Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ŞU MÜSLÜMANIN HALİNE BAK... (Çıkarcı,İkiyüzlü,Mürteci,Korkak,Yobaz... Cüppesinin içine sığınmış lagar bedeni, sarığının altında yuvalanmış kurnaz a.)

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

.

Şu Müslümanların Haline Bak!..

ABD'ye kızıyoruz..

Emperyalist memperyalist..

Binmiş Müslümanların tepesine..

Enselerinde boza pişiriyor..

Ya bizimkiler?..

Ne yapıyorlar?..

Hım hım..

Çıkarcı..

İkiyüzlü..

Mürteci..

Korkak..

Yobaz...

Cüppesinin içine sığınmış lagar bedeni, sarığının altında yuvalanmış kurnaz aklıyla kendi halkını sömürüp Hıristiyana yaltaklanmaktan gayrı bir iş yapmayan şu sözümona krala bakınız.

Şu askeri üniforma taşıyan sözümona Müslümana bakınız!.. Beyninin hücrelerine işleyen İslam her neyse, iktidar koltuğuna oturduktan sonra ilk işi Müslüman komşusuna, ikinci işi de öteki Müslüman komşusuna saldırmak olmadı mı!..

Müslümanı Müslümana kırdırmak nasıl Müslümanlıksa, bizim Müslüman öylece Müslüman.

Üstünde üniforma..

Sözümona asker..

Sözümona Müslüman...

Ya şu Müslümana ne dersiniz?..

Örtünmenin beyazı da yetmiyor.

Kara..

Kapkara!..

Erkeği kara sarık, kara cüppe..

Kadını kara çarşaf..

Kara peçe..

Örtün, örtün, örtün; güneşten, aydınlıktan kaç!.. Gün ışığından kaçan karanlık böcekleri gibi 'Aydınlanma'dan kaçarken, zavallı, mazlum, acınası halkının tepesinde özgürlükten en yoksun rejimi devlet düzenine dönüştürüp egemenlik kur!.. İnsanlarını daha yaşarlarken öldür; bu dünyada öteki dünyaya mahkûm et Müslümanları!..

Kadın ikinci sınıf yaratık..

Kız köle!..

Sözümona Müslüman, kara sarığın altında ve kara cüppenin içinde geğir, geğir, geğir...

Nereye baksan sözümona Müslüman!..

Kral..

Prens..

Şeyh..

Sözümona askeri üniforma giymiş zibidi diktatör!..

Kendi halkının tepesinde zalim..

Emperyaliste yaltaklanan zavallı..

Laik devlete düşman yobaz..

Kadına karşı köleci..

Sonuna dek çıkarcı..

Hıristiyanın uşağı..

Korkak..

Yalancı..

Petrol denizinin üstünde, İslam okyanusunun ufuklarında sözümona devlet kurmuş. Müslümanların içinde 'Aydınlanma' ya yüzünü dönmüş bir tek Türkiye var..

Sözümona Müslüman, Türkiye'ye düşman..

Atatürk 'e düşman!..

İster kafasında siyah kümbet olsun, ister sırtında üniforma, farketmiyor...

Sözümona Müslümanlar Türkiye'de de çok partili rejimden bu yana çoğaldıkça çoğalıyorlar; ezanı Arapçaya çevirip minareye gâvur icadı hoparlörü takan; halka şeriatçılık telkini yaparak imam okullarını temel öğretim kurumuna çevirmek isteyen; İslamcı şirket kurup din sömürüsü ile kasalarına para toplayan; Allah'ın yüce adını seçim propagandasında kullanıp sandıkta 'oy' a dönüştüren; Müslümanlıkta her şeyi iktidar siyasetine çevirip İslamda kutsal bir şey bırakmayan; kadını çuvala sokup, kızları türbanla donatıp üniversite kapılarına saldırtan; ibadet sanki yasakmış gibi din özgürlüğü isteyen yalancıların ikiyüzlülüğü İslamın yüzkarasıdır.

Atatürk'ün laik Türkiye Cumhuriyeti'nde bir gün bunlar iktidara gelirlerse..

Ne olacak?..

Örnekleri ortada!..

Türkiye de Müslüman haritasında tek tek adı sayılan İslam ülkelerinden biri gibi olacak...

Mostrası meydanda!..

Beğen beğendiğini..

Seç seç al!...

.

.

İ. Selçuk.

• Cevaplar 53
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Aman be kardeşim;

Bu yazıyı buraya taşıman bu düşüncelere sıcak olduğunu gösteriyor.Bu kadar kin ve nefret dolu yazıyı bize okutturduğun için seni kınıyorum.Midemi bulandırdı..

Adam dinimize dil uzatmış,kadınlarımıza dil uzatmış yetmemiş askerimize dil uzatmış ve daha niceleri..

Elbette herkesin bir fikri düşüncesi olabilir ama sınırlar olmalı.Ne zaman karşı tarafın sınırlarını aşacak beyanlarda bulunursan o zaman tepki görürsün.Kimbilir belkide niyetin zaten bu.Kışkırtmak..

Bu üslüpla benden cevap alamayacaksın üzgünüm.Bizde bir sürü kin içeren yazıyı buraya taşıyabiliriz ama yapmıyoruz,yada enazından ben yapmıyorum.Bu bana ne kazandırabilirki..

Sevgili gece kuşu merak ediyorum bu yazıya senin tepkin ne olacak acaba..

Bir saygısız tarafından kaleme alınmış ve aynı saygısızlıkla buraya taşınmış olan bu yazıyı ve buraya taşıyan seni tekrar kınıyorum..

Gönderi tarihi:

Ben bu yazıda Müslümana Hakaret Görmüyorum...

AKSİNE BU YAZIDA YOBAZ SUUDİLERE VE ONUN AMERİKAN YARDAKÇILARINA HAKARET GÖRÜYORUM...

CUMHURİYET DÜŞMANLARINA HAKARET GÖRÜYORUM...

İSLAMI SİYALLAŞTIRAN VE ONU AMERİKANIN ÇIKARLARI İÇİN KULLANAN PETROL ŞEYHLERİNE HAKARET OLARAK GÖRÜYORUM...

BUNUN NERESİ İSLAMA HAKARETMİŞ BURADA SÖYLENENELERE DİKKAT EDİN ARKADAŞLAR:

Anlayana sivri sinek saz anlamayan davul zurna az...

Azcık müslümanlar kime neye hizmet ettiklerini tartışmak ve görmek zorundadırlar...

Erdoğan Amerikaya gidiyor niye gidiyor dersiniz...

Yakında Müslümanlık adına İran'ıda vurursak hiç şaşmayın

O bahsettiğimiz ülkelerden biride biz oluruz....

Allah Korusun...

