Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2014 10 yıl Yazar Admin Bak bak kim gelmiş kaçak seni mi fincanıda sen getir artık. cezalısın YSG!
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2014 10 yıl Bak bak kim gelmiş kaçak seni mi fincanıda sen getir artık. cezalısın YSG! tamam tamam bir koşu aldım geldim
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2014 10 yıl Yazar Admin Bugünkü kahveleriniz de benden olsun.... Fincan kahvesi
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2014 10 yıl Kış geldi sıcak içecek düşkünlüğümüz arttıı... kırmızı meyvelerden çaydır, kahvedir buyurun
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2014 10 yıl Yazar Admin Kış geldi sıcak içecek düşkünlüğümüz arttıı... kırmızı meyvelerden çaydır, kahvedir buyurun Ah ah çokta güzel görünüyor acebe almasamıydım ki... YSG! Hoşgeldin...
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2014 10 yıl Bugün kahveleriniz benden hemde közde kahve.... Eline sağlık, tam yorgunluk kahvesi olmuş bu..
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2014 10 yıl Bu saatte hani bana dermişim Kahveler içilmiş fincanlar yıkanıp kaldırılmış
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2014 10 yıl Yazar Admin Bugün kahveleriniz benden hemde közde kahve.... Bu saatte hani bana dermişim Kahveler içilmiş fincanlar yıkanıp kaldırılmış Size de getirdim hadi alın bakalım....
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2014 10 yıl Çok teşekkür ederim İnanın şu an kahve içiyorum..bol köpüklü kahveleri görünce dayanamamıştım Ama sizin kahvenizin tadı közde olduğu için çok daha güzel olmuş..Sağolunuz..
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2015 10 yıl Yazar Admin Bu yılın ilk kahvesi benden olsun... Hadi alın bakalım
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2015 10 yıl Bu yılın ilk kahvesi benden olsun... Hadi alın bakalım Eline sağlık hemen alıyorum
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2015 10 yıl Babaannem derdi ki:"Yoksa yanımda birialıp elime kahvemi, açarım perdeleri...Şöyle bir döner ağaçlara,balkondaki kedilere,dallardaki kuşlara,yaprakları çisil çisil okşayan damlalarabaktığım yerde görmeyi umduğum her ne varsa, onlara... Bir yudum bana...Bir yudum yanımda olmayanlara... Sonra fısıldarım:"Ferah kahveniz olsun emi..." Kim demiş "Tatsız, tuzsuzdur yalnızın kahvesi"...?Bazen sadece kendinsindir kızımtelvenin bahanesi..." MERAL DEMİR
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.