Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

DANIŞTAY'DA "TÜRBAN" DEHŞETİ... (Danıştay İkinci Dairesi üyelerini 'TÜRBANLI ÖĞRETMENE müdürlük yolunu kapatan karar yüzünden hedef aldığını' söyle..)

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bence kör,ideolojik gözlüklerle dünyaya bakan...

Atatürkçülük ve milliyetçilikten haberi olmayan...

DİNSİZ...

******...

.

.

.

.

Ve siz ancak moskovaya hizmet edersiniz...

Aranızdaki tartışmaya daldığımı düşünebilirsiniz,varın düşünün de;ama bir Kemalist olarak bu hakaretlere sessiz kalmayı ne kemalizme ne Atatürkçülüğüme ne de gururuma yedirebilirim.Böylesine ağır bir suçlama yapmaya hiç hakkınız yok...

Ayrıca madem sevgili DİPNOT'a böyle bir suçlamada bulunuyorsunuz,size sormak istiyorum kim bir internet sitesinde yayınlanmış olan "sıradaki kim olsun?" içerikli,hangi amaca hizmet ettiği belli olan anketten bahsetti,kaç kim sitenin diğer başlıklarında bu ülkenin kurucusu ulu önderimiz Atatürk'ümüze yapılan hakaretlerden ve orada bu hakaretlere tepkisiz kalmayanların sayısının bir elin parmaklarını geçmediğinden ve bu haberin sadece 1 kanalda yayınlandığından söz etti?

ve bunlardan söz eden bu konuyu kim bu siteye başlık olarak sundu,ayrıca bu kişinin görüşleri ve fikirleri neler?

Bu konuda ve düşündüğünüzü ve sorularıma ne cevap vereceğinizi çok merak ediyorum...

SAYGILAR... :clover:

• Cevaplar 237
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Aranızdaki tartışmaya daldığımı düşünebilirsiniz,varın düşünün de;ama bir Kemalist olarak bu hakaretlere sessiz kalmayı ne kemalizme ne Atatürkçülüğüme ne de gururuma yedirebilirim.Böylesine ağır bir suçlama yapmaya hiç hakkınız yok...

Ayrıca madem sevgili DİPNOT'a böyle bir suçlamada bulunuyorsunuz,size sormak istiyorum kim bir internet sitesinde yayınlanmış olan "sıradaki kim olsun?" içerikli,hangi amaca hizmet ettiği belli olan anketten bahsetti,kaç kim sitenin diğer başlıklarında bu ülkenin kurucusu ulu önderimiz Atatürk'ümüze yapılan hakaretlerden ve orada bu hakaretlere tepkisiz kalmayanların sayısının bir elin parmaklarını geçmediğinden ve bu haberin sadece 1 kanalda yayınlandığından söz etti?

ve bunlardan söz eden bu konuyu kim bu siteye başlık olarak sundu,ayrıca bu kişinin görüşleri ve fikirleri neler?

Bu konuda ve düşündüğünüzü ve sorularıma ne cevap vereceğinizi çok merak ediyorum...

SAYGILAR... :clover:

Cevabı gayet kısa ve nettir...

Birincisi ben dİPnot forumda gereksizdir iş yapmaz demedim...

İkincisi ben başlıkları açmadı da demedim...

Mesele şu burada islama ve milliyetçi kesime yapılan ağır suçlamalar ve tahrikler sözkonusudur...

Bu kişinin fikirlerinide gayet açık bir şekilde gerek burda olsun gerekse diğer başlıklarda amacıyla zikrettim...

(Önümüzdeki seçimde Akp ye.....Politika bilimi falan orada..)

Brnim hakaret etmem sözkonusu değil ama dipno gayet alenen benim inaçlarımla alay edebiliyor ve bundan hiç ama hiç çekinmiyorsa yapmadım ama yapmaktanda gocunmam...

Vatan millet din ve inaçları uğruna canını hiçe sayan biz ve bizim gibiler her yerde inançlarının sonuna kadar arkasındadır....

Bu böyle biline....

Doğru tektir ve mutlak olan allahtır bu da unutulmaya....

Gönderi tarihi:

BİLİYORUM OKUMAYACAKSINIZ AMA...

BİR DENEYİN VE "Lütfen okuyun..."

Ve tekrar size sesleniyor ve düşüncelerimi belirtmek istiyorum..

Değerli arkadaşlar...

Hedef ben, sen, öteki beriki olmamalı...

Bu ülkede belirli bir zihniyetin yaptığı sadece ve sadece bu...

Ki bu zihniyet ülkücü, dinsel faşit ve çete avareleğinden kurtulamamış milliyetçilerdir..

Bunların...

___Bu ülke için projeleri yok..

___Bu ülkenin kalkınması için alternatif olarak geliştirilebilecek bir programları yok...

___Bu ülkenin yabancıların düşmanca ve parçalayıcı tutumlarına karşı orta tavır anlayışı yok...

___Bu ülkenin evrensel anlamda yerini ve gelişimini koruyacak ve kollayacak birliktelik hiç ama hiçl yok...

___Bu ülke için sürü psikolojisi ile haraket eden ve teke tek olmayan ve guruplar halinde yanlız insanlara saldırmalarmaktan, karalamaktan başka maalesef meziyetleri yok...

Eveeet...

Onlarda ne var..

___Atatürkçü demokratlara saldırmak var...

___Cumhuriyetçi yazarlara saldırmak ve öldürmek...

___Uygar bir dünyada yer almak adına aydın ve ileri görüşlü çağdaş, modern ve uygar yazar ve sanatçıları yok etmek var...

___Hatta ve hatta 2. danıştaya yapılan saldırıda bile dinsel faşim anlayışı güden potansiyel katilleri var...

.......

Sayılabilecek o kadar çok şey var aslında...

Ama biliyorum okumayacaklar...

Okusalar bile anlayamayacaklar...

