Gönderi tarihi: 31 Mart , 2012 13 yıl Radya' nın arkadaşıyım, sitenizi tavsiye etmişti, bir süredir takip ediyorum, çok güzel bi forum artık bende varım..
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2012 13 yıl Melikeee gel bak sana "hoş geldin" demişler... Bir "hoş geldin" de benden canım...
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2012 13 yıl Admin-- Hoşgeldiniz Melike Ne güzel bir üyemiz olacaksınız siz, içime doğdu şimdiden
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2012 13 yıl Hoş geldin melike , bak burası bağımlılık yapar ona göre. tekrar Hoşgeldin
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2012 13 yıl Sayfayı yukarı çıkarayım ki Melike görsün, yoksa ömrü burayı aramakla geçecek..
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2012 13 yıl Sayfayı yukarı çıkarayım ki Melike görsün, yoksa ömrü burayı aramakla geçecek.. Neden? Gözü hep yukarlarda mı? Melike merhaba! Ben meraba
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2012 13 yıl Yazar sonunda hoşbulduk diyebildim bu sıcak karşılama için hepinize çoook teşekkürler......
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2012 13 yıl sonunda hoşbulduk diyebildim bu sıcak karşılama için hepinize çoook teşekkürler...... Hele şükür..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.