Senin yorumuna söyliyebileceğim tek şey;''Çingen çalar kürt oynar'' deyişi olur.Alıntılar yaparak yazıyı yumuşatmakta bir taktik olsa gerek.Total olarak okunduğunda uyandırdığı his,mide bulantısı.Ne yani biz amerikan destekçisimiyiz.Onların yaptığı şeyleri savunuyor değilim.Ama iran,ırak ve suriye değilmi bunca senedir PKK belasını besleyen.Bunu dostça mı yapıyorlar.Saldırı varsa savunma da var.

Son olarak siz hiç korkmayın.Biz ne İran'ız ne Irak.Ülkemize saldırı olursa sokaklara çıkıp saldıranları halayla karşılamayız.Çanakkale'de savaşıp şehit düşenler atalarımızdı,bizde gerekirse şehadeti tadar ülkemizi savunuruz.Şehadet iman gerektirir,inanç gerektir.Unutmayın o gün gelirse sizi de korumak için canını verecek olanlar o yazıda hakaret edilen askerlerimiz olacak.Yoksa sizden ümidimiz yok..

Gönderi tarihi:

dipnot çum kendini belli ettiğin için sağol

başta belki kendi belirli şeylerin arkasına gizlemeye çalışmışsın

ama özellikle üçünücü paragrafta kendini belli ettin

sana tek şey söyliyeceğin onların belki elbisesi kara ama senin

için kapkara

EY BAŞÖRTÜLÜ KADIN SEN BU ÜLKEYİ KORU , YAŞAT AMA BU ÜLKEDE YAŞAMA

VERGİNİ VER , OĞLUNU ASKERE GÖNDER , AMA SAKIN HAK İSTEME...!

Neyinize gerek kamusal alanlar siz şehidleri doğurun yeter.

Gönderi tarihi:

:clover:

Gönderi tarihi:

Abartmayalım lutfen...

Söyledikleriniz doğru değil...

Annem ve binlerce başörtülü kadın tanıyorum...

Atatürk Türkiyesinde ve Cumhuriyette yaşamaktan çok mutlu...

Vergisini veriyorlar, maaş alıyorlar, üretime katkıları var üstelik...

Birkaç irtica yanlısı, Cumhuriyet düşmanı, başörtüsünü bayraklaştırarak...

Cumhuriyeti yıkma denemeleri yapıyorlar, bir kaç yıldır.

Ama çok azınlıklar...

Sesleri bile çıkmıyor...

Ülkemizin ezici bir çoğunluğu sağduyulu, Cumhuriyetçi müslüman halk...

Buna hiç bir zaman izin vermeyecekler...

Cumhuriyet ve demokrasi sonsuza dek yaşayacak...

Sosyal evrim gereği...

Gönderi tarihi:

Abartmayalım lutfen...

Söyledikleriniz doğru değil...

Annem ve binlerce başörtülü kadın tanıyorum...

Atatürk Türkiyesinde ve Cumhuriyette yaşamaktan çok mutlu...

Vergisini veriyorlar, maaş alıyorlar, üretime katkıları var üstelik...

Birkaç irtica yanlısı, Cumhuriyet düşmanı, başörtüsünü bayraklaştırarak...

Cumhuriyeti yıkma denemeleri yapıyorlar, bir kaç yıldır.

Ama çok azınlıklar...

Sesleri bile çıkmıyor...

Ülkemizin ezici bir çoğunluğu sağduyulu, Cumhuriyetçi müslüman halk...

Buna hiç bir zaman izin vermeyecekler...

Cumhuriyet ve demokrasi sonsuza dek yaşayacak...

Sosyal evrim gereği...

Bilimselci kardeşim lütfen rica ediyorum lafı başka tarafa çekme

dediklerimin Atatürkle ne alakası var atatürkün aleyhinde bişey yazdığımı gördünmü dinimin emri ile hüsnüzan yapanlardanım elhamdülillah acaba sen şuan Atatürkçü bir devlet olduğumuzumu zannediyorsun acaba

bak kardeşim dediğin gibi o garibim vergisinide verir vatandaşlığını da yapar oğlunu seve seve askerede gönderir ama zaman gelir o garibimin baş örtüsünü çıkar da öyle gel denir bu ne insanlık tır ne devlettir nede başka bir şey kardeşim bunu bayrakla ne alakası var garibim istediği gibi giyinemiyecekmi

ayrıca bilimselci dipnotun dediklerinin aynı düzeyde ve karşı yorum da bulunsaydık karşı çıkmazmıydın dipnot un yaptığı burda hakaretten başka bir şeydeğilidir üstelik hakaretlerini iki siyasi cümlenin arsına sıkıştırarak kendini gizlemeye çalılşıyor ama o mesajda ne insan sevgisi var nede başka birşey.

İnsansevgisinden yoksun bir mesaj lafın nereye gittiği düşünülmeden yazılmış.

Bilimselci kardeşim sana bir kaç soru sorucam

Mübarek anneniz müslümanmı yani onun için mi örtünü yo

Sizin İslam ve peygaberi hakkındaki görüşlerinizi biliyomu

isterseniz cevaplamaya bilirsiniz bu size kalmış

ama sormamın nedeni ne öyle bir anne ne öyle bir babanın yerinde olmak istemezdim acaba onları bundan daha fazla üzen şey varmıdır

şahsen benim ailemde 5 vakit namazı kılayan insanlara var onlara her baktığımda üzülüyorum allah ıslah etsin onun için eminimki eğer öyle bir durum varsaöyle düşünüyorumki benden kat kat daha fazla üzülüyorlardır.

dediğim gibi istersen bu son sorularımı hiç görmemezlikten de gelebilirsin.

Gönderi tarihi:

''NEDEN SİZDEN OLMAYAN DÜŞÜNMEYENLERİ SİLAHLA CEZALANDIRMA İSTEĞİ?''

diye bozuk bir cümle kullanmış sayın erdoğan.Ben de aynı bozuklukta bir cümle ile sorayım sevgili erdoğan'a

NEDEN SİZDEN OLMAYAN DÜŞÜNMEYENLERİ İRAN'A ARABİSTAN'A GÖNDERME İSTEĞİ (VEYA HAKKI)?

lütfen yanlış anlaşılmasın, bu silaha sarılma olaylarını şiddetle KINIYORUM(danıştayla ilgili yazınızda da bu tarz kınama mesajlarına garip bir yorum yapmışsınız ama benim samimiyetime inanmamanız önemli değil) ve bu vahşi insanlardan da nefret ediyorum ,en az özgürce (inançları ölçüsünde)yaşamak isteyen bu milletin evlatlarına, İranı Arabistanı gösterenlerden nefret ettiğim kadar...

