Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2012 CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun masasına istifasını koydu CHP kulislerinden alınan bilgilere göre Kemal Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin dün bir saat kadar süren bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Tekin’in MYK’daki bazı isimler ile son dönemde il kongrelerinde ismi geçen bazı partililere yönelik eleştirilerde bulunduğu “Ben onlarla aynı MYK’da bulunmayı, aynı yönetim anlayışıyla hareket etmeyi kabullenemiyorum” diyerek istifa dilekçesini sunduğu ve Kılıçdaroğlu'nun da istifayı kabul etmediği belirtiliyor. İlerleyen saatlerde düzenlenecek olan MYK toplantısına Gürsel Tekin’in katılması ve istifasını geri alması beklenirken; Tekin'in MYK toplantısına katılmayarak genel merkezden ayrılmaya hazırlandığı belirtiliyor. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2012 Melih Gökçek'in bu istifa haberi ile ilgili attığı tweetler: "KK TAKMAYINCA GT İSTİFAYI BASAR. AMA İŞİN ESASI (VE AYNI ZAMANDA BENİM ÖNERİM) GT PARTİDEN AYRILIP MUSTAFA SARIGÜL İLE PARTİ KURACAK." "GÜRSEL BEYİN EN ÇOK KARSI OLDUGU KONULARDAN BİRİDE CHP'DE KK'NIN MEZHEPSEL YAPILAŞMAYA ÇANAK TUTMASI.CHP'YE HAYIRLI OLSUN " Yani anlaşılan o ki Melih Gökçek'e göre; Gürsel Tekin Şişli Belediye başkanı Mustafa Sarıgül ile parti kurma hazırlıklarındaymış... Alıntı
Φ Tezcan1 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2012 Büyük partilerde herkesin alternatifi vardır...Gider biri gelir diğeri, CHP; AKP; MHP farketmez. Önemli olan Partinin sağlam olması Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2012 İçinde birlik ve bütünlüğü sağlayamayan bir parti ülke yönetebilir mi? Ondan sonra seçim sonuçları açıklandığında tek suçlanan halk oluyor! akp'lilerin kendi aralarında paylaştığı bir resim var: Sen içinde bütünlüğü sağlayamazsan, bunun tam tersini yapan bir parti karşısında hiçbir şansın olmaz.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.