Anlamaya çalışsalar bile...

Yine yanlış anlayacaklar...

Fakat yanlış anlaşılmasın..

Biz kendilerine düşman değiliz...

Sadece ve sadece onlar kadar bu ülkeyi seven...

Onlar kadar vatan uğruna savaşmayı göze almış...

Ve herşeye karşın bu ülkeyi tehlikeya sokacak herşeyi düşman bildiğimizi biz biliyoruz...

Tabi onlarıda biliyoruz ve anlıyoruz...

Ya onlar buna bizim kadar açıkmı?

Yani bizim onları anladığımız kadar bizi anlamaya çalışmaları...

Biz bunu merak ediyoruz...

Dost sevgilerimle...

.

muammeragac6da.jpg

.

Gönderi tarihi:

Değerli arkadaşlar...

Hedef ben, sen, öteki beriki olmamalı...

Bu ülkede belirli bir zihniyetin yaptığı sadece ve sadece bu...

Ki bu zihniyet ülkücü, dinsel faşit ve çete avareleğinden kurtulamamış milliyetçilerdir..

Bunların...

___Bu ülke için projeleri yok..

___Bu ülkenin kalkınması için alternatif olarak geliştirilebilecek bir programları yok...

___Bu ülkenin yabancıların düşmanca ve parçalayıcı tutumlarına karşı orta tavır anlayışı yok...

___Bu ülkenin evrensel anlamda yerini ve gelişimini koruyacak ve kollayacak birliktelik hiç ama hiçl yok...

___Bu ülke için sürü psikolojisi ile haraket eden ve teke tek olmayan ve guruplar halinde yanlız insanlara saldırmalarmaktan, karalamaktan başka maalesef meziyetleri yok...

Eveeet...

Onlarda ne var..

___Atatürkçü demokratlara saldırmak var...

___Cumhuriyetçi yazarlara saldırmak ve öldürmek...

___Uygar bir dünyada yer almak adına aydın ve ileri görüşlü çağdaş, modern ve uygar yazar ve sanatçıları yok etmek var...

___Hatta ve hatta 2. danıştaya yapılan saldırıda bile dinsel faşim anlayışı güden potansiyel katilleri var...

.......

Ve herşeye karşın bu ülkeyi tehlikeya sokacak herşeyi düşman bildiğimizi biz biliyoruz...

Dost sevgilerimle...

.

muammeragac6da.jpg

.

Konuşma adabını hatırlatayım biri konuşur diğeri dinler sonra diğeri sonra tekrar diğeri....

Bunu iyi biliyorum ve yazdıklarını en ince detayına kadar da okuyorum...En ince detayına kadar...

Kimse sana hakaret etmedi ve ben ise kastın bir grup değilim bireysel yazıyorum...

Asıl senin yazdıkların koyduğun resimler hakaret unsuru içermekte....

Politikaları yok demişsin....

Yerinde olsaydım bilmediğim şeyler üzerine yorum yapmazdım...

Tek politika özgür ve tam bağımsız Türkiye olmalıdır...

Ve bu gerçekleşecektir...

Tahrik edici yazılarına ve üslubuna rağmen saygı çerçevesinde kalmak için sınırlarını zorluyor inançlarıyla alay ettiğin insanlar....

Bu insanlar düşüncelerine ve görüşlerine saygı gösterdikçe senin artık tek taraflı düşünmekten başka yolu olmayan zihnindeki din ve milliyetçi türk düşmanlığı daha da ileri gitmekte...

Bu ülkeyi çok sevdiğini söylüyorsun onun için canını verebileceğini söylüyorsun ama bu ülkeyi bağımsız yapan bizi özgür yapan manevi gücün üzerine pis ayaklarınla basmaktan çekinmiyorsun....

Hatta katil demekten bile çekinmiyorsun...

Unutma YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİNDİR.....

Türklük kavramının içini de sen doldur merakla bekliyorun acaba içine neler sokacaksın....

Gönderi tarihi:

Dost sevgilerimle...

.

muammeragac6da.jpg

.

sevgili dipnot yazını okudum, anladım ve teşekkür ediyorum. sana katıldığımı belirtmeliyim... :)

ilaveten bir yazımda benim olacak...

HER ŞEYE RAĞMEN

bir vatan milletsiz, bir millet vatansız olamaz... birbirimizi sevmek zorundayız, birbirimizi anlamak zorundayız, ortak ya da ayrı sıkıntılarımızı dinlemek ve çözmek zorundayız, gidecek başka bir yeri olmayan bizler, birbirimizden başka güvenecek kimsesi olmayan bizler, her şeye rağmen ortak mücadele etmeliyiz.

birbirimizi dinlemeliyiz, anlamalıyız, elele vermeli ve sorunlarımızı birlikte çözmeliyiz, bunun başka bir altarnatifi yok... ülkemizde işlenen cinayetlerin ve terörün asıl merkezini görmeli ve asıl yapılmak isteneni asla gözardı etmemeliyiz.

ne oluyor bize? neden bu kutuplaşma? neden bu kadar uzağız birbirimize? neden aynı ülkenin evlatları birbirini yemekten vazgeçmiyor?... neden gözlerimizde ki bağı çözemiyoruz?

her şeye rağmen, umudumu kaybetmeyeceğim, her şeye rağmen bu sorumluluktan vazgeçmeyeceğim, her şeye rağmen, kazanmış olduğumuz Cumhuriyeti müdafa edeceğim, her şeye rağmen, empati yapacağım ve karşımda ki insanın düşüncelerini anlamaya çalışacağım... her şeye rağmen, uzatılan eli bırakmayacağım...

(bu yazıyı aynı düşünceyi paylaştığım tüm arkadaşlarım adına yazdım)

sevgiler ve saygılar

Gönderi tarihi:

Konuşma adabını hatırlatayım biri konuşur diğeri dinler sonra diğeri sonra tekrar diğeri....

