Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2016 8 yıl Hem calisiyorum hem de kahvemi iciyorum. Diger tarafta caycilar on planda ama burda cay sevmeyen insanlarda var yani
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2016 8 yıl Yazar Admin Hem calisiyorum hem de kahvemi iciyorum. Diger tarafta caycilar on planda ama burda cay sevmeyen insanlarda var yani Kahveyi sevmediğimizi kim söyledi Ama sen içmeye çağırmıyorsun ki?
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2016 8 yıl Kahveyi sevmediğimizi kim söyledi Ama sen içmeye çağırmıyorsun ki? aaa cok ayip etmisim
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2017 8 yıl Yazar Admin Hadi bakalım yeni yılın ilk kahvesi benden olsun... Afiyet olsun....
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2017 8 yıl çayın kalabalıkla.....kahvenin yalnızlıkla arası iydir.... bazılarına zorla kahve içirip... kırk yılı kitleyesim var
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2017 8 yıl Yazar Admin Merabayın herkese benden kahve.... Aldım gitti be ya...
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2017 8 yıl Yazar Admin ay ay ay gerçeğine ihtiyacım var şimdi. Bir yapayım bari
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2017 8 yıl ay ay ay gerçeğine ihtiyacım var şimdi. Bir yapayım bari Biz içiyoruz şuan.. çaycımız var bizim bildiğiniz elinde yuvarlak aynalı tepsisi olanında hemde adı da şuayip müthiş güzel kahve yapıyor beklerizzz
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2017 8 yıl Yazar Admin Biz içiyoruz şuan.. çaycımız var bizim bildiğiniz elinde yuvarlak aynalı tepsisi olanında hemde adı da şuayip müthiş güzel kahve yapıyor beklerizzz İstanbul'a gelirsem mutlaka uğrarım Şuayibin çayını ve kahvesini içmeye
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2017 8 yıl Biri çay mı dedi ohhh birde yanında bol salçalı makarna Çay ve makarna mı?
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2017 8 yıl Çay ve makarna mı? sen yenisin galiba iyiki ekmek arası makarna demedim
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2017 8 yıl @@kaan_bebeto Ehh pek yeni olduğum söylenemez uzunca bir ara vermiştim diyelim... ekmek arası makarna leziz olabilir... çayla makarna hiç oluru yok yahu hem burası kahve paylaşım platformu ☺
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2017 8 yıl Yazar Admin Hadi sabah kahveleriniz benden olsun (uyandığınızda hazır olsun bakalım)
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2017 8 yıl Yazar Admin aldım aldım.... Sabahları kahveden daha güzel bir şey olabilir mi sanki sanırsın onun için uyanıyorum
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2017 8 yıl Yazar Admin buyrunuz Oh sevdiğim büyük fincan... aldım gitti be ya.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.