Φ Esen Süeren Horasan Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2012 Merhaba.Bir süredir bu siteyi izliyorum.Seviyeli bir site olduğuna inandım.Ben Emlak Gayrimenkul Danışmanıyım.27 yıldır Bostanlı'dayım.Müzikve tüm sanat dalları ile yakınen ilgileniyorum.Bir bale okulumuz var.Kızım bale öğretmeni.Burada olmaktan mutluyum.Sevgiler. Alıntı
Φ Legendary Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2012 Bizden de merhaba ..Hoşgeldiniz Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2012 Hoş geldin Esen ablaaa... Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2012 Hoş gelmişsiniz... Ne güzel bir toprağımız dahaaa... Benim oğluşumda Bostanlı' da, hemen Bravo' nun üstünde. Ege ' de okuyor. Sevgiyle... Alıntı
Φ Esen Süeren Horasan Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2012 Hoşbulduk....Sevgiyle kalın. Alıntı
Φ Esen Süeren Horasan Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2012 Bugün İzmir'deki 19 Mayıs kutlamaları muhteşemdi.Sn İLMİYE ÇIĞ İstanbul'da Tünel-Dolmabahçe arasıTürk Talebe Birliğinin yürüyüşüne katılacak.Gerçek bir Cumhuriyet kadını.Bu yaşında hala Atatürk'ün bize emanet ettiği laik Türkiye Cumhuriyeti için mücadele veriyor.Bizler Sn İlmiye Çığ'ı örnek almalıyız. Alıntı
Φ furkancpt Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2012 africadan bostona selamlar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.