Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 hımm öyle demek bu aralar çok kötü çocuk oldum ben önüme gelen herkese çem çem çemkiriyorum sanada haksızlık ediyom sanki çiçeğimi kabul edersin umarım apla beni affet niye çemkiriyorsun peki..? yoksa aşık mısın.. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 aşık olduğundan emin derecesinde bir görüşe sahibim efendim.. ancak; platonik bi pozisyonda olabilicek midir? yakınlaşma teessüs edile bilinmiş midir? bunun üzerinede henüz bi kestirimde bulunamamaktayım.. ne dersiniz örtmenim? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Bence yakınlaşma olmuş ama ayrı düşmüşler gibi..hislerim öyle söylüyor.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 tiplerini mi beğenmemişler aceba.. yoksa görüşler mi uyuşmamıştır.. şuraya bakınız efendim.. bi de meraksız mışım.. neymişim? Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 biri kafasını kaşır.. biri yanaşmaya çalışır.. ben uykusuz kalırım.. dışarıda esinti bile yok.. bari bi kahve yapayım.. işte size de bir fincan.. ve yanı başına da.. "kahve olsam.." 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 kahve olsam dolaplarda kavrulsam toz duman olsam dağ başında savrulsam kemer olsam yâr beline sarılsam ağlaya ağlaya gözlerime kan doldu siyah da zülfün pembe yanak üstüne bend oldu 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Bendensiniz.. Buraya bi tepsi kahve koymuştum uçmuş gitmiş mi, nolmuş.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 bazen hareketli resimleri reddediyor.. galiba.. efendim.. fıstık-lokumlu kahvenizi beğenmediniz mi? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Beğenmez olur muyum, çok beğendim.. şöle büyük bir tepsi de herkese yetecek kadar ikram etmek içimden gelmişti de resim çıkmadı diye üzüldüm.. 1 Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Bence yakınlaşma olmuş ama ayrı düşmüşler gibi..hislerim öyle söylüyor.. elbet bitgün kavuşacağız Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 elbet bitgün kavuşacağız bitgün? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 bitgün? birgün demek istedim =) allahta istemiyo heralde bak öyle yazdırdı bana Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 elbet bitgün kavuşacağız Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 anam ne oluyor size evlenipte yuvadan uçacam diyemi ağlıyosunuz ben erkeğim yav sevinmeniz lazım Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 @ şanslı kız doğrusu, oğlumuz milkshake bilem yapar.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 yoookkk o zaman yapmam işte elimi sürmem bişeye sürerimde kimsecikler bilmez her konuda yardımcı olurum hatta direk ben yaparım ama çaktırmam başkalarına bakk çaktırdım işte senin yüzünden 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 .. cöncüm ya.. bu evrende her bi şi çakma.. her bi şi çaktırma zaten.. başın öne eğilmesin aldırma cöncüm aldırma.. bak sana saba saba bi çay demledim.. taze sıcak simit.. ilâveten peynirimiz de var.. afiyet ossuuun.. .. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 allaaaa sağolasın interlock valal bende 2 gündür yemekleri beğenmeyip şalgamla simit yiyorum öğlenleri bundan sonra yemekleri beğensemde simit yiyecem ben Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 saten çok şalgam yeme cöncüm.. ifrağ sisteminde.. ötürük hasıl olubilicektir.. üzülürüs.. koyu çay iç.. demli demli.. aplan seni görmes gelse de ben varım.. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 Buraya da kahve dayanmıyor Ne çok kahve sever varmış Kahvenin karasından,biz korkmayız parasından Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 Kahvenin karasından,biz korkmayız parasından Rahat olun $ Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 kavga yok.. ikinize birden bi sunum.. 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.