Bunu iyi biliyorum ve yazdıklarını en ince detayına kadar da okuyorum...En ince detayına kadar...

Kimse sana hakaret etmedi ve ben ise kastın bir grup değilim bireysel yazıyorum...

Asıl senin yazdıkların koyduğun resimler hakaret unsuru içermekte....

Politikaları yok demişsin....

Yerinde olsaydım bilmediğim şeyler üzerine yorum yapmazdım...

Tek politika özgür ve tam bağımsız Türkiye olmalıdır...

Ve bu gerçekleşecektir...

Tahrik edici yazılarına ve üslubuna rağmen saygı çerçevesinde kalmak için sınırlarını zorluyor inançlarıyla alay ettiğin insanlar....

Bu insanlar düşüncelerine ve görüşlerine saygı gösterdikçe senin artık tek taraflı düşünmekten başka yolu olmayan zihnindeki din ve milliyetçi türk düşmanlığı daha da ileri gitmekte...

Bu ülkeyi çok sevdiğini söylüyorsun onun için canını verebileceğini söylüyorsun ama bu ülkeyi bağımsız yapan bizi özgür yapan manevi gücün üzerine pis ayaklarınla basmaktan çekinmiyorsun....

Hatta katil demekten bile çekinmiyorsun...

Unutma YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİNDİR.....

Türklük kavramının içini de sen doldur merakla bekliyorun acaba içine neler sokacaksın....

Tam bagimsiz ve özgür Türkiye icin savasan insanlari ipe gönderen de senin zihniyetin degilmiydi?

Dipnot ile ayni görüste degilim, ama "yigidi öldür hakkini ver" Dipnotun ve diger bircok arkadasin bildigi ama senin ve senin gibi birkacinin bilmedigin bircok konu var kanaatindeyim.Bunlarin basinda Türkiye Yakin Tarihi gelmekte.O yüzden o kör,dinsiz dedigin(bu arada bu forumdaki tek dinsiz benim) insanlarin senin Tek Politika gözlügünden bakmamalari bu tarihi gerceklere seyirci kalmamalarindan olsa gerek.

Su büyük harflerle yazdigin cümlede ki anlatim bozukluguna dikkat cekmek istiyorum.

kastettigin yüzde yüz Türk olmak,yüzde yüz alman,fransiz,italyan vb olmak gibi birsey mi?Eger bu dogrultudaysa kendini ARI hisseden herkesin,damarlarinda tek kanin(tek millet:sadece türk,italyan,fransiz vb) dolastigi her canlinin bu tezden yola cikarak "Cihan" basligi altinda ya manevi bir huzura yada dünyevi ideallere ulasmasi gerekir ki,basarili oldugu, elinde istedigi ve ulastigi bircok seyin oldugu varsayilir.Bu baglamda senin bu cümlenin anlamini bircok kisiden(mesela benden) daha önce kavradigin,anladigin ve uyguladigin ve "Cihan" denilen seye sahip oldugunu cikararak,elindeki cihan nedir diye sormak isterim.baska türlü söylemek gerekirse basari hikayeni anlatir misin?Mesela ben dünyada ki dengeleri ellerinde tutan,kilometreler ötesinden gelip senin arka bahcende oynayan Amerikalilarin bu bahsettigin cümleye zit bir antropolojileri oldugunu düsünüyorum.

Eger cümlendeki Türklük kavrami,kirk firin ekmek yedikten sonra ulasilabilecek bir mertebeyse bana dünyada baska bir örnek verebilir misin bu sundugun ****** teoriye.benim hatirladigim tek örnek Nazi almanyasinda uygulanan sözde metodlarla(özellikle sadece sözde almanlara ait olan kafanin arkasindaki bir kemik) insanlarin Ari kan tasidiklari arastiriliyordu.

Senin icin niye bu kadar önemli insanlarin kendilerini nasil nitelendirdikleri?Benim bildigim kadariyla Dipnot da türk oldugunu hisseden ve bu baglamda yola cikan bi arkadas.Ben senin bu son söyledigin cümlenin türkiye de yasayan diger halklara hakaret icerigi tasidigini düsünüyorum.Ben kendimi Türk diye kabul etmiyorsam senin sözde bahsettigin o Cihan a ulasamayacagim anlamina mi geliyor?

Son olarak bu denli ajite yazmaya devam edersen bu tekellesme de bende varim,haberin olsun.

Gönderi tarihi:

sevgili dipnot yazını okudum, anladım ve teşekkür ediyorum. sana katıldığımı belirtmeliyim... :)

ilaveten bir yazımda benim olacak...

HER ŞEYE RAĞMEN

bir vatan milletsiz, bir millet vatansız olamaz... birbirimizi sevmek zorundayız, birbirimizi anlamak zorundayız, ortak ya da ayrı sıkıntılarımızı dinlemek ve çözmek zorundayız, gidecek başka bir yeri olmayan bizler, birbirimizden başka güvenecek kimsesi olmayan bizler, her şeye rağmen ortak mücadele etmeliyiz.

birbirimizi dinlemeliyiz, anlamalıyız, elele vermeli ve sorunlarımızı birlikte çözmeliyiz, bunun başka bir altarnatifi yok... ülkemizde işlenen cinayetlerin ve terörün asıl merkezini görmeli ve asıl yapılmak isteneni asla gözardı etmemeliyiz.

ne oluyor bize? neden bu kutuplaşma? neden bu kadar uzağız birbirimize? neden aynı ülkenin evlatları birbirini yemekten vazgeçmiyor?... neden gözlerimizde ki bağı çözemiyoruz?

her şeye rağmen, umudumu kaybetmeyeceğim, her şeye rağmen bu sorumluluktan vazgeçmeyeceğim, her şeye rağmen, kazanmış olduğumuz Cumhuriyeti müdafa edeceğim, her şeye rağmen, empati yapacağım ve karşımda ki insanın düşüncelerini anlamaya çalışacağım... her şeye rağmen, uzatılan eli bırakmayacağım...

