Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Valla hakkattan merak ediorum, böyle bir favori parcaniz var mi, ve versa da hangisi? ve neden? Yerli, yabanci hic fark etmez, yeterki paylasin Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 sevgili alaturka, ben sebebini bilmeden, sadece yıllardır aynı zevkle dinliyorum 1) şebnem ferah : yağmurlar 2) pink floyd : wish you were here sevgiler... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 I was burn to love you (Queen) Alla beni, pulla beni (Baris Manco) Ask sarkisi deyince, askin bütün sacmaliklarini icinde barindirmali Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Cok klasik olacak ama yine de yazayim dedim. beni aglatan ender filmlerden, Love Story film müzigi. (ama müzik, filmi izlerken cok nefis) Alıntı
Φ kartacha Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Koyverdun gittun beni Allahundan bulasun Kimse almasun seni Yine bana kalasun Sevduğum senun aşkın Ciğerlerumi dağlar Hiç mi düşünmedun sen Sevduğun boyle ağlar Gelevera dersi İki dağın arasi Yüzunden silinmesin Piçağumin yarasi (Kazım Koyuncu-Şevval Sam) Güzel bir memleket türküsüdür aşkı anlatan Dinlemeyenlere tavsiye dedrim Şevval Sam'ın yorumu mükemmel. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 CANIM ALAT ABLACIM VESAİR KATILIMCIMLAR YÜKSEK MÜSADELERİNİZE YAVAŞÇA DAYANARAK BİR DUYGUSALLIK FIŞKIRIŞI , BENİM GİBİ MAAYYEN BİR KİŞİLİKTEN SUNUYORUM...HEPİNİZİN AFFI BENİM OLSUN.ÇOK DUYGUSALIM ŞU ANDA...ELİM AYAM BİRBİRİNE KARIŞTI..DUYGU SELİ BENLİĞİMİ KAPLADI , HER AN BOĞULUYOR GİBİYİM SUNUYORUM... BARİ BİNNAZ SEN BU GECE KUDURDUN MU? DELİRDİN Mİ? ŞAŞIRDIN MI? BİNNAAAAAAZZZZ.... ÇALGICI KARISI BİNNAZ ESNAF KARISI BİNNAZ KUMARCI KARISI BİNNAZZZZZZZZZZZZZ....... ŞU ANDA TÜKENDİM.... YÜREĞİNE SĞLIK CİGULU USTAM....DUYGUSAL ABİM...MELANKOLİK KİŞİLİK.. Alıntı
Φ blue daisy Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Valla hakkattan merak ediorum, böyle bir favori parcaniz var mi, ve versa da hangisi?ve neden? Yerli, yabanci hic fark etmez, yeterki paylasin 11283[/snapback] konuşamıyorum-ilhan irem(nilgül'ün söylediği versyonla) eğreti gelin-sezen aksu Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Look in to my eyes you will see what you mean to me search you hearth saerch you soul I mean to fine me there You search no more EVEREYTHINHG I DO - BYRAN ADAMS Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 BENİ YAK KENDİNİ YAK HERŞEYİ YAK BİR KIVILCIM YETER BEN HAZIRIM BAK İSTER ÖP OKŞA İSTERSEN ÖLDÜR AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK ALLAHIM ALLAHIM ATEŞLERE YÜRÜYORUM ALLAHIM ACI İLE AŞK İLE BÜYÜYORUM... SEZEN AKSU... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 BENDE HAKAN PEKER'İN GÜNAHLAR ADLI PARÇASINI ÇOK SEVERİM.GENÇLİK YILLARIM BU ŞARKIYLA GEÇTİ DİYEBİLİRİM.İLK AŞKIMLA ORTAK ŞARKIMIZDI.(KULAKLARI ÇINLASIN) Gün bitti bak Çoktan gitti yar Hep inkar edildi Bütün günahlar Her dakika yine Yıkacak beni yarınlar A benim biçare Yaralı gönlüm yanar Sebebim ah vurgunum Umarsız kedersiz Belkide mutlusundur Korkarım sen bensiz Kaldı anılarım Yok olup gitti umutlarım Ah Allahım onu gönder bana Tükeniyorum yalnızım Yollarına hasret umutlara İtirazım var yapılanlara Anla be zalim bu günahların Yarısı sana yarısı bana Söz - Müzik: Ayşegül Okur, Erkan Okur Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 KAZIM KOYUNCUDAN UY AHA Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Sevgilim Yeşil eriğim benim Ben içine hapsolmuş çekirdeğinim senin Hapiste günler ağır geçer diyorlar Olsun be ben vazgeçtim hürriyetimden Yeter ki yetim bir çocuk gibi bırakma yüreğimi Zira sensiz bu can bir yüktür yüreğime Kaldır öpülesi alnını ve bak bana Gördün mü gülüm bir tek gözlerim değişmedi yine Bir tek gözlerim volkan konak/ feriğim Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 KAZIM KOYUNCUDAN UY AHA 16537[/snapback] e yuhh yani.bu şarkı mı aşk şarkısı şimdi.sende seviyorsun