Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 12 yıl Yazar Admin Hayu insanın her girdiğinde bu başlığa gelesi geliyor... Yapmayın göbekleneceğiz...
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 12 yıl .. bu sıcaklarda.. şöyle bi fazla gerilere gitmeden.. anıları eşelemeden.. biraz soluklanmak için.. size sayın admin'im; soğuk ve buzlu meşrubat ile.. çıtır çıtır patates kızartmaları.. afiyet olsun..
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 12 yıl sayın admin'im afiyet olsun.. diğer sayın admin'im olan freyja'ya da; sadece su.. niçün? bikoz o beni sevmiyo.. ..
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 12 yıl bi sorun bakalım.. niye yaptık.. neden yaptık? iftar'ın.. tarif'ini yapıyos burda.. anlayışlı olunuz reca ederim.. lûtfen haddinizi biliniz..
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 12 yıl yok canım ben kendime kızıyorum zaten, içeride neler neler olduğunu biliyorum sonuçta..
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 12 yıl arif'e tarif.. çemberlitaş'ta maarif.. metanetinizi muhafaza ediniz. ümit kesilmez..
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 12 yıl haydee.. gelen kapsın bi tane.. sonu yok sahura kadar açık büfe.. ramazan boyunca şirketten.. adminimiz sen çok yaşa.. el öpenlerin çok olsun..
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 12 yıl simin-simin.. tansiyonun şincik dengelenir.. üzülme sen.. oyy oyyyy tşklr İnterlock...
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 12 yıl ramazan boyu dondurma reyonumuz da serviste olacaktır.. değişik kreasyonlarımızdan seçmeniz mümkündür.. yeyiniz efendiler.. hepsi şirketten.. çok yaşa turkısh medıa..
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 12 yıl oyy oyyyy tşklr İnterlock... afiyet olsun.. her saman gelesin inşaallah.. allah seni başımıstan eksik etmesin..
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 12 yıl Yazar Admin Hayu ne yapıyorsunuz siz bakem... 500 kg olacağız bu gidişle... Şöbi'de çok güzel görünüyor... Hadi mideye indirdik... Tşekkürler.. .
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 12 yıl haydee.. gelen kapsın bi tane.. sonu yok sahura kadar açık büfe.. ramazan boyunca şirketten.. adminimiz sen çok yaşa.. el öpenlerin çok olsun.. sanırsam son çayı kaptım sahur girmeden yetiştim gari bana afiyet bal şeker olsun. ellerinize sağlık
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 12 yıl Admin-- sayın admin'im afiyet olsun.. diğer sayın admin'im olan freyja'ya da; sadece su.. niçün? bikoz o beni sevmiyo.. .. aaaaa ne ayıppp ne ayıppp ben herkesi seviyorum, hepinizi seviyorum, suyu da seviyorum, aslındaaa şöbiyeti de seviyorum ama Admin'i de sevdiğim için şöbiyeti ona bırakıyorum zaten o da indirmiş mideye gördüm, hiç "olmaz azıcık da Freyja'ya bırakayım" falan dememiş, ne diyim o zaman ben de afiyet olsun madem
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 12 yıl ama haksız mıyım sn. admin'im? nahif bi üslub ile sise çıkma öneriyorum.. zarif elinizin tersi ile.. horizontal bi tepki veriyorsunuz.. şimdi ben mi ayıp yaptım efendim.. ne olurdu.. uzattığım elimin ucucuğundan tutuverseydiniz? neyse.. iftarda size özel bi menü hazırlarım.. halâ ümüdim var.. yıkılmadım.. ayaktayım.. ve beklemesini de bilirim.. saygılar efendim.. saba saba ..
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 12 yıl O değilde iftardan sonra çay ile sigara keyfi paha biçilemez şişşt adminimiz ağzımıza biber sürer.. ben ondan çok korkuyorum..
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 12 yıl Çaktırma nasıl olcak o? profil resmimi çıkartamıyorum yapışmış..
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 12 yıl Buraya kadarmış Delifırtına,seni özleyeceğiz Klimalı tabut..Nur içinde yat
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 12 yıl Teşekkür ederim, orada böyle bi konfora epey ihtiyacım olacak..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.