(bu yazıyı aynı düşünceyi paylaştığım tüm arkadaşlarım adına yazdım)

sevgiler ve saygılar

öncelikle sardunyam okadar güzel ifade etmişsizki tüm içtenliğimle teşekkürler. :clover:

bence bu yazıyı herkesin çok dikkatli ve düşünerek okuması gerekir .

ve burdan nasıl bir anlam çıkarmaları gerektiğini düşünmeliler ozaman herşeye rağmen bu ülkeyi bizlerin yapacakları adımlarla bir yerlere getireceği kanısına varacaklardır.

herşeye ragmen bu ülke ve vatan bizim onun için herşeyi göze almalı ve yapmalıyız gençlerimiz ve çocuklarımız için.

saygılarımla.

Gönderi tarihi:

Tam bagimsiz ve özgür Türkiye icin savasan insanlari ipe gönderen de senin zihniyetin degilmiydi?

Dipnot ile ayni görüste degilim, ama "yigidi öldür hakkini ver" Dipnotun ve diger bircok arkadasin bildigi ama senin ve senin gibi birkacinin bilmedigin bircok konu var kanaatindeyim.Bunlarin basinda Türkiye Yakin Tarihi gelmekte.O yüzden o kör,dinsiz dedigin(bu arada bu forumdaki tek dinsiz benim) insanlarin senin Tek Politika gözlügünden bakmamalari bu tarihi gerceklere seyirci kalmamalarindan olsa gerek.

Su büyük harflerle yazdigin cümlede ki anlatim bozukluguna dikkat cekmek istiyorum.

kastettigin yüzde yüz Türk olmak,yüzde yüz alman,fransiz,italyan vb olmak gibi birsey mi?Eger bu dogrultudaysa kendini ARI hisseden herkesin,damarlarinda tek kanin(tek millet:sadece türk,italyan,fransiz vb) dolastigi her canlinin bu tezden yola cikarak "Cihan" basligi altinda ya manevi bir huzura yada dünyevi ideallere ulasmasi gerekir ki,basarili oldugu, elinde istedigi ve ulastigi bircok seyin oldugu varsayilir.Bu baglamda senin bu cümlenin anlamini bircok kisiden(mesela benden) daha önce kavradigin,anladigin ve uyguladigin ve "Cihan" denilen seye sahip oldugunu cikararak,elindeki cihan nedir diye sormak isterim.baska türlü söylemek gerekirse basari hikayeni anlatir misin?Mesela ben dünyada ki dengeleri ellerinde tutan,kilometreler ötesinden gelip senin arka bahcende oynayan Amerikalilarin bu bahsettigin cümleye zit bir antropolojileri oldugunu düsünüyorum.

Eger cümlendeki Türklük kavrami,kirk firin ekmek yedikten sonra ulasilabilecek bir mertebeyse bana dünyada baska bir örnek verebilir misin bu sundugun ****** teoriye.benim hatirladigim tek örnek Nazi almanyasinda uygulanan sözde metodlarla(özellikle sadece sözde almanlara ait olan kafanin arkasindaki bir kemik) insanlarin Ari kan tasidiklari arastiriliyordu.

Senin icin niye bu kadar önemli insanlarin kendilerini nasil nitelendirdikleri?Benim bildigim kadariyla Dipnot da türk oldugunu hisseden ve bu baglamda yola cikan bi arkadas.Ben senin bu son söyledigin cümlenin türkiye de yasayan diger halklara hakaret icerigi tasidigini düsünüyorum.Ben kendimi Türk diye kabul etmiyorsam senin sözde bahsettigin o Cihan a ulasamayacagim anlamina mi geliyor?

Son olarak bu denli ajite yazmaya devam edersen bu tekellesme de bende varim,haberin olsun.

Zaten yokum diyemezsin kimse de sana olma diyemez...

Ama bu bir tekelleşme değil üzgünüm...

Daha YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİNDİR cümlesindeki manayı açığa vuramadan benimle polemiğe girme istersen...

KENDİNİ TÜRK HİSSEDEN HERKES TÜRKTÜR bilmem bu lafı duydun mu hi...

Ya kareşim dünya 5000 yıl önceki dünya mıdır ki saf ırk olsun..

Gelmiş bana neyi anlatıyorsun....

Türkiye yakın tarihinide iyi bilirim merak etme...

Kimden ne öldü ne yaşadı...

Gönderi tarihi:

öncelikle sardunyam okadar güzel ifade etmişsizki tüm içtenliğimle teşekkürler. :clover:

bence bu yazıyı herkesin çok dikkatli ve düşünerek okuması gerekir .

ve burdan nasıl bir anlam çıkarmaları gerektiğini düşünmeliler ozaman herşeye rağmen bu ülkeyi bizlerin yapacakları adımlarla bir yerlere getireceği kanısına varacaklardır.

herşeye ragmen bu ülke ve vatan bizim onun için herşeyi göze almalı ve yapmalıyız gençlerimiz ve çocuklarımız için.

saygılarımla.

ben teşekkür ediyorum sevgili artos32 ortak düşüncede buluşmak çok güzel, birliğin olduğu yerde güç vardır. biz o gücü birbirimizden alıyoruz... ALLAH razı olsun senden ve senin gibilerden...

ayrıca

burada bahsettiğim el, vatandaşlarımızın eli, ve ben o eli asla bırakmayacağım... bizi kutuplara ayıranlara karşı inadına daha sıkı sarılacağım... inadına mücadele edeceğim, inadına seveceğim insanımızı, tüm fitneye rağmen, her şeye rağmen...

