Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl tutmadı sevenim çok Allah eksikliklerini göstermesin uykun gelmek üzere hatta kapıyı çalıyor...
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl tutmadı akşam uyudum cin gibiyim sınıfta bırılerını dövmek için elın kaşınıyormu
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl eveeeeet tuttu... birini yakalarsam çok fena benzeticem onu o kendini bilir gidesin geliyormu seninde buralardan
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl toptan yanıtlayım ben yeni değilim , hafta sonuda evde değilim seninde canın dondurma istiyor
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl tutmadı, artık özlemeyeceğim kimseyi... gene küstüm... sende sık sık ağlarmısın?
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl tutmadı ayın 15 ınden 15 ıne ağlarım çok yer sonra pişman olur musun
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl tutmadı, aç geziyorum ama yiyemediğimden, rejimden değil... sen mangal seversin
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl he tuttu sabah oldu ben manyak gibi tek başıma yazıyorum hala ağrımazmı sen uyuyorsun şimdi
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl yok uyanığım da bu sefer de tam tersi ben manyak gibi tek başıma yazıyorum cumartesi cumartesi evde misin sen de
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl cumartesı cumartesı evde değildim taksımden yeni geldim sen nıe evdesın cumartesı cumartesı(yaw ne zormuş cumartesı yazması gı)
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl bugun cok dolandım yoruldum eve gideyim de arkadaşlarıma takılayım dedim. yoksa aslında ben de taksimdeydim su an nevizade de içiyordum (eşim hala orda) taksim de nerelere takıldın bu akşam bakemmm
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl cumartesı cumartesı evdeyim, gelsenize çay yaptım... çikolata seversin mi??
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl çikolata sevmem ama cay severim ) sigara içiyorsun hem de su an
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.