Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2013 11 yıl O bizim kavuşmalarımız yârim.... ! mahşere kaldı..... ))) blaa blaa bi sırr vereyim mi sayın@@Nüans adminim.. ama kimselere söylemeyiniz.. burası zati "mahşer yeri" dir.. de.. farklı ifadeler kullandıkları içün.. anlaşılamıyor.. şehir/şehr yol güneş teşhir/show arz: sunum: presentation pazar yeri; borsa; panayır tiyatro sahnesi şehr-i ramazan not: iş bu açıklamalardan sonra.. o söylediğiniz kelâm geçersiz kılınmış olup.. "şu an" için mer'iyettedir.. saygılarım ile arz ederim.. ..
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2013 11 yıl bi sırr vereyim mi sayın@@Nüans adminim.. . . . saygılarım ile arz ederim.. .. saygı benden efenim
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2013 11 yıl .. okkalı.. manzaralı.. kinayeli.. bi kaffe.. buyursunlar bakalım..
Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2013 11 yıl .. sevi dolu bir dünyam vardört yanımda forumcumlardünya malı neye yarardostluklarla yaşıyorumşiirlerde makalelerdekarartılmış resimlerdegelmiş geçmiş zamanlardatahayyülde yaşıyorumsevilerden nakışlardakalpten kalbe akışlardaartıkın ben akıllandımtasavvurda yaşıyorum ..
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2013 11 yıl bazen hayata krema eklemek gerekir! Güzel geçsin hafta sonunuz
Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2013 11 yıl .. ah çok güzel görünüyor. da.. kabul etmek istiyorum da.. sayın admin'im @@Nüans efendim I wonder içeriğine şugar dahil ettiniz mi? kestane kebab; acilen cevab.. düzenli yorum: diger talipler gelmeden yane.. ..
Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2013 11 yıl .. ah çok güzel görünüyor. da.. . . . diger talipler gelmeden yane.. .. hayır "sade" efendim güvenle, keyifle içiniz...
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2013 11 yıl kahveyi o kadar seviyorum ki her gün yapıp içiyorum ve sonunda hiçbirşey olmazsam kahveci olurum olayını geliyorum
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2013 11 yıl Birisi Kahve Yapsada İçsek Şöyle Hüpppppppppppppp Diye.... harbiden birisi kahwe yapsa da içsek....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.