Gönderi tarihi:

''NEDEN SİZDEN OLMAYAN DÜŞÜNMEYENLERİ SİLAHLA CEZALANDIRMA İSTEĞİ?''

diye bozuk bir cümle kullanmış sayın erdoğan.Ben de aynı bozuklukta bir cümle ile sorayım sevgili erdoğan'a

NEDEN SİZDEN OLMAYAN DÜŞÜNMEYENLERİ İRAN'A ARABİSTAN'A GÖNDERME İSTEĞİ (VEYA HAKKI)?

lütfen yanlış anlaşılmasın, bu silaha sarılma olaylarını şiddetle KINIYORUM(danıştayla ilgili yazınızda da bu tarz kınama mesajlarına garip bir yorum yapmışsınız ama benim samimiyetime inanmamanız önemli değil) ve bu vahşi insanlardan da nefret ediyorum ,en az özgürce (inançları ölçüsünde)yaşamak isteyen bu milletin evlatlarına, İranı Arabistanı gösterenlerden nefret ettiğim kadar...

Eeeeey premolaree...

Bu ülke dinini saf ve temiz yaşayan,

Tahrikata bulaşmamış,

Evinin duvarında asılı Kur'an dan başka bir rehper aramayan,

Sade vatandaşa birşey söyleyemez, söyletmeyizde...

Amaaa.

Yobaz,

Karanlık,

Dini faşist,

Ve dini zorbaya karşı

Herşeyimiz ile sonuna kadar mücadele etmeye hazırız.

Birde şu unutulmasın...

Kanımızın son damlasına kadar mücadele etmeye hazırız.

Tabiki öncelikle hukuk devlet anlayışı, demokratik ortam ve laik yapı çerçevesinde.

Bugün buradan sizinle bir geçmişe bakalım.

Öldürülen ve yakılanlar kimler,

Öldürülen bir müslüman,

Bir yobaz,

Bir dini faşit

Ve dini zorba gördünmü hiç?

Göremezsin...

Öldürülenler, yakılanlar dinci değil Atatürkçü ve hepsi birer MUSTAFA KEMAL...

Ki onu yapanlar belli zaten.

Lütfen oyuna gelmeyin,

Lütfen gerçekleri görün

Ve lütfen,

Şeriat isteyen bir zihniyetin

Ülkemiz üzerinde oynadığı oyunun

Yani

Tehlikenin farkına varın...

Sevgi ve saygılarımla...

.

Gönderi tarihi:

Eeeeey premolaree...

Bu ülke dinini saf ve temiz yaşayan,

Tahrikata bulaşmamış,

Evinin duvarında asılı Kur'an dan başka bir rehper aramayan,

Sade vatandaşa birşey söyleyemez, söyletmeyizde...

Amaaa.

Yobaz,

Karanlık,

Dini faşist,

Ve dini zorbaya karşı

Herşeyimiz ile sonuna kadar mücadele etmeye hazırız.

Birde şu unutulmasın...

Kanımızın son damlasına kadar mücadele etmeye hazırız.

Tabiki öncelikle hukuk devlet anlayışı, demokratik ortam ve laik yapı çerçevesinde.

Bugün buradan sizinle bir geçmişe bakalım.

Öldürülen ve yakılanlar kimler,

Öldürülen bir müslüman,

Bir yobaz,

Bir dini faşit

Ve dini zorba gördünmü hiç?

Göremezsin...

Öldürülenler, yakılanlar dinci değil Atatürkçü ve hepsi birer MUSTAFA KEMAL...

Ki onu yapanlar belli zaten.

Lütfen oyuna gelmeyin,

Lütfen gerçekleri görün

Ve lütfen,

Şeriat isteyen bir zihniyetin

Ülkemiz üzerinde oynadığı oyunun

Yani

Tehlikenin farkına varın...

Sevgi ve saygılarımla...

.

Sayın Dipnot;

Bu kin ne böyle..

O yazında anlattığın,inançsızları öldüren kişilerle bizi bir kefeye koyma sakın.O kefede olması gereken sensin.Bak bu forumda bir sürü ateist var,hangisi senin gibi.Şimdi biz seni örnek gösterip bunu tüm arkadaşlara mı mal edelim yani..

Hem sen ne anlatıyorsun Allah aşkına.Bu ülkede ibadetini yapana aşağılar gözlerle bakıldığının farkına varamıyorsun değil mi?Ya da niye fenerli taraftarların öldürdüğü adamı konu etmiyorsun.Bu daha mı masum sence.Neden bu örnek,anlatayım da dinle.Ben de Fenerbahçe taraftarıyım ama fanatik değilim (hiç bir konuda olmadığım gibi).Geyve'de o olayın gerçekleştiğini öğrendiğimde,fenerden nefret ettim.Yenilmesini istedim.Ama bugün sakin olarak baktığımda 1-2 çapulcunun bütün camiaya maledilemeyeceğini görüyorum..

Sen benim için;eleştirdiğin o kişiler kadar,ve o çapulcu taraftarlar kadar yanlışsın.Fanatiksin..Ama bu sensin ve bunun için diğer arkadaşlardan seni ayrı tutuyorum.Nefretin gün gelecek seni boğacak..

Gönderi tarihi:

KORKUNÇ YORUM: “ALLAH, İNSANLARI TERÖRLE UYARIYOR"!

İslami kesime yakın Milli Gazete’de korkunç bir yorum: “Allah, insanları terörle uyarıyor”

Milli Gazete yazarı Erol, Allah’ın adını istismar ederek teröre karıştırdı. Erol, terör olaylarının Allah’ın izniyle yapıldığını ve insanlığı ‘adil düzen’ için uyardığını yazdı.

Mısır’daki bombalamalarda yüzlerce kişi öldü. 5 yurttaşımızı da teröre kurban verdik. Aileleri onları hıçkırıklarla toprağa verdi. Ama, bütün bunlar Milli Gazete köşe yazarı Reşat Nuri Erol’u zerrece ilgilendirmiyor.

Onun derdi, terör üzerinden politika yapmak. Erol, terör olaylarının Allah’ın izniyle yapıldığı ve insanlığı ‘adil düzen’ ve ‘yeni bir dünya’ için uyardığını yazdı.

Milli Gazete’de önceki gün “Londra ve Mısır’daki ‘terör’-1” başlıklı bir yazı yazan Erol, terör olaylarının neden olduğunu şöyle yorumladı: “... İnsanların Kuran’ın getirdiği ‘adil düzen’ çözümlerini öğrenip örgütlenmeleri gerekir. Her şey Allah’ın kontrolündedir. Allah insanları böyle bir şeye zorlamak için ‘terör olayları’nı bir uyarıcı olarak oluşturmaktadır. Zaten binlerce yıl önce ‘Nuh tufanı’ da insanlık ‘göçebe hayat’tan ‘tarım hayatı’na geçerken olmuştu. ‘Mezopotamya Medeniyeti’ başta olmak üzere, sonraki bütün medeniyetler Nuh tufanı sayesinde ve bu tufan sonrasında doğmuştur. Demek ki ‘terör olayları’ Allah’ın izniyle yapılmakta ve insanlığın ‘adil düzen’ ve ‘yeni bir dünya’ için uyarmaktadır.”

