Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2012 13 yıl Evet normalde forumların genelde bu kısımlarını kullanmadan hemen konulara dalarım ama bu sefer bir farklılık olsun istedim ve kendimi tanıtmaya karar verdim 16 yaşında ateist bir kızım, şu aralar aşırı derecede saplantı haline getirdiğim intihar fikirlerim ve gittikçe paranoyaklaşmam yüzünden biraz agresif biraz depresif ve biraz da şizofren gibi görünebilirim, kusura bakmayın Umarım aranızda bana yer vardır.
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2012 13 yıl Aramıza hoşgeldin Umarım düzelirsin.... kur'an okumanın faydası olur mu acep omar?
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2012 13 yıl selam sana depresyonlu kız? neyin var? kur'an okumanın faydası olur mu acep omar? kuran iyidir oku herkes okusun
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2012 13 yıl Evet normalde forumların genelde bu kısımlarını kullanmadan hemen konulara dalarım ama bu sefer bir farklılık olsun istedim ve kendimi tanıtmaya karar verdim 16 yaşında ateist bir kızım, şu aralar aşırı derecede saplantı haline getirdiğim intihar fikirlerim ve gittikçe paranoyaklaşmam yüzünden biraz agresif biraz depresif ve biraz da şizofren gibi görünebilirim, kusura bakmayın Umarım aranızda bana yer vardır. aman Allahimm seni isaretliyim ben biyere : )) sevdimm
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2012 13 yıl yukaridaki ben miyim : )) daha tanismadik bile sylvia ya ozel not : Sylvia hernerdeysen cabuk buraya gel
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2012 13 yıl depresyon... İyi bir şey değil ama insanın üretken olmasını sağlayabiliyor.
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2012 13 yıl daha 16 yaşındasın inancın önemli değil ama hayatın tadını çıkar beaaa
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2012 13 yıl O yok ortalıklarda... bir geldi sonra ertesi gün kayboldu Muhtemelen hala boğuşuyor
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2012 13 yıl Hakkı rahmetine kavuştu,son mesajınıda buraya yazdı anlamadınız mı hala
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2012 13 yıl iyiki geldin...dyecektim ama... gitmişsin galiba. tekrar gelirsen konuşacak çok şey var.
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2012 12 yıl Bana kızmayın ama arkadaş bence DÜNYADA değil.. gittim geldim gittim geldim, omar hala aynı omar yahu ben buralardayım bak haberin olsun. atıp tutma sağda solda
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.