Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Liseli Dev-Genç'lere müdahale(!)


bagetyiyenayı

Önerilen İletiler

Evet arkadaşlar.Bildiğiniz gibi Liseli Dev-Genç adlı bir öğrenci topluluğu Amerika'nın ülkemize kurduğu füze kalkanını protesto etmek için toplandı.

 

Sonuç?

 

Önce görevi olmayan zabıta müdahale etti,ardından yüzlerce polis...

 

Yaka paça götürüldüler,13 gözaltı.

 

-http://www.kocaeligazetesi.com.tr/root.vol?title=7-eylemci-gence-yuzlerce-polis-mudahale-etti&exec=page&nid=270725-

 

Neden? Gösteri yaptıkları için... Hiç uzatmayacağım.

 

Ne diyor Anayasa?

 

MADDE 34-

Herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir.

 

Siz hala Türkiye'de adalet olduğuna inanıyor musunuz?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

O haberi gördüm.Bu kadar insanliktan uzaklasmis emniyet gücleri dünyanin hangi kösesinde var acaba diye düsünmekten kendimi alamadim.Nasil cullandilar o cocuklarin üzerine nasil yerlere yatirdilar,birisi yumrukluyor arkadasida yumruk atma diye onu uyariyordu.Polislere fetocu dendigi zaman birileri hemen igne yemis gibi zipliyor.Helal süt emmis hicbir polis bu sekilde zorbalik yapmaz.

 

O gencler hakli olarak demokratik haklarini kullanarak ülke ve toplum icin zararli bir projeyi protesto etmek icin toplanmistilar.Onlara polisin zorbaligi engel oldu.

 

Türk polisi zorbalik icin mi egitiliyor yoksa demokratik haklari engellemek icin mi?Polis emir almis olabilir,bu onun zorbaligini affettirmez ve zorbalik yaptiklari sürece nefret kazanirlar ve inanin bir polis öldürüldügü zaman kimse de buna üzülmez bir fasist eksildi derler.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Sonuç mu?

 

Ben yazayım sana...

 

ABD ve yandaşlarından yana olmak ya da Onların karşılarındakinin yanında olmak ikilemine sıkışmış bir ülkenin kandırılmış evlatları.

 

Aslında kandırılmış demek bazan yanlış anlama da çekilebiliyor.

 

Bile bile lades olmuş, gizli servis elemanlarının avuçlarına düşmüş, çirkin kuru kızlarlarla, uzun saçlı gitar saplı tuhaf tipilerin yangın var gibi bağırışları arasından Abdciler ile abdcilerin karşısındakicilerin tepişmesinde olan çimenlere oluyor....

 

Hasılı velkelam...İyi olmuş az bile yapmışlar...Madem bir mücadeleye giriyorsun sonucuna katlanacaksın...

 

Sonuç...ABD'nin alternatifi ne Stalinist ne de Saddamist örgütlerdir..

 

Gözlerinizden öperim...Şekerpareyi çok severim...

 

bozan...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

O zaman askeri müdahaleler iyi olmustu,cünkü siyaset anayasayi cigniyordu askerlerde anayasada kendilerine verilmis olan görevi yerine getiriyordular.Darbe yapanlara fasist diyenlerin demokratik haklarini kullananlara polisin az yaptigini söylemeleri nasil bir celiskidir.

 

Ordu,anayasanin kendisine vermis oldugu görevi yerine getirerek anayasayi kendi cikarlari icin cigneyen iktidarlara karsi eylem yapmistir.Ögrenciler de kendilerine anayasanin vermis oldugu hakki kullanarak protesto eyleminde bulunmuslardir.Polisin anayasal haklarini kullananlara karsi yaptigi uygulama fasist bir uygulamadir ancak polis devletlerinde rastlanir