öylemi.hadi sözleri olsa anlayacağımda uyy ahadan başka söz yokki yinede bişi demiyorum sana sempatik şeyy seniiii Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 KAZIM KOYUNCUDAN UY AHA 16537[/snapback] e yuhh yani.bu şarkı mı aşk şarkısı şimdi.sende seviyorsun öylemi.hadi sözleri olsa anlayacağımda uyy ahadan başka söz yokki yinede bişi demiyorum sana sempatik şeyy seniiii 16635[/snapback] BAK BACIM BİŞEY DEMİYORUM TAMAM EYVALLAH AMA HER İNSAN BİR YERE KADAR SABREDİYOR BENİMDE SABRIMI SINAMA ARTIK NEYİ SEVDİĞİM SENİ İLGİLENDİRMEZ SEN BURANIN GÖZCÜSÜ YADA SÖZCÜSÜMÜSÜN BE SEN İŞİNE BAK ŞARKIDAKİ İ,NCELİĞİ YAKALIYAMIYORSAN O SENİN AYIBIN BENİM DEĞİL Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 KAZIM KOYUNCUDAN UY AHA 16537[/snapback] e yuhh yani.bu şarkı mı aşk şarkısı şimdi.sende seviyorsun öylemi.hadi sözleri olsa anlayacağımda uyy ahadan başka söz yokki yinede bişi demiyorum sana sempatik şeyy seniiii 16635[/snapback] BAK BACIM BİŞEY DEMİYORUM TAMAM EYVALLAH AMA HER İNSAN BİR YERE KADAR SABREDİYOR BENİMDE SABRIMI SINAMA ARTIK NEYİ SEVDİĞİM SENİ İLGİLENDİRMEZ SEN BURANIN GÖZCÜSÜ YADA SÖZCÜSÜMÜSÜN BE SEN İŞİNE BAK ŞARKIDAKİ İ,NCELİĞİ YAKALIYAMIYORSAN O SENİN AYIBIN BENİM DEĞİL 16711[/snapback] dido demek istedi de diyemedi yine birilerine benzetirler diye uy aha oldu.. Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 tek bir şarkı söylemem mümkün deil,buraya yazarsam kesin birkaçını unuturum,ama klasik türk müziği diycem sadece sizde böğüreceksiniz artık Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 yok bögürmeyiz canim... ben sahsen nihavent makamini cok severim... mesela "gizli ask bu", daha bir cok varda aklima gelmio, ben bi eski koro dosyami kurcaliim ... yaslilik zor be güzelim, artik ha diince gelmio insanin aklina her bisey Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Orda duruyorsun Terkedilmiş beyaz ve nazlı Git diyorlar gidiyorsun Kal diyorlar ne bir ses ne bir şarkı Kırgınım saçılmış bir nar gibi Sessiz akan bir ırmağım gecede Git dersen giderim Kalırım kal dersen Söylenmemiş sahipsiz bir şarkıyım Git dersen giderim Kal dersen kalırım Ezginin Günlüğü... Alıntı
Φ Fragged Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Müzik adlarıyla gideceksek o zaman birden fazla isim çıkacak karşıma. Ben en iyi kompozitörlerin adlarını vereyim: 1. Brian Tyler 2. Hans Zimmer 3. Danny Elfman 4. Jerry Goldsmith ve diğerleri. Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 1 müslüm gürses senden vazgeçmem 2 müslüm gürses ağır yaralı 3 hakan taşıyan hesabım bitmedi daha seninle 4 müslüm gürses yıkıla yıkıla 5 müslüm gürses günahkar oldum buda benim listem. en güzel aşk şarkıları. zaten aşk yoktur. bunu başlık yapmıştık. şarksıs da budur abi. sevgiyle kal. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 BAS BAS PARALARI LEYLAYA BİDAHA MI GELCEZ DÜNYAYA.... EN SEVDİĞİM AŞK ŞARKISI Alıntı
Φ Fragged Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Burası aşk şarkıları bölümüymüş. Ben ise dinlediğim müzikleri yazdın. Kafayı yemişim ben. Alıntı
Φ şirin Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 ahmet kaya > arka mahalle Alıntı
Φ Vacant Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Wicked game. (Oricinali, HIM cover'ı deil) Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 barış manco------------------>>>>>> Hatırlarım bugün gibi sessiz geçen son geceyi Başın öne eğik bir suçlu gibi bana verdiğin hediyeyi İki küçük kol düğmesi bütün bir aşk hikayesi İki düğme iki ayrı kolda bizim gibi ayrı yolda Akşam olunca sustururum herkesi her her şeyi Gelir kol düğmelerimin birleşme saati Usul usul çıkarır koyarım kutuya yan yana Bitsin bu işkence kalsınlar bu arada Heyhat sabah gün ışıldar yalnız gece buluşanlar Yaşlı gözlerle ayrılırlar düğmeler gibi Bizim gibi bizim gibi ayrılırlar bizim gibi ayrılırlar ya bugün çok duygusalım...her parça beni dağıtıyor Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.