Erol, yazısını şöyle noktaladı: “Küresel terör geliyor... ‘Sosyal tufan’ gerçekleşiyor... ‘Adil düzen’ ve ‘yeni bir dünya’ tek çözüm gibi görünüyor.”

Bu dinin dibi terörle kurulmuş. İşte dün biri Tüban diye gitti mahkemeyi bastı hakimi öldürdü. Terör bunların kanına işlemiş. Allahın emrini yerine getiriyorlar. Doğru Allah da hakikaten öyle diyor. İslam Dünyaya hakim oluncaya tek din olarak kalıncaya kadar ve bunlar boynunu büküp cizye getirinceye kadar savaş. Öldür öldür öldür. Bence bunların insan olmasından ümüdü kesmek lazım.

-http://www.muslumangenc.com/peygamberimizsav/30.htm-

Hz. Peygamber, bu cihad hareketi için sadece cihada rağbet edenlerin katılmasını emretti. Medine'de Siba' b. Urfuta'yı vekil bıraktı. Eşi Ümmü Seleme'yi yanına alarak 1400 yaya, 200 süvari ile yola çıkarken; "Biz buranın hayrını isteriz" buyurmuştur. Rasûlullah Medine'den hareket ettikten sonra Hayber ile Gatafan kabilesi arasına karargahım kurdu. Sabaha kadar burada bekledi (İbn Hişâm, es-Sîre, III/343). Gatafanlıların Hayber'e yardımını engellemek için burada konaklamış bulunuyordu. Hayberliler sabaha kadar, müslümanların gelişinden haberdar olmamışlardı. Sabahleyin kalelerinin kapısını açtıklarında; "Muhammed gelmiş ve günlerden de cumartesidir" diyerek kalelerine tekrar döndüler. Yahûdiler mukaddes günleri olduğu için cumartesi günü muharebe etmezlerdi. Rasûlullah bunu görünce; "Allahû Ekber, Hayber harab oldu" buyurdu (İbn Sa'd, et-Tabakat, II,106). Müslümanların bu muharebede beyaz renkli sancağını da Hz. Ali taşıyordu. Bu gazvede müslümanların kullandıkları parola; "Yâ Mansür, Emit, Emit" "Ey Allah'ın galip kıldığı müslüman asker öldür öldür' idi (İbn Sa ıt, II,106, İbn Hişâm, III, 347).

İşte idealleri savaşa ganimete giderken paraloları. ÖLDÜR ÖLDÜR .

Gönderi tarihi:

Sevgili gece kuşu merak ediyorum bu yazıya senin tepkin ne olacak acaba..

Ne dememi bekliyorsun,'taurusmutis'...

Yobaz,

Karanlık,

Dini faşist,

Ve dini zorbaya karşı Olmadığımı söylememi mi?

Bu ülke dünyada müslümanların yaşadığı en özgür ülke değildir dememi mi?

Bu ülkede" ŞERİAT PROPOGANDASI...CUMHURİYET DÜŞMANLIĞI " yoktur dememi mi?

Dini kullanarak Cumhuriyete saldırılar yapılmamaktadır dememi mi?

"Mübarek anneniz müslümanmı yani onun için mi örtünü yo" diyerek,

bir başkasına siz müslüman değilsiniz imalı laflar mı söylemeliyim...

"EY BAŞÖRTÜLÜ KADIN SEN BU ÜLKEYİ KORU , YAŞAT AMA BU ÜLKEDE YAŞAMA" diyerek

İnsanları polemik çatışmaların içine mi çekmeliyim ?

Fazla uzatmak istemiyorum...

Siz ne söyleme mi istiyorsunuz söyleyin ben de yazayım...

Beni çekmeye çalıştığınız yer nedir, Öğrenebilir miyim ?

Bu sözlerim bir tek sana değil sevgili 'taurusmutis' sen sorduğun için ismin geçiyor..

Benim her zaman ne söylediğim her yazımdan belli olmuyor mu ?

Benim her düşünceye saygılı durma, insani değerleri öne çıkarma çabalarım,

Onlar gibi düşünmediğim düşüncelerin savunucusu olmamı mı gerektiriyor ?

Benim sana da, sevgili 'dipnot' a da katıldığım ve katılmadığım noktalar var elbette...

Burada yapmaya çalıştığım bana ait görüş ve düşünceler çerçevesinde paylaşımlarda bulunmak...

Ne kimsenin zorla satmaya çalıştığı düşünceleri satın almak, nede bir şeyleri dayatmak gibi bir niyetim yok...

Varsa yoksa benim kendi ilkelerim...

Ne kimsenin yönlendirmesi ile ne de isteğiyle bir şeyler yazmak ifade etmek gibi bir derdim yok..

Kimsenin inancı ve dünya görüşü ile bir sorunum yok...

Bir yere kadar... Laik ,Demokratik Türkiye Cumhuriyetinin Temel değerlerine saygılı olunduğu,

İnsani değerlere zarar verecek tutum ve davranışlar içinde olunmadığı müddetce...

Bana kalırsa herkes kendi doğrularını ve tutarlığını korumaya bakmalı,

Ben bunun için gerekeni ciddiyetle yapıyorum...

Birilerini benim yaşam ve dünya görüşüme katılmaması ilkelerimin ve kişiliğimin hatalı olduğunu göstermez...

Aynı şekilde biri bana katılıyor diye ikimizinde doğru insan olduğu düşünülemez öyle değil mi?

Yukarıdaki yazıda Senden bahsedildiğini düşünmüyorum...

"Adam dinimize dil uzatmış,kadınlarımıza dil uzatmış yetmemiş askerimize dil uzatmış ve daha niceleri.."

Diyorsun ama senin "dinine dil uzatmamış" çün kü sen, "Sözümona Müslüman " mısın?...Hayır...

Yazının derdi, "Sözüm ona Müslüman" larla...

"kadınlarımıza dil uzatmış" mı ? sen "Kadını ikinci sınıf yaratık..Kız köle!" olarak mı görüyorsun?..Hayır..

O Yazı kadınlarımıza değil , onları "ikinci sınıf, köle kız" görenlere dil uzatıyor...

