Φ Edvardo Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Sen Hayata Ne Verirsen,Hayatta Senin Verdigini Sana Geri Verir,Ben Hayata Ne Verdigimi Bilmiyorum Ama Hayat Bana Hic Umamadıgım Kadar Degerli """"SeNi""""Bana Verdi )))) Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 galata sarayli olmak ayip degil yeterkki caktirmayin Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı. Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 ''küçükken yağmur mazgallarını kumbara sanar harçlığımı atardım. bu yüzden bütün denizlerden alacaklıyım'' bu kadar salak bi şair gördünüz mü hiç şimdi kimden alacaksa parasını ha bu arada ne alaka abi bu konu. yani kadın erkek ilişkileri ile diyorum Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 ha bu arada ne alaka abi bu konu. yani kadın erkek ilişkileri ile diyorum bencede sence ne alaka ? Alıntı
Φ lack_of_algorithm Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 "evlilik bir tabut, çocuklar da o tabutun çiviliredir evlat" HOMER SIMPSON Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 ben sana gülüm demem gülün ömrü az olur Alıntı
Φ ademek Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim? Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gül filizlendiği andan itibaren güneşe hasret duyar, gece olsa bile yıldız ve ayın ışığına kanıp güneşi unutmaz ,benim seni unutmadığım gibi. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 ac acı bulur tekkede hacı hacıyı bulur mekkede.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Mavilere bürünüp okyanus olmayı, Yeşillere bürünüp orman olmayı, Sarılara bürünüp doğa olamayı, Hepsinin masumiyetine bürünüp senin olmayı isterdim. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 vaybe murat sende ne marifetler varmış böylee:) güzel söz bulamadım olaya bakıınn yaaaaaaa! Arka arkaya mesaj göndermek YASAKTIR! Edİt bY wherthus kolay gelsin Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 vaybe murat sende ne marifetler varmış böylee:) güzel söz bulamadım olaya bakıınn yaaaaaaa! Yok marifet bende değil bunları söyletende BİRGÜN DUDAKLARIN KURURSA OKYANUSU GETİRİRİM SANA ,AKŞAM AYAZINDA ÜŞÜRSEN GÜNEŞİ GETİRİRİM SANA, EĞER GÖNLÜN BİR SEVGİ ARARSA KALBİMİ SÖKÜP GETİRİRİM SANA... Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 internetten bulup yazıyo. sonrada diyo ki marifet onu söyletende Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 bildiğim tek şey,hiçbirşey bilmediğimdir..sokrates Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 gül sunan bir elde daima bir miktar gül kokusu vardır Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 güzel olan sevgili değildir, sevgili olan güzeldir... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 internetten bulup yazıyo. sonrada diyo ki marifet onu söyletende onları internetten bulmuyorum !zaten vardı .yani dükkan dolu aramama gerek yokkk şurda iki dakika edebiyat yaptık sizde hemen mızıkçılık yaptınız zaten bunların hepsi alıntı :insan çaktırmaz ! bunları hepsini bilsem şair olurdum ben? Alıntı
Φ lack_of_algorithm Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Humanius est deridere vitam quam deplorare Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 kusura bakma murti san istemeden!!! açık ettim galiba seni Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Humanius est deridere vitam quam deplorare haa? Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 kusura bakma murti san istemeden!!! açık ettim galiba seni istersen sanada bir sayfa böyle yazı göndereyim belki sanada lazım olur? Buda sana emre_s Bizim gönlümüzde ırmaklar vardır, köpüklerinde hayallerimizi yüzdürdüğümüz. Bizim gönlümüzde dostlar vardır günler ayrı geçtiğinde üzüldüğümüz Alıntı
Φ lack_of_algorithm Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 haa? Seneca nın bir sözü bu, türkçe meali "hayata gülmek , hayat için ağlamaktan daha uygar bir davranıştır" Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 istersen sanada bir sayfa böyle yazı göndereyim belki sanada lazım olur? Buda sana emre_s Bizim gönlümüzde ırmaklar vardır, köpüklerinde hayallerimizi yüzdürdüğümüz. Bizim gönlümüzde dostlar vardır günler ayrı geçtiğinde üzüldüğümüz hayır bana lazım olmuyo öyle laflar. ama yine de düşüncen için sağol. google dan bul bul yaz. sende kolayı bulmuyşsun valla Seneca nın bir sözü bu, türkçe meali "hayata gülmek , hayat için ağlamaktan daha uygar bir davranıştır" illa birinin haa? mi yapması gerekiyodu yani Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Tüm arkadaşlıkların da herşeyde olduğu gibi bir süresi vardır!! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.