Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Yapılan bir savaşta ünlü kral Arthur maalesef esir düşer. Karşı tarafın kralı bu büyük kişiyi affedebileceğini ancak bir şartı olduğunu öne sürer. Kendisine bir soru soracaktır. Eğer Arthur bu soruya doğru cevap verebilirse yaşamı kurtulacak, aksi takdirde ölecektir. Soruya cevap verebilmesi için bir ay süresi vardır. Soru aynen şöyledir: "Kadınlar ne isterler?"

Kralın fazla bir tercih şansı yoktur, ülkesine geri döner. Türlü alimlere, bilirkişilere danışır. Ama soruya tam bir doğru yanıt bulamaz. Bu sorunun cevabını sadece bir cadı bilmektedir. Artık en son gün gelmiş ve güneş batmaya başlamıştır. Süre bitmek üzeredir. Kral Arthur mecburen cadıya gider. Cadı soruya cevap verecektir ancak bir şartı vardır. Cadı cevap karşılığında Arthur'un yakın arkadaşı, en iyi ve yakışıklı şövalyesiyle birlikte olmak istemektedir. Kral Arthur yıkılır ve bunu kabul edemeyeceğini söyler. Cadının yanından ayrılır. Arthur'un Şövalyesi olanları duyar ve krala koşup hiçbir şeyin kralın hayatından daha önemli olamayacağını söyler ve cadıdan cevabı alır.

"Kadınlar her zaman kendi özgür iradeleri ile karar almak isterler.Sevişirken bile"

Evet kesinlikle doğru olan bu cevap sayesinde kralın hayatı kurtulur. Ancak şövalyenin hayatı sönmüştür. Cadı nın görünüşü çok çirkindir. Yemek yerken kusar, tükürür ve her türlü olumsuz davranışı gösterir. Şövalyeyle buluşma gününde bile ********* davranışlar göstermiştir. Nihayet Şövalye için en kötü an yani onunla sevişme gecesi gelir. Ancak odaya girdiğinde karşısında cadı yerine dünyanın en güzel en ateşli en seksi kadınını görür. Acayip şaşırır ve sorar: "Sen kimsin?" diye. Kadın cevap verir: "Ben o cadıyım. Ancak gündüzleri son derece çirkin ve geceleri son derece güzel olurum. Ya da gündüzleri son derece güzel ve geceleri son derece çirkin olurum. Ben olsam her durumda kendimi seçerim.Sen ise beni nasıl seçeceksin nasıl gözükeceğime karar vereceksin."

Şövelye düşünür,düşünür,düşünür ve sizce nasıl karar verir.(verebilirmi..?)

Gönderi tarihi:

güzel yazı fellini ,

şövalye fazla bile düşünmüş , seçme şansı olsaydı geceyi seçerdi :)

ama sözkonusu olan bir kadın ve o zaten heriki durumdada kendini seçmiş zaten , bence şövalye o anki durumu değerlendirmeli :):P

Gönderi tarihi:

güzel yazı fellini ,

şövalye fazla bile düşünmüş , seçme şansı olsaydı geceyi seçerdi :)

ama sözkonusu olan bir kadın ve o zaten heriki durumdada kendini seçmiş zaten , bence şövalye o anki durumu değerlendirmeli :):P

teşekkür ederim.doğru olan sövalyenin seçme şansı olmayışı idi.kadın ise zaten kendini seçmiş.onu şövelyede biliyor ve zaten o anki durumu değerlendirmek arzusunda. ama nasıl karar verecek.

Gönderi tarihi:

Kral Arthur

Savaşta Kral Arthur esir düşer. Karşı tarafın kralı, kendisini affedebileceğini ancak, bir şartı olduğunu söyler.

Bir soru soracak ve Arthur doğru cevap verirse kurtulacaktır. 1 sene süresi vardır. Soru Şöyledir: KADINLAR NE ISTERLER?

Bu soru tabii ki dünyanın en zor sorusu. Kral ülkesine döner.

Türlü alimlere danışır ama soruya doğru yanıt bulamaz. Cevabı sadece yaşlı bir cadı bilmektedir ve bir şartı vardır. Arthur'un arkadaşı ve yakışıklı şövalyesi ile evlenmek istemektedir.