Dediğin gibi askerimize de dil uzatmamış,

"Sözümona askeri üniforma giymiş zibidi diktatör!.." lerden bahsediyor...

Vede en önemlisi çok doğru bir tesbit yapmış,

Ne olacak?..

Örnekleri ortada!..

Türkiye de Müslüman haritasında tek tek adı sayılan İslam ülkelerinden biri gibi olacak...

Mostrası meydanda!..

Beğen beğendiğini..

Seç seç al!...

Şimdi birde benim sorum var;

sen;

"kendi halkını sömürüp Hıristiyana yaltaklanmaktan gayrı bir iş yapmayanlara destek çıkıp arkalarında durur musun ?

bence asla...sen böyle biri olamazsın..

"Erkeği kara sarık, kara cüppe..Kadını kara çarşaf..Kara peçe.." zihniyetini taşır mısın..?

"Kendi halkının tepesinde zalim..Emperyaliste yaltaklanan zavallı.." bir idareye taraf mısın ?

"Laik devlete düşman yobaz..Kadına karşı köleci.." Bir düşünce taşır mısın ?

Bu ülkede "ezanı Arapçaya çevirip minareye gâvur icadı hoparlörü" takmadılar mı?..

Evet taktılar..

"halka şeriatçılık telkini yaparak imam okullarını temel öğretim kurumuna çevirmek" istemiyorlar mı?

Evet istiyorlar..

"İslamcı şirket kurup din sömürüsü ile kasalarına para" toplamadılar mı?...

Evet topladılar...

"Allah'ın yüce adını seçim propagandasında kullanıp sandıkta 'oy' a "dönüştürmediler mi ?

Evet dönüştürdüler..

Yazının devamında Vs..Vs... Birçok şey gerçek değil mi?

Evet gerçek...

"ibadet sanki yasakmış gibi din özgürlüğü" isteyenler yokmu ?

evet var.. ve bunlar yalancılığın, ikiyüzlülüğün, İslamın yüzkarası insanlar değil mi ?

Ve sen okuduğunu anlayan biri olarak bütün bunları görüp duymuyor musun ?,,,

Evet şüphesiz anlıyorsun ve tepki gösteriyorsun...

Çünkü sen aklı başında, demokrat ve sözüm ona müslüman olmayan bir insansın...

Bunu inkar edebilirmiyiz...Hayır..

O zaman "Sevgili gece kuşu merak ediyorum bu yazıya senin tepkin ne olacak acaba.. "

dememize gerek yok...Çünkü aynı şeyleri düşünüyor ve aynı tepkileri veriyoruz...

Dediğin gibi ikimizinde "Midesi bulandı.." , bu yazıyı okuyup aynı gerçekleri gördükten sonra...

İkimizde aynı şeyleri düşünüyoruz...

Selam ve sevgilerimle

*tna

Gönderi tarihi:

KORKUNÇ YORUM: “ALLAH, İNSANLARI TERÖRLE UYARIYOR"!

Terör bunların kanına işlemiş. Allahın emrini yerine getiriyorlar. Doğru Allah da hakikaten öyle diyor. İslam Dünyaya hakim oluncaya tek din olarak kalıncaya kadar ve bunlar boynunu büküp cizye getirinceye kadar savaş. Öldür öldür öldür. Bence bunların insan olmasından ümiti kesmek lazım.

sayın toksözlü; Haklısınız...

Ama ben, insanlıktan, insanların vicdani değerlerinden, onların sağduyusundan son derece eminim...

Terör düşüncesinden uzak, insani değerlere bağlı bütün insan olan insanlara

Saygılar... sevgiler...

Not: İnsan olduklarından şüphe etmediğim dini değerlere bağlı arkadaşların,

bu vahşet taplosunu kınayacak vicdani ve insani değerleri içlerinde taşıdıklarına,

Allah’ın izniyle yapıldığı söylenen bu vahşeti ve Gözü kan bürümüş bu insanları kınayacaklarına yürekten inanıyorum.

Gönderi tarihi:

Çıkarcı..

İkiyüzlü..

Mürteci..

Korkak..

Yobaz...

Böyle demiş sayın Dipnot demek ki böyle görüyor bende bir müslümanım demekki bende yukardaki fasıflara sahibim,çünkü genelleme yapmış şu müslümanların demiş.

Çok naziksiniz sayın!Dipnot lugatınızda başka hakaret sözcüğü varmıydı onlarıda ekleseydiniz korkmayın kusun içinizde ki müslümanlara duyduğunuz nefreti"yok ben öyle demek istemedim yanlış yere çekiyorsunuz"falan demeye kalkmayın herşey açık.

Hatırlarsanız size bir soru sormuştum daha önce açtığınız bir başka topicte artık o sorum yanıtını bulmuş.

Hiç kendinizi yormayın.

Önemli not:Defalarca sordum halada sormaya ısrar ediyorum bana lütfen türbanla başörtüsünün farkını açıklarmısınız?

Gönderi tarihi:

Sevgili Toksözlü arkadaşım.

Lütfen yorumlarımı yaparken ve hadiseleri yorumlarken dikkat edelim..

Yazmış olduğunuz gazetedeki yazı o kişinin kişisel görüşüdür. İslamı ve inanç sistemini bağlamaz. Müslümanları bu şekilde gösterme çabasını doğru bulmuyorum.

Yolcuya bakıp yolu yargılamayınız. Herkes hatasından ve yanlışından kendisi sorumludur.

İslam ile terör inanılmaz zır şeylerdir. Böyle bir şeyi telaffuz dahi etmekten utanıyorum.

"Bir kişiyi öldürmek, bütün bir Kainatı öldürmek gibidir." İslam bize bunu öğretir.

Yukarda peygamberimizden vermiş olduğunuz örneğin, öncesini ve sonrasını iyi araştırınız. Yaşananlara bütün olarak bakınız. Sebepleri irdeleyiniz.

Unutmayınız yeni bir inanç sisteminin gelmesi beraberinde savaşları kaçınılmaz kılar bu doğaldır. Bunun sebeplerinede gireriz isterseniz hepsi detaylı araştırılması gereken meseleler..

Fakat peygamberimiz 63 yıllık hayatı boyunca acaba kaç günü savaşlarla geçmiştir ve bu savaşlarda kaç kişi ölmüştür ???

Dikkat ediniz tüm şavaşlar Medine dönemindedir. Özellikle Uhud manidardır. Siz kalkıp Mekke'den MEdine hicret etmiş insanların hayatına kast ederseniz. O insanların ne yapmasını bekliyorsunuz..Buyrunuz mu demesini...?

