Φ samaroglani Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 yani arkadaşlar anlatmanızı istediğim şey... ilk tepkiniz ne olurdu ve sonrasında neler hissederdiniz.. ve sizden özür dilese ona ilk kuracağınız cümle ne olurdu ?? Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 ben hiç aldatılmadım.. ama aldattım ama kendim konu açıp kendim yazıyorum... olmuyoooo Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 *Abey.. -Seni aldattığını Ayn-el Yakin tesbit mi ettin? -Sendeniz yanılıyor olabilecek olamazmısınız? -Siz bu hükme hangi ana kabul ile vardınız? -Yav..Bu sorunuzun muattabı benmiyüm? -Ne içün bana soruyonuz ? -Hepsi!.. Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 *Abey.. -Seni aldattığını Ayn-el Yakin tesbit mi ettin? -Sendeniz yanılıyor olabilecek olamazmısınız? -Siz bu hükme hangi ana kabul ile vardınız? -Yav..Bu sorunuzun muattabı benmiyüm? -Ne içün bana soruyonuz ? -Hepsi!.. yaw interlock.. bugün kayıt oldum ilk mesajımı sen gönderdin...unutmucam hiç senii.. çok saol ya bide şiir yazmışsın.. çok saol walla yaa Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 ama interlock.. dooru sölüyon abe yaa.. ben gözümle görmedim ki aldatılmadığımı... :( çok güzel yazmışın walla yaa.. elif beni kesin aldatmıştır.. ( yanlız bu elif ölümünüze bir gün var .. 1 mektup hakkınız var da mektup yazdığım kız diil.. altı çizilir Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 O an ki psikolojik durumuma bağlı Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 oanda yanımda olsa çarparım heralde Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 arkadaşlar ben kaçar.. iyi bakın kendinize... bugünde herşey gönlünüce olsun.. :) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 oanda yanımda olsa çarparım heralde Ne çarpıyon Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Ne çarpıyon ne çarpıyon diyon..hiç aldatıldın mı sen ?? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 ne çarpıyon diyon..hiç aldatıldın mı sen ?? Evet Hemde hiç kimse bu şekilde aldatılmamıştır Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 valla bir anlık gelir gider terelellilerim o andada yanımda değilse sorun yok ama çarparsın çarpamazsın meselesini soruyorsan bölerim bile Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Evet Hemde hiç kimse bu şekilde aldatılmamıştır :( özür dilerim :( ama çok kötü bişey.. o an insan ne yapacağını bilemez.. düşünme kapasitesi %1 e düşüyo insanın.. sen daha iyi bilirsin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 valla bir anlık gelir gider terelellilerim o andada yanımda değilse sorun yok ama çarparsın çarpamazsın meselesini soruyorsan bölerim bile Afferim Samaroglanı sorun değil Aldatan sadece kendini aldatır... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 valla bir anlık gelir gider terelellilerim o andada yanımda değilse sorun yok ama çarparsın çarpamazsın meselesini soruyorsan bölerim bile sen yaparsın :) Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 arkadaşlar yarın hepinize tek tek cevap yascam sözz. şimdi gidiyorum.. herkese iyi akşamlar...sabah yine burdaım...artık hep burdayım :) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 aldatılsaydım affetmezdim,çünkü emınım ben onlayken başkasına bakmam bile bırak aldatmayı. aldatılanın ruh halı de çok kötudur,yaşaman lazım Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 yasık sadece ona acırım...yolun açık olsun derim Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 yaptığı ayıbıyla kalır napcam Alıntı
Φ aptal.aşık Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 bir başkası varsa, ben yokum derim. Giderim. Öyle de yaptım zaten, ama hala aşığım, bu sorunu hala çözemedim, ya neyse, zaman her şeyin ilacı derler o da olur inşallah. Alıntı
Φ DILEM_BAHAR Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 geberdirim wallahi alırım elime odunu kırılmadık kemik bırakmam hadi bakem sıkıysa aldatsın da görem Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 oanda yanımda olsa çarparım heralde seninde medeniyet anlayisin beni olduruyoo insan carparmi hicc ozaman iyi yapmis olursun ben olsam surundururum onu hayatta affetmem oh ne guzel aldat sonra gelll cakilmaz kardesimm intikam alicann Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 intikam almak uğraş ister zaman ister en iyisi en kısası çak bitane otursun işte intikam alacaksında ne olacakki aldatmamışmı olacak zamanı gerimi getirecek dayak cennetten çıkmadır hem siz bayanlar daha çok hoşlanırsınız Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Beni bir kere aldatmışsa onu, 2 kere aldatmışsa kendimi cezalandırırdım ... Alıntı
Φ gofret Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Hiçde kibar olamam.Ne o öle çeker giderim sessizce havaları.Hiç beni bağlamaz.Valla kabak gibi oyarım.Hele bir de yüzsüzse 40 katır 40 satır pek yaraşır.sonra da nikola bir daha görürsem iki ola. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.