zaten bize kimse zeytin dalı uzatmıyor ve uzatmazlarda, bunun farkında değilmiyiz? onlar bizden sadece talepte bulunurlar, bizi kuşatırlar, bizi ekonomik ve siyasi anlamda sürekli köşeye sıkıştırırlar, içimize nifak tohumları ekerler, sonra o tohumları büyütürler ve bizi kör ve sağır hale getirip, kardeşi kardeşe kırdırırlar...

ben bir anneyim... kendi çocuklarıma olduğu gibi, ülkemin tüm çocuklarına karşı da aynı sorumluluk duygusu ve sevgi ile, onlara hür ve bağımsız bir Türkiye bırakma amacındayım... bu uğurda yapabileceğim ne varsa yapacağım... ve benimle bu yolda yürüyecek arkadaşlarımın elinide bırakmayacağım...

biz onlara müsade verdikçe, tüm meselelerimize karışacaklar, biz sustukça onlar konuşacaklar bugün karıştıkları tüm meselelerimizin içinden çıkılmaz bir hal aldığı ortadadır, elimize takılan kelepçeden kurtulmadıkça varlığımızı ortaya koymamız mümkün olmayacaktır....

VATAN EVİM GİBİDİR...

Gönderi tarihi:

ben teşekkür ediyorum sevgili artos32 ortak düşüncede buluşmak çok güzel, birliğin olduğu yerde güç vardır. biz o gücü birbirimizden alıyoruz... ALLAH razı olsun senden ve senin gibilerden...

ayrıca

burada bahsettiğim el, vatandaşlarımızın eli, ve ben o eli asla bırakmayacağım... bizi kutuplara ayıranlara karşı inadına daha sıkı sarılacağım... inadına mücadele edeceğim, inadına seveceğim insanımızı, tüm fitneye rağmen, her şeye rağmen...

zaten bize kimse zeytin dalı uzatmıyor ve uzatmazlarda, bunun farkında değilmiyiz? onlar bizden sadece talepte bulunurlar, bizi kuşatırlar, bizi ekonomik ve siyasi anlamda sürekli köşeye sıkıştırırlar, içimize nifak tohumları ekerler, sonra o tohumları büyütürler ve bizi kör ve sağır hale getirip, kardeşi kardeşe kırdırırlar...

ben bir anneyim... kendi çocuklarıma olduğu gibi, ülkemin tüm çocuklarına karşı da aynı sorumluluk duygusu ve sevgi ile, onlara hür ve bağımsız bir Türkiye bırakma amacındayım... bu uğurda yapabileceğim ne varsa yapacağım... ve benimle bu yolda yürüyecek arkadaşlarımın elinide bırakmayacağım...

biz onlara müsade verdikçe, tüm meselelerimize karışacaklar, biz sustukça onlar konuşacaklar bugün karıştıkları tüm meselelerimizin içinden çıkılmaz bir hal aldığı ortadadır, elimize takılan kelepçeden kurtulmadıkça varlığımızı ortaya koymamız mümkün olmayacaktır....

VATAN EVİM GİBİDİR...

Okadar derin ve anlamlı yazıyorsunki sana katılmayanlar zaten aramızda olamazlar bence bu vatan dedinğin gibi bizim evimiz biz evmize iyi bakmak zorundayız.

dış güçlerin yapmak istedikleride bu zaten ellerimizi bir araya getitrtmemek çünki, olabilecekleri onlarda biliyorlar birlik beraberlik olacağından korkuyorlar ve ozamanada çakın türkler geliyor kelimesini birdaha duymaktan korktuklarından dolayı bizi içimizden vurmaya çalışıyorlar buda nasıl oluyor sol/sağ laik /islamcı kürt/türk çatışmaları yaptırarak artık bu tür oyunlara gelmemeliyiz hepimiz bu ülkenin birer evladıyız.

içimize okadar sinmişlerki her yoldan bizi yönlendirmeye çalışıyorlar ve bizleri bir birimize kışkırtmaya çalışıyorlar . öncelikle birlik ve beraberlik kurmak durumundayız aksi taktirde başarı gelmez .

bunun için birey olarak herkesin üzerine düşen görevi fazlasıyla yapması gerekir ben inanıyorumki herkez üstüne düşen görevi yapacaktır. aramızda karşı olanlarda olacaktır engel de koyulacaktır bizler bu engelleri

ALLAH 'ın izniyle ve bize verdiği akılla,güçle üstesinden geleceğimize yürekten inanıyorum.

bu vatan hepimizin bu vatanı yüzeltecek ve laik olduğu yere bizler getireceğiz öncelikle çocuklarımız için ve vatanımız için.

sevilerimle;

Gönderi tarihi:

"Unutma YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİNDİR....."

"YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİNDİR..."

Arkadaşım ne demek bu şunu bir açarmısın lütfen...

Yüzde yüz Türk nasıl olunur ve cihana nasıl sahip olunur?...

Yoksa kafa karıştırıcıların bize yutturulmaya çalıştıkları bir aspirinmi?

.

462qm.jpg

.

Gönderi tarihi:

Zaten yokum diyemezsin kimse de sana olma diyemez...

Ama bu bir tekelleşme değil üzgünüm...

Daha YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİNDİR cümlesindeki manayı açığa vuramadan benimle polemiğe girme istersen...

KENDİNİ TÜRK HİSSEDEN HERKES TÜRKTÜR bilmem bu lafı duydun mu hi...

Ya kareşim dünya 5000 yıl önceki dünya mıdır ki saf ırk olsun..

Gelmiş bana neyi anlatıyorsun....

Türkiye yakın tarihinide iyi bilirim merak etme...

Kimden ne öldü ne yaşadı...