Kısa bir örnekle bitireyim. Tarihimizin en şanlı savaşlarından birisi Çanakkale'dir. Ve orada binlerce düşman askeri öldürülmüştür ve binlerce de şehit verilmiştir. Öldürme hadisesini dikkatlere vererek yorum yapmak doğrumudur. Bizlerde binlerce kişiyi öldürdük o zaman suçluyuz denilebilir mi?

Tabiki savaşları kimse istemez. İnsanların ölmesini kimse istemez ama bu bazen kaçınılmaz olur.

Birileri sizin vatanınıza, varlığınıza, namusunuza, şerefinize kast ederse ne yapacaksınız..Oturup seyir mi edeceksiniz ?

Evet bende ülkemizde yaşanan son hadiselerden çok üzgünüm ve bunu yapan insanları şiddetle ve nefretle kınıyorum..Kimse kimseye kast etmediği müddetçe, herkesin görüşüne saygı duyulmalı ve kimse görüşlerinden dolayı asla cezalandırılmaya çalışılmamalıdır...

Saygılarımla

Terapi

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar başta şunu söyliyeyim

karşıt görüş yazanların hepside işi siyasiye vurmuş

yaw kardeşim benim siyasetle ne ilgim var bir tepki varsa böylemi belirtilir

DİPNOT

sağolsun hakaretten giriş yapmış geriside

onu haklı çıkarmış

BİLİMSELCİ

bayarak mayrak ne alaksı var ya tamam hadi öyle neden genelleme yapıyorsunuz onlar eğer öyle yapıyorsa müslümanlığı kullanıyorlar dmektir müslüman olmayan müslümanlığı diline alıyo demektir.

hakarete geldimi bütün müslümanları topa tutuyorsunuz sonrada arada şunlar falan var kardeşim onlar yüzünden senin burda müslümanları karalamaya ne hakkın var ya

ERDOĞAN

birkere bilimselciye yazdığımın sebebini alttada belirtmiştim ya okmadın ya artniytlisin yada bana yalancı olarak bakıyosunki aldırış etmemişsin ve de bunun adına propaganda demişsin tebrik ederim

kardeşim madem sorun türban(mış) neden söz konusu olan baş örtü oluyo neden canı acıyan başörtülü annelerimiz bacılarımız oluyo

Şeriat dediğin **** ların ağzına doladığı şey değildir şeriat olsaydı huzur olurdu ha şeriatı getirmeye çalışmadım çalışmayacağım çünkü bu ülkede olmaz bu ülkede gerek yok önce ruhu kin le dolmuşların insan sevgisini öğrenmesi gerekir zannedersem bu yeterlidir.

Toksözlü

Artık helak olma yoktur kıyamete kadar süre vardır

Allah(cc) kimsenin iradesine müdahele etmez..

İslamda sadece mecbur kalınınca savaş yapılır.

gel gelelim

Gece Kuşu

ne kadar garip ne garip

yazdıklarınız sadece bazı müslümanım diye geçinen lere ama nedense hep müslümanlara hitab edilmiş DİPNOTUN mesajından bu yana hakaretten başka bişey yok belki sen gece kuşşu işi biraz aha olması gereken yere getirmişsin ama hani demişisinya fikirlerimiz aynı o zaman bizde öyle kabul ederiz

bu demektirki sende insanların dış görünbüşüne katılıyorsun bu demektirki sende müslüman evinde otursun orda kalsın dışarı çıkmasın diyorsun bunlara diyecek hiç bir şey yok bu sözlerin nerewsinde insan sevgisi hani nerede

vallahi hakiki müslüman karıncaya zarar veremkten korkar hakiki müsüman bu dur gerisi sadece öyle geçineneler

"Bir kişiyi öldüren tüm insanlığı öldürmüş gibidir"

bunun farkında olması gerekir müslümanın öyle yaşamaıs gerekir

bakın arkadaşlar hayatımda siyasasete yok denecek kadar az yorum yaptım çünkü çözüm siyaset değil

ama nedense

dediğimde yanlış oluyorum ya bu yalanmıdır ya arkadaşlar bunlar oluyor ister kabul edin ister kabul etmeyin beniim anamda belki bundan etkilenmez evinde oturur garibim ama baksanıza neler dönüyor.Bunları dile getirmek en doğal hakkımdır.

Müslümana ikinci sınıf uygulanmıyormu baksana müslüman olmayan ülkeler rahat rahat yaşarken biz

cana kıymaya bizde karşıyız

ancak örtün örtün ,kara kara örtün,cübbe giy nedir buya

o giyince sana ne oluyo ya

kara cübbeyemis yav sana ne ister kara giyer ister beyaz

bak ak bide karanlıktan kaçan böceklergibi

tebrik ederim baya içiniz insan sevgisiyle dolu

her nekadarda bu yazılanlar iki siyasi cümlenin arssına sıkştırsada burda müslümanlara hakaretten başka bir şey yoktur.eğer bu konudada biraz objektif olsaydınız görürdünüz yapılan hakaretleri

bunları sallayarak çözümmü üreteceksiniz

ayrıca bence hiçbirşey siyasetle çözülmez önemli olan insanın kendi içindeki kini yok etmesidir.

Gönderi tarihi:

Çıkarcı..

İkiyüzlü..

Mürteci..

Korkak..

Yobaz...

Böyle demiş sayın Dipnot demek ki böyle görüyor bende bir müslümanım demekki bende yukardaki fasıflara sahibim,çünkü genelleme yapmış şu müslümanların demiş.

Çok naziksiniz sayın!Dipnot lugatınızda başka hakaret sözcüğü varmıydı onlarıda ekleseydiniz korkmayın kusun içinizde ki müslümanlara duyduğunuz nefreti"yok ben öyle demek istemedim yanlış yere çekiyorsunuz"falan demeye kalkmayın herşey açık.

Hatırlarsanız size bir soru sormuştum daha önce açtığınız bir başka topicte artık o sorum yanıtını bulmuş.

Hiç kendinizi yormayın.

Önemli not:Defalarca sordum halada sormaya ısrar ediyorum bana lütfen türbanla başörtüsünün farkını açıklarmısınız?

Sevgili suheda...

1- Öncelikle yazı bana ait değil.

2- Evet genelleme yapılmıştır ve bu genelleme eğer yazı sonuna kadar okunursa kimlerden ve hangi müslümanlardan bahsedildiği açıkça görülecektir.

3- Yazıda hiçbir hakaret sözcüğü yok ve tamamıyla yazarın konu ile ilgili olarak vermeye çalıştığı ana mesaja uygun bir kalıpta sürüklemiş ve Arap yarımadası ve onların eklentileri olan ülkelerdeki genel durumu çok iyi ifade etme şeklini okuyucuyla bütünleştirmiş kanaatindeyim.

4- Lütfen cok rica ediyorum sorduğunuz o soru neyse lütfen burada da sorun. Gözden kaçırmış olabilirim ve memnuniyetle cevaplamaya çalışırım...

