Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2012 13 yıl Dizi sitelerini kapatın benim eğlencemden geriye ne kalır ki..
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2012 13 yıl üç ay önce ben kalmışım işte.. farkında bile olmadım.. bişi olmuyo yane örtmenim.. abartmamalı.. hani proxy sendromu..
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2012 13 yıl aslan kimin ben varım ya? bişi olmass.. bi ufak soru çağrıştı birden.. "her yer interlock olmuş.. atminimis beni kofar mı? "
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2012 13 yıl internetim koptu, internet olmazsa geri ne kalır ki kofmaz sanmam..
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2012 13 yıl benim de ekran dondu birden.. atmin yapmış olmasın? kızmış olabilecekmidir?
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2012 13 yıl olabileceğinden kuşkuluyum efendim.. içime bi kurt düştü.. bu gece beni hafakanlar basmış olabilecek midir? atmin için içine firüs atmış olubilecek olabilir mi? sorunsallar artış kaydetmektedir.. zat, 2012 gelmiş bulunmakta.. armageddon kaşlarını çatmış beklemekte.. ye'cüc ve me'cüc ilen, gog magog çefremiste geziniyo olabilmektedir.. eyvahtır yane işte sorunusun çevabı budur.. yereden yere atıyorum kendicimi.. kafamı duvarlara felan çarpıyom.. ne yapayım?
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 12 yıl Asıl vitamin o giden posada Abidik..Biz kolayına kaçıp suyunu sıkıyoruz, kabuğuyla yemiyoruz ki
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.