Φ bitir Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2012 Microsoft’un üstünde çok uzun süredir çalıştığı en popüler projelerinden biri olan Windows 8 ne zaman çıkacak ve tabletlerde ne zaman kullanılmaya başlanacak. Takipçilerin en çok merak ettiği konulardan biri bu. Bildiğiniz gibi Windows 8’in deneme amaçlı yayınlanmış Consumer Preview versiyonu indirme rakamlarında rekor seviyeye ulaşmış ve herkesin Windows 8’i sabırsızlıkla beklediğini kanıtlamıştı. Microsoft özellikle Nokia ile Windows 7’de önemli işler yapıyor fakat diğer rakipleri Android, IOS gibi tablet piyasasında da yer almak istiyor. Bu nedenle Windows 8 Microsoft için harika bir başlangıç olacak diyebiliriz. Tablet piyasasından uzak kalmayacağını sinyallerini veren Microsoft bu sene içinde Windows 8’i stabil hale getirip piyasaya sürmeyi planlıyor. 1 Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2014 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2014 Windows 8 alışırım zannetmiştim ama tasarımından uygulamalarına kadar her bişeysinden nefret ediyorum : ( Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2014 Admin Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2014 Bir çok insan App - uygulama tasarımını sevmiyor ama unutmayın Windows 8.1 Windows 7 sistemini uygulayan bir uygulamaya sahip yani windows 8.1 sanki windows 7'niz varmış gibi kullanabilirsiniz.... Windows 8.1 size verdiği en farklı yapı hızı diyebiliriz... Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2014 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2014 tablet ve mobil kullanıcıları için ideal olabilir ama masaüstü kullanıcıları en bela işletim sistemi bence. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2014 Admin Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2014 tablet ve mobil kullanıcıları için ideal olabilir ama masaüstü kullanıcıları en bela işletim sistemi bence. Dediğim gibi eğer eski sistem görünümünü kullanmak isterseniz size onu veriyor (Wİndows 8.1). Uygulamayı yükleyin çok hoşunuza gidecek Windows 8 size eski sistemde gösterecek ama çok hızlı bir şekilde... Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2014 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2014 Dediğim gibi eğer eski sistem görünümünü kullanmak isterseniz size onu veriyor (Wİndows 8.1). Uygulamayı yükleyin çok hoşunuza gidecek Windows 8 size eski sistemde gösterecek ama çok hızlı bir şekilde... teşekkürler, mutlaka deneyeceğim : ) 1 Alıntı
Φ inceliCEM Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2014 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2014 yeni bir windows lu tablet bende denemek istiyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.