5- Türban ve baş örtüsü ile ilgili farkı size birazdan aktarmaya çalışacağım...

6- Son olarak sizden küçük bir ricada bulunacağım... Lütfen Yazmış olduğum yazıları çok iyi okuyun ki birçok arkadaş tarafından okunmadığını sadece cevap babında hemen düşünce belirttiklerini çok iyi biliyor ve onlarla zaten mümkün olduğunca muhatap olmuyorum. Tabiki en azında siz değerli arkadaşımın soru sorma ve düzeyini bozmama gibi çok önemli bir duruşu var ve bunu düşünsele katkısı açısında önemli bir kazanç olarak buluyorum ...

Dost sevgilerimle...

.

Gönderi tarihi:

Ne dememi bekliyorsun,'taurusmutis'...

Yobaz,

Karanlık,

Dini faşist,

Ve dini zorbaya karşı Olmadığımı söylememi mi?

Bu ülke dünyada müslümanların yaşadığı en özgür ülke değildir dememi mi?

Bu ülkede" ŞERİAT PROPOGANDASI...CUMHURİYET DÜŞMANLIĞI " yoktur dememi mi?

Dini kullanarak Cumhuriyete saldırılar yapılmamaktadır dememi mi?

"Mübarek anneniz müslümanmı yani onun için mi örtünü yo" diyerek,

bir başkasına siz müslüman değilsiniz imalı laflar mı söylemeliyim...

"EY BAŞÖRTÜLÜ KADIN SEN BU ÜLKEYİ KORU , YAŞAT AMA BU ÜLKEDE YAŞAMA" diyerek

İnsanları polemik çatışmaların içine mi çekmeliyim ?

Fazla uzatmak istemiyorum...

Siz ne söyleme mi istiyorsunuz söyleyin ben de yazayım...

Beni çekmeye çalıştığınız yer nedir, Öğrenebilir miyim ?

Bu sözlerim bir tek sana değil sevgili 'taurusmutis' sen sorduğun için ismin geçiyor..

Benim her zaman ne söylediğim her yazımdan belli olmuyor mu ?

Benim her düşünceye saygılı durma, insani değerleri öne çıkarma çabalarım,

Onlar gibi düşünmediğim düşüncelerin savunucusu olmamı mı gerektiriyor ?

Benim sana da, sevgili 'dipnot' a da katıldığım ve katılmadığım noktalar var elbette...

Burada yapmaya çalıştığım bana ait görüş ve düşünceler çerçevesinde paylaşımlarda bulunmak...

Ne kimsenin zorla satmaya çalıştığı düşünceleri satın almak, nede bir şeyleri dayatmak gibi bir niyetim yok...

Varsa yoksa benim kendi ilkelerim...

Ne kimsenin yönlendirmesi ile ne de isteğiyle bir şeyler yazmak ifade etmek gibi bir derdim yok..

Kimsenin inancı ve dünya görüşü ile bir sorunum yok...

Bir yere kadar... Laik ,Demokratik Türkiye Cumhuriyetinin Temel değerlerine saygılı olunduğu,

İnsani değerlere zarar verecek tutum ve davranışlar içinde olunmadığı müddetce...

Bana kalırsa herkes kendi doğrularını ve tutarlığını korumaya bakmalı,

Ben bunun için gerekeni ciddiyetle yapıyorum...

Birilerini benim yaşam ve dünya görüşüme katılmaması ilkelerimin ve kişiliğimin hatalı olduğunu göstermez...

Aynı şekilde biri bana katılıyor diye ikimizinde doğru insan olduğu düşünülemez öyle değil mi?

Yukarıdaki yazıda Senden bahsedildiğini düşünmüyorum...

"Adam dinimize dil uzatmış,kadınlarımıza dil uzatmış yetmemiş askerimize dil uzatmış ve daha niceleri.."

Diyorsun ama senin "dinine dil uzatmamış" çün kü sen, "Sözümona Müslüman " mısın?...Hayır...

Yazının derdi, "Sözüm ona Müslüman" larla...

"kadınlarımıza dil uzatmış" mı ? sen "Kadını ikinci sınıf yaratık..Kız köle!" olarak mı görüyorsun?..Hayır..

O Yazı kadınlarımıza değil , onları "ikinci sınıf, köle kız" görenlere dil uzatıyor...

Dediğin gibi askerimize de dil uzatmamış,

"Sözümona askeri üniforma giymiş zibidi diktatör!.." lerden bahsediyor...

Vede en önemlisi çok doğru bir tesbit yapmış,

Şimdi birde benim sorum var;

sen;

"kendi halkını sömürüp Hıristiyana yaltaklanmaktan gayrı bir iş yapmayanlara destek çıkıp arkalarında durur musun ?

"Erkeği kara sarık, kara cüppe..Kadını kara çarşaf..Kara peçe.." zihniyetini taşır mısın..?

"Kendi halkının tepesinde zalim..Emperyaliste yaltaklanan zavallı.." bir idareye taraf mısın ?

"Laik devlete düşman yobaz..Kadına karşı köleci.." Bir düşünce taşır mısın ?

Bu ülkede "ezanı Arapçaya çevirip minareye gâvur icadı hoparlörü" takmadılar mı?..

Evet taktılar..

"halka şeriatçılık telkini yaparak imam okullarını temel öğretim kurumuna çevirmek" istemiyorlar mı?

Evet istiyorlar..

"İslamcı şirket kurup din sömürüsü ile kasalarına para" toplamadılar mı?...

Evet topladılar...

"Allah'ın yüce adını seçim propagandasında kullanıp sandıkta 'oy' a "dönüştürmediler mi ?

Evet dönüştürdüler..

Yazının devamında Vs..Vs... Birçok şey gerçek değil mi?

Evet gerçek...

"ibadet sanki yasakmış gibi din özgürlüğü" isteyenler yokmu ?

evet var.. ve bunlar yalancılığın, ikiyüzlülüğün, İslamın yüzkarası insanlar değil mi ?

Ve sen okuduğunu anlayan biri olarak bütün bunları görüp duymuyor musun ?,,,

Evet şüphesiz anlıyorsun ve tepki gösteriyorsun...

Çünkü sen aklı başında, demokrat ve sözüm ona müslüman olmayan bir insansın...

Bunu inkar edebilirmiyiz...Hayır..

O zaman "Sevgili gece kuşu merak ediyorum bu yazıya senin tepkin ne olacak acaba.. "

dememize gerek yok...Çünkü aynı şeyleri düşünüyor ve aynı tepkileri veriyoruz...

Dediğin gibi ikimizinde "Midesi bulandı.." , bu yazıyı okuyup aynı gerçekleri gördükten sonra...

