Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2011 13 yıl Yönetmen :Çağan Irmak Senarist :Çağan Irmak Yapımcı : Kerem Çatay Oyuncular :Zafer Algöz , Yigit Özsener , Çetin Tekindor , Hümeyra , Ezgi Mola , Mert Fırat , Serkan Genç , Ushan Çakir , Gökçe Bahadır Yaşadıkları kasabanın saygın eşrafından olan Mehmet Bey çevresindeki herkese el uzatan, yardımsever biriyken torununun hırçın haline üzülmektedir. Kendisi henüz 7 yaşında küçük bir çocukken Giritten İzmir'e göç etmek zorunda kalan Mehmet Bey, şimdi torununa atalarının geçmişini, doğduğu toprakları ve içinde sakladığı özlemi Ege'nin mavi sularına bıraktığı şişelerle anlatacaktır.. Benim için baştan sona sımsıcak duygu dolu bir filmdi.Benim dedemde çocukluğunda aynı şekilde Midilli adasında evini ve çocukluğunu bırakıp gelmis.Bizim sokağımızda oturan Yunan komşularının da nasıl gittiklerini ciciannem ben küçükken hep anlatırdı.Hikaye bana çok tanıdıktı.Sokaklar, evler, insanlar herşey çok tanıdıktı.Adeta çocukluğuma geri döndüm. Çok sevdim ben. İzleyin mutlaka...
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 13 yıl İzledim. Gerçekten sımsıcacık bir film. "Ay büyürken uyuyamam" ı da izlemenizi tavsiye ederim.
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 13 yıl Çağan boş iş yapmaz zaten, güzel bir senaryo, iyi bir oyuncu kadrosu ve çağan ırmak, harika bir filmin üç temel parçası.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.