi yatırmaya gitmiştim.. geç oldu.. özür.. buyurunuz efendim.. arkadaşlarınızı da davet ediniz.. güzel bi hafta olsun.. dilerim.. ..
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 13 yıl Admin-- Teşekkürler Siz de olmasanız artık... Ben de herkes için güzel bir hafta diliyorum Gönlünüzce olsun herşey
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 13 yıl .. bu sabah kahvaltı açık büfe.. çaylar da geldii.. buyursunlar efendiiim..
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 13 yıl Ekmek, muz ve elma hariç hepsinden nasibimi aldım ve teşekkür ettim..
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 13 yıl Sabaha bu renkte bir çayla başlamak bana iyi geliyor umarım size de faydası olur
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 13 yıl birisi; sn admin'ime ve sn radya'ya teşekkür ediyorum.. cümle düşük oldu emme affola.. düzeltmicem.. bikoz küsüküm.. niçün pasifik gene atlantiği ezdi-geçti.. ne güzel çay demlediydim emme.. kendi çayını getirmiş.. nisbet yapıyo bi de.. neyse size de teşekkür.. etmesem admin'im kızar.. saten sinirli..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.