Vecizeci arkadas:)

simdi sen bana su buyuk harflerle yazdigin iki cümlenin ayni manalara geldigini mi vurgulamaya calisiyorsun?neden kivirtiyorsun ben onu anlamiyorum.birinci cümledeki asiri milleyetcilik kendini bir anda ikinci cumlede demokrasinin kollarina birakiyor.bu kadar kolay mi sandin vecize yazmayi altini doldurmadan. senin yada bilmem kimin uydurdugu bu vecizeye oturup ben anlam vermeye calismissam sen ona dua et.tabi alismissiniz,kolaycisiniz,baskalari yazacak sizde uc dort cümlecikle yazilanlari kapattiginizi sanacaksiniz.tabi baskalarinin sizi anlamaya calismasi,bu ugurda emek sarfetmesi sizlerin cok hosuna gitmekte.madem ben cumlenin anlamini cikaramadim niye oturup anlamadigim tarafi yüzüme vuracagina ikinci bir vecizeyle gizem katiyorsun.cümlelere lütfen dikkat edelim,cevapsiz kalacagini dusunmeyelim:)

Türk,ögün,calis,güven. ya da ne mutlu Türküm diyene gibi cümleler zararli cümleler degil.bu yuzden kimse yazdigin vecizelere gocunmuyor(sadece bir onceki ve burdaki iletinde asiri milliyetcilik kokan cümle disinda),oturup bunlarla laf kalabaligi yapman hos degil canim arkadasim.insanlari böyle klase etmen ise benim seyirci kalacagim bir durum degildir.

bak hala anlamadiysan su birinci cümle nüansini sana baska bir örnek vereyim,sen kalkip yüzde yüz türk olmakla ilgili birseyler yazarsan oturup yüzde yüz kürt,ermeni,süryani olmak ile ilgili birisi yazdigi zaman ona saygi duymalisin,(empatisi bile korkunc oluyor degil mi?)ben bu yüzden bu tür cümleleri sevmiyorum.asiri milliyetcilik diyorum,karin doyurmuyor,cihan da getirtmiyor.

merak etme ,türkiye yakin tarihini iyi bilirim diyorsun ama olmuyor böyle üc noktali bitisler.

biliyorsan oturup saldirdigin adama ayni tarihsellikle yaklas beni haksiz cikar. oturup sana niye ileti gondermek zorunda birakiyorsun beni:)

neyse

en derrrin saygilarimla........................................................:))

Gönderi tarihi:

.

462qm.jpg

.

Zaten biz bu aspirini yutmadigimiz icin onlara göre Türklük kavraminin icini dolduramiyoruz.

aslinda bizim düslediklerimiz,umutlarimiz,özlemlerimiz, onlari korkuttugu icin onlar bakmaya bile cekindikleri icin bu aspirinle yetinmekteler.

ithaka`ya dogru yola ciktigin zaman,

dile ki yolcugun uzun sürsün,

serüven dolu,bilgi dolu olsun,

ne Lestrigonlardan kork,

ne Kikloplardan

ne de öfkeli Poseidon dan.

Bunlardan hicbiri cikmaz karsina,

düslerin yüceyse,

gövdeni ve ruhunu ince bir heyecan sarmissa

ne Lestrigonlara rastlarsin

ne Kikloplara

ne de öfkeli Poseidon a..

Onlari sen kendi ruhunda tasimadikca

kendi ruhun onlari dikmedikce karsina

hic aklindan cikarma ithaka yi

ama yolculugunu tez bitirmeye kalkma sakin,

varsin uzun yillar sürsün daha iyi.

sonunda kocamis biri olarak demir at ada na

yol boyunca kazandigin bunca seylerle

zengin ithaka nin sana zenginlik vermesini ummadan,

sana bu güzel yolculugu verdi ithaka

o olmazsa yola hic cikmayacaktin

ama sana verecek bir seyi yok bundan baska

gectigin bunca deneyimden sonra öyle bilginlestin ki

artik biliyorsundur ITHAKA larin ne anlama geldigini....

Gönderi tarihi:

Vecizeci arkadas:)

simdi sen bana su buyuk harflerle yazdigin iki cümlenin ayni manalara geldigini mi vurgulamaya calisiyorsun?neden kivirtiyorsun ben onu anlamiyorum.birinci cümledeki asiri milleyetcilik kendini bir anda ikinci cumlede demokrasinin kollarina birakiyor.bu kadar kolay mi sandin vecize yazmayi altini doldurmadan. senin yada bilmem kimin uydurdugu bu vecizeye oturup ben anlam vermeye calismissam sen ona dua et.tabi alismissiniz,kolaycisiniz,baskalari yazacak sizde uc dort cümlecikle yazilanlari kapattiginizi sanacaksiniz.tabi baskalarinin sizi anlamaya calismasi,bu ugurda emek sarfetmesi sizlerin cok hosuna gitmekte.madem ben cumlenin anlamini cikaramadim niye oturup anlamadigim tarafi yüzüme vuracagina ikinci bir vecizeyle gizem katiyorsun.cümlelere lütfen dikkat edelim,cevapsiz kalacagini dusunmeyelim:)

Türk,ögün,calis,güven. ya da ne mutlu Türküm diyene gibi cümleler zararli cümleler degil.bu yuzden kimse yazdigin vecizelere gocunmuyor(sadece bir onceki ve burdaki iletinde asiri milliyetcilik kokan cümle disinda),oturup bunlarla laf kalabaligi yapman hos degil canim arkadasim.insanlari böyle klase etmen ise benim seyirci kalacagim bir durum degildir.

bak hala anlamadiysan su birinci cümle nüansini sana baska bir örnek vereyim,sen kalkip yüzde yüz türk olmakla ilgili birseyler yazarsan oturup yüzde yüz kürt,ermeni,süryani olmak ile ilgili birisi yazdigi zaman ona saygi duymalisin,(empatisi bile korkunc oluyor degil mi?)ben bu yüzden bu tür cümleleri sevmiyorum.asiri milliyetcilik diyorum,karin doyurmuyor,cihan da getirtmiyor.

merak etme ,türkiye yakin tarihini iyi bilirim diyorsun ama olmuyor böyle üc noktali bitisler.

biliyorsan oturup saldirdigin adama ayni tarihsellikle yaklas beni haksiz cikar. oturup sana niye ileti gondermek zorunda birakiyorsun beni:)

neyse

en derrrin saygilarimla........................................................:))

Evet daha ikinci cümlenin birincisinin ön cümlesi niteliği taşıdığını dahi göremeden bana saldırman gayet normal....