Arthur bunu kabul edemeyeceğini söyler ve ayrılır. Şövalye olanı duyar ve Arthur'un hayatını kurtarmak için kabul eder, cevabı alırlar.

"KADINLAR HER ZAMAN KENDİ ÖZGÜR İRADELERİYLE KARAR ALMAK İSTERLER."

Bu cevap sayesinde kralın hayatı kurtulur ancak, şövalyenin hayatı sönmüştür.

Cadı dünyanın en çirkin mahlukatıdır. Her olumsuz davranışı gösterir...

Nihayet şövalye için en kötü an gelir. Odaya girdiğinde karşısında cadı yerine dünyanın en güzel kadınını görür.

Şaşırır: "Sen kimsin?"

Kadın cevap verir: "Ben evlendiğin cadıyım. Ancak gündüzleri son derece çirkin, geceleri ise son derece güzel olurum. Ya da gündüzleri olarak son derece güzel, geceleri son derece çirkin olurum. Nasıl görünüceğime sen karar vereceksin.

"Şövalye bir süre düşünür. Ve şöyle cevap verir:

"Nasıl olmak istediğine sen karar ver lütfen. Ben her haline saygılıyım."

Cadı bu karar karşısında çok sevinir.

"Sen bana seçme özgürlüğü verdin ve beni kısıtlamadın şövalyem...Bu yüzden ömür boyu yanında güzel ve saygılı biri gözükeceğim.

Gönderi tarihi:

Tabi şovalye ona kendi özgür iradenle karar ver derken de bir yönlendirme yapıyor.Bunu mu kasdediyorsun..

Gönderi tarihi:

Yapılan bir savaşta ünlü kral Arthur maalesef esir düşer. Karşı tarafın kralı bu büyük kişiyi affedebileceğini ancak bir şartı olduğunu öne sürer. Kendisine bir soru soracaktır. Eğer Arthur bu soruya doğru cevap verebilirse yaşamı kurtulacak, aksi takdirde ölecektir. Soruya cevap verebilmesi için bir ay süresi vardır. Soru aynen şöyledir: "Kadınlar ne isterler?"

Kralın fazla bir tercih şansı yoktur, ülkesine geri döner. Türlü alimlere, bilirkişilere danışır. Ama soruya tam bir doğru yanıt bulamaz. Bu sorunun cevabını sadece bir cadı bilmektedir. Artık en son gün gelmiş ve güneş batmaya başlamıştır. Süre bitmek üzeredir. Kral Arthur mecburen cadıya gider. Cadı soruya cevap verecektir ancak bir şartı vardır. Cadı cevap karşılığında Arthur'un yakın arkadaşı, en iyi ve yakışıklı şövalyesiyle birlikte olmak istemektedir. Kral Arthur yıkılır ve bunu kabul edemeyeceğini söyler. Cadının yanından ayrılır. Arthur'un Şövalyesi olanları duyar ve krala koşup hiçbir şeyin kralın hayatından daha önemli olamayacağını söyler ve cadıdan cevabı alır.

"Kadınlar her zaman kendi özgür iradeleri ile karar almak isterler.Sevişirken bile"

Evet kesinlikle doğru olan bu cevap sayesinde kralın hayatı kurtulur. Ancak şövalyenin hayatı sönmüştür. Cadı nın görünüşü çok çirkindir. Yemek yerken kusar, tükürür ve her türlü olumsuz davranışı gösterir. Şövalyeyle buluşma gününde bile ********* davranışlar göstermiştir. Nihayet Şövalye için en kötü an yani onunla sevişme gecesi gelir. Ancak odaya girdiğinde karşısında cadı yerine dünyanın en güzel en ateşli en seksi kadınını görür. Acayip şaşırır ve sorar: "Sen kimsin?" diye. Kadın cevap verir: "Ben o cadıyım. Ancak gündüzleri son derece çirkin ve geceleri son derece güzel olurum. Ya da gündüzleri son derece güzel ve geceleri son derece çirkin olurum. Ben olsam her durumda kendimi seçerim.Sen ise beni nasıl seçeceksin nasıl gözükeceğime karar vereceksin."

Şövelye düşünür,düşünür,düşünür ve sizce nasıl karar verir.(verebilirmi..?)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.