İkimizde aynı şeyleri düşünüyoruz...

Selam ve sevgilerimle

*tna

Sevgili Gece kuşu;

Yorumun için teşekkür ediyorum.Bakış açılarımız yine farklı ama bu artık çokta önemli değil benim için,fikrini öğrenmiş oldum.Vakit ayırıp yazdığın için tekrar teşekkürler.Farklı düşüncede iyi bir arkadaş kazandığıma inanıyorum ve emin ol ve ben arkadaşlarımın hep iyi olmasını dilerim.Kendi inancımın gerektirdiği şekilde senin için dua edeceğim.Saygılar,sevgiler..

Gönderi tarihi:

Şu başlığa bakın.............. bu ne demek.?

Çok şey demek aslında çok...

Yeterki;

Anlamak istensin... Anlaşılmak istensin...

Gönderi tarihi:

.

ABD'ye kızıyoruz..

Emperyalist memperyalist..

Binmiş Müslümanların tepesine..

Enselerinde boza pişiriyor..

Ya bizimkiler?..

Ne yapıyorlar?..

Hım hım..

Çıkarcı..

İkiyüzlü..

Mürteci..

Korkak..

Yobaz...

Cüppesinin içine sığınmış lagar bedeni, sarığının altında yuvalanmış kurnaz aklıyla kendi halkını sömürüp Hıristiyana yaltaklanmaktan gayrı bir iş yapmayan şu sözümona krala bakınız.

Şu askeri üniforma taşıyan sözümona Müslümana bakınız!.. Beyninin hücrelerine işleyen İslam her neyse, iktidar koltuğuna oturduktan sonra ilk işi Müslüman komşusuna, ikinci işi de öteki Müslüman komşusuna saldırmak olmadı mı!..

Müslümanı Müslümana kırdırmak nasıl Müslümanlıksa, bizim Müslüman öylece Müslüman.

Üstünde üniforma..

Sözümona asker..

Sözümona Müslüman...

Ya şu Müslümana ne dersiniz?..

Örtünmenin beyazı da yetmiyor.

Kara..

Kapkara!..

Erkeği kara sarık, kara cüppe..

Kadını kara çarşaf..

Kara peçe..

Örtün, örtün, örtün; güneşten, aydınlıktan kaç!.. Gün ışığından kaçan karanlık böcekleri gibi 'Aydınlanma'dan kaçarken, zavallı, mazlum, acınası halkının tepesinde özgürlükten en yoksun rejimi devlet düzenine dönüştürüp egemenlik kur!.. İnsanlarını daha yaşarlarken öldür; bu dünyada öteki dünyaya mahkûm et Müslümanları!..

Kadın ikinci sınıf yaratık..

Kız köle!..

Sözümona Müslüman, kara sarığın altında ve kara cüppenin içinde geğir, geğir, geğir...

Nereye baksan sözümona Müslüman!..

Kral..

Prens..

Şeyh..

Sözümona askeri üniforma giymiş zibidi diktatör!..

Kendi halkının tepesinde zalim..

Emperyaliste yaltaklanan zavallı..

Laik devlete düşman yobaz..

Kadına karşı köleci..

Sonuna dek çıkarcı..

Hıristiyanın uşağı..

Korkak..

Yalancı..

Petrol denizinin üstünde, İslam okyanusunun ufuklarında sözümona devlet kurmuş. Müslümanların içinde 'Aydınlanma' ya yüzünü dönmüş bir tek Türkiye var..

Sözümona Müslüman, Türkiye'ye düşman..

Atatürk 'e düşman!..

İster kafasında siyah kümbet olsun, ister sırtında üniforma, farketmiyor...

Sözümona Müslümanlar Türkiye'de de çok partili rejimden bu yana çoğaldıkça çoğalıyorlar; ezanı Arapçaya çevirip minareye gâvur icadı hoparlörü takan; halka şeriatçılık telkini yaparak imam okullarını temel öğretim kurumuna çevirmek isteyen; İslamcı şirket kurup din sömürüsü ile kasalarına para toplayan; Allah'ın yüce adını seçim propagandasında kullanıp sandıkta 'oy' a dönüştüren; Müslümanlıkta her şeyi iktidar siyasetine çevirip İslamda kutsal bir şey bırakmayan; kadını çuvala sokup, kızları türbanla donatıp üniversite kapılarına saldırtan; ibadet sanki yasakmış gibi din özgürlüğü isteyen yalancıların ikiyüzlülüğü İslamın yüzkarasıdır.

Ne olacak?..

Örnekleri ortada!..

Mostrası meydanda!..

Beğen beğendiğini..

Seç seç al!...

.

.

İ. Selçuk.

DIPNOT dediklerinde yazdiklarinda sonuna kadar haklisinn bunu da kabul etmiyen arkadaslar bence cevap yazmasinnn yani cunku yazilanlarin hepsi dogruuuuuu

bunu hangi kaynaklara dayanip inkar etceksiniz bilmiyorummmmm

orumcek kafanizdan kurtulunn artik islamiyet araplasiyoooo

Gönderi tarihi:

Siyaset yapmayı sevmem. Fakat gerçeklerin ve doğrularında savunuculuğunu yapmaktan çekinmem..!!

Bizleri yıllardır yöneten zihniyetin bizleri ne gibi krizlere sürüklediğini ve bizleri ne hale getirdiğini görmeyenlere son 10 yıldır ekonomimizdeki krizleri hatırlatırım.

Bu krizleri yaşatan zihniyet hangi zihniyettir söylermisiniz lütfen.....????

Son 3 yıldır ekonomideki olumlu bir çok düzelmeyi hangi zihniyet başarmıştır. Onu da söyleyiniz lütfennn...?

Gönderi tarihi:

DIPNOT dediklerinde yazdiklarinda sonuna kadar haklisinn bunu da kabul etmiyen arkadaslar bence cevap yazmasinnn yani cunku yazilanlarin hepsi dogruuuuuu

bunu hangi kaynaklara dayanip inkar etceksiniz bilmiyorummmmm

*******kurtulunn artik islamiyet araplasiyoooo

Teşekkür ederim sevgili hayal_et...

Sevgiler...

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar!!!!

Gerçekten ayıp oluyor. Bu ne biçim bir ifadedir. "orumcek kafanizdan" kurtulunn artik!

Tüm katılımcıları bu tip şeylere karşı sessiz kalmamaya davet ediyorum..

Unutmayınız ki sevgili erdoğan arkadaşımın güzel bir tespitiydi bu.

Anlatacak bir şeyi olmayanlar , karşısındaki insanlara ve düşüncelerine hakaret ederler....!

Ne güzel bir tanım oldu değil mi!

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.