Ve burası ne ermenistan ne kürdistan...

Burası TÜRKİYE....

Burda türkler yaşar ki Türkün tanımınıda yaptım...

Neden bundan gocunulsun....

Kıvırmak bana göre değil arkadaşım istesemde beceremem....

Ve okursan şayet bugüne kadar da kıvırma hareketlerimin olmadığını görürsün....

Kİmsenin ardından iki üç cümleylede gelmiyorum aç başlıkları bir bak bakalım beğenmediğin iki üç cümle kaç tane parağraflık anlam taşır kaç parağrafın altını üstüne döndürür....

Ve son olarak eğer tartışacak gücün,bilgin yoksa ileti yazma...

Altında kalırsın...

Gönderi tarihi:

.

462qm.jpg

.

Evet daha ikinci cümlenin birincisinin ön cümlesi niteliği taşıdığını dahi göremeden bana saldırman gayet normal....

Burası TÜRKİYE....

Anlıyoruz da bana yukarıda sorduğum sorunun cevabını verebilirmisin...

Biliyorum insanlarla uğraşmakta, onlara çamur atmakta, onları karalamakta ustasınız..

Ama ustalığınızı "YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİNDİR" cumlesinin ne olduğunu ve neyi ifade ettiğini anlatabilirmisin...

Ama lütfen asprin olmasın...

Seviler...

.

505dl.jpg

.

Gönderi tarihi:

Anlıyoruz da bana yukarıda sorduğum sorunun cevabını verebilirmisin...

Biliyorum insanlarla uğraşmakta, onlara çamur atmakta, onları karalamakta ustasınız..

Ama ustalığınızı "YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİNDİR" cumlesinin ne olduğunu ve neyi ifade ettiğini anlatabilirmisin...

Ama lütfen asprin olmasın...

Seviler...

.

505dl.jpg

.

Cümlenin anlamı...

Sen Türksün senin atan geleneğin dinin kendine ait bir vicdanın var....

Ve sen bu Türk vasıflarına ulaşıp gerçek Türk olduğun gün...

Evet o gün önünde dağ dayanmaz...

Konstantinapolün surları dize gelir....

Viyana kapıları çatırdar....

Çin seddi yıkılır...

Sina çölü ayaklarının altında güller bahçesi olur...

İşte budur cümlenin meali...

Ve biz iftira atmayız...

Çamur yoktur bizim buralarda...

Ancak siz atarsanız gelir...

Ve biz sahte nutuklarla insanları uyutup adına da aspirin demeyiz...

Gönderi tarihi:

Cümlenin anlamı...

Çin seddi yıkılır...

:lol::lol::lol::lol:

Sizde buna inanıyorsunuz öylemi...

Birden bire olacak yani...

Ay allah...

Ne kadar kolaymış...

Yarın 60 Milyonu seferberliğe çağıracağım....

Bu kadar kolaysa...

Dize getirmek..

Konstantinapolisin surlarını ve viyana kapılarını çatırdatmak..

Ya arkadaşım..

lütfen artık uyanın...

Bırakın bunları...

Yahu hakikaten bu ülke bu düşünceler aldında eriyip gidiyor..

Artık uyanın eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey

Artık gerçekçi olun lütfeeeeeeeeeeeen.

Bunlarlala ancak gaza gelmiş militan yetiştirisiniz..

Beni ikna edemezsiniz..

Bana birşey katamazsınız...

Bırakın beni...

Ülkeye...

Dünyaya...

....

....

.

c170101012vb.jpg

.

Gönderi tarihi:

:lol::lol::lol::lol:

Sizde buna inanıyorsunuz öylemi...

Birden bire olacak yani...

Ay allah...

Ne kadar kolaymış...

Yarın 60 Milyonu seferberliğe çağıracağım....

Bu kadar kolaysa...

Dize getirmek..

Konstantinapolisin surlarını ve viyana kapılarını çatırdatmak..

Ya arkadaşım..

lütfen artık uyanın...

Bırakın bunları...

Yahu hakikaten bu ülke bu düşünceler aldında eriyip gidiyor..

Artık uyanın eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey

Artık gerçekçi olun lütfeeeeeeeeeeeen.

Bunlarlala ancak gaza gelmiş militan yetiştirisiniz..

Beni ikna edemezsiniz..

Bana birşey katamazsınız...

Bırakın beni...

Ülkeye...

Dünyaya...

....

....

.

c170101012vb.jpg

.

İşte herşeyle alay ettiğiniz için anlayamazsınız...

Anlamanızı da beklemiyorum...

Bunu anlamak Zihinlerde olmuyor çok şükürki...

Yüreğin her vuruşta bunları söylüyorsa ve sen o şerbetten içmişsen anlarsın ancak...

Seni ikna zorunluluğumda yok...

Çünki kötü niyetler asla iyiye dönmez...

Al dünya senin olsun vatansız dünya bana haramdır senle aynı dünyayı paylaşamam...

Gönderi tarihi:

Burası TÜRKİYE....

Kİmsenin ardından iki üç cümleylede gelmiyorum aç başlıkları bir bak bakalım beğenmediğin iki üç cümle kaç tane parağraflık anlam taşır kaç parağrafın altını üstüne döndürür....

Altında kalırsın...

vecizeci arkadas,

teker teker yazdigin cümleleri ele aliyorum:

1.Evet daha ikinci cümlenin birincisinin ön cümlesi niteliği taşıdığını dahi göremeden bana saldırman gayet normal....

bu cümleyi anlayarak yazdigini sanmiyorum.ön nitelik yazan cümleler neden arkadan gelmekteler,bu nasil bir edebi anlatim tarzidir?

2.Ve burası ne ermenistan ne kürdistan...

bu iki kelime kürt ve ermeni,bunlar seni tahrik etmeye yetiyor nedense,cerkez ,laz gibi terimler kullansaydim bu kadar gocunmazdin herhalde.ben adamimi nasil da biliyorum:)

3.Burası TÜRKİYE....

reklam gibi.korkma canimm arkadasim biz baska bir yer hakkinda baska bir dilde yazmiyoruz.

4.Neden bundan gocunulsun....

evet haklisin galiba,ikinci cümle birincinin ön niteligi biciminde kaleme alimistir

5.Kıvırmak bana göre değil arkadaşım istesemde beceremem....

alcakgönüllü olmana gerek yok,yigidi öldür hakkini ver.

6.Ve okursan şayet bugüne kadar da kıvırma hareketlerimin olmadığını görürsün....

okuyorum zaten:)ve de görüyorum göbek dansini

7.Kİmsenin ardından iki üç cümleylede gelmiyorum aç başlıkları bir bak bakalım beğenmediğin iki üç cümle kaç tane parağraflık anlam taşır kaç parağrafın altını üstüne döndürür....

mefaülü mefaülü faülatün,yok nasildi bu sanat.cetvel elimde ölcüyorum teker teker:)

8.Ve son olarak eğer tartışacak gücün,bilgin yoksa ileti yazma...

bak güzel güzel sohbet ediyoruz seninle,kizmaya ne gerek var güclü arkadasim:)

9.Altında kalırsın...

düsündürücü!altinda kalacagimda neymis.eger sen yag ben de suysam haklisin derim:)

en derrin saygilar,cümleciklerini bekliyorum:)

Gönderi tarihi:

Cümlenin anlamı...

Çin seddi yıkılır...

İşte budur cümlenin meali...

Ve biz iftira atmayız...

Çamur yoktur bizim buralarda...

Ancak siz atarsanız gelir...

Ve biz sahte nutuklarla insanları uyutup adına da aspirin demeyiz...

inanilir gibi degil ya,ne güzel ezberlemissin bu siiri.

kac kez dize gelicek bu konstantinapol ,hala anlamis degilim.

Konsantinapol ün surlari degil arkadasim kac kez söyliyecegiz:istanbul.bak yakismiyor aldigin ata gelenegine.kizicak sonra arkadaslarin ona göre.

neden her seyi kirmak dökmek yikmak temelli aliyorsun.o cin seddi ki dünyanin yedi harikasindan biridir.yazik degil mi?

bak benim de bir atasözüm olucak ve anlamini ilerleyen cümlelerde öncümlelerle :) aciklamaya calisacagim.

Ac tavuk kendini dari ambarinda zannedermis:)

Gönderi tarihi:

İşte herşeyle alay ettiğiniz için anlayamazsınız...

Anlamanızı da beklemiyorum...

Bunu anlamak Zihinlerde olmuyor çok şükürki...

Yüreğin her vuruşta bunları söylüyorsa ve sen o şerbetten içmişsen anlarsın ancak...

Seni ikna zorunluluğumda yok...

Çünki kötü niyetler asla iyiye dönmez...

Al dünya senin olsun vatansız dünya bana haramdır senle aynı dünyayı paylaşamam...

yanlis bir dügmeye mi bastim ne,adam vecize,atasözü,deyis ne varsa döküyor.

takdir ettim bilgi birikimini:)

Gönderi tarihi:

Cevaplar ın bittiği yerde alay ve takmaz tavırlar gelir...

Ve de tekrarlar....

:D

vecizeci arkadas,

bu böyle olucak,ben kinayelerimi ve hicivlerimi bi kenara birakirim,taa ki sen farkinda olmadan yaptigin tecahül-ü arif i farkedene kadar.

en derrin sagilarimla.

Gönderi tarihi:

sen yolunu şaşırmıssın dinler kısmındasın dinsizler kısmı değil dostum...

Tam yüreklerinin üstüne bak..

Orada allah yazacak...

Ve cepheden kafalarını kaldırdıklarında hiçbirşey umurlarında olmayacak...

Çünki eğer onlar toprağa düşmezse evlatlar ---- doğacak...

Olamaz ve inanılır gibi değil siz Türk milliyetçileri ve türkçüleri..

Türk böyle mi düşünmeli...

Masmavi bir gezegeni ne hale getirdiniz..

Hepimiz p.. öylemi..

yazık size çok yazık..

.

tanerogretmen8ly.jpg

.

Gönderi tarihi:

Burası TÜRKİYE....

Altında kalırsın...

Bence sen yeteneklerinin farkında bile değilsin..!

Gönderi tarihi:

hala başladığımız noktadayız, birbirimize bir adım bile yaklaşmayalım olur mu? Anlamayalım ve hatta hiç gayret etmeyelim. Birbirimizi suçlamaya devam edelim belki bir gün sonuç alırız!!!

bu mantıkla bir yere varamayız, karalama çalışmalarıyla hiç bir sonuç elde edemeyiz, gün geçtikçe karanlığa gömülüp, tarihin sayfalarında yıkılmış bir Cumhuriyet olarak yer alırız.

Dindarlar, ateistlere, ateistler dindarlara sataşıp dursunlar bakalım, nereye varacak bu işin sonu. Ben bir sonu olacağını sanmıyorum, bu gidişle olacak olan vahimdir, dışarıda sinsi düşmanlar, içeride işbirlikçiler bizim birbirimizi tüketip yok olmamızı bekliyorlar onların işini kolaylaştıralım. Yok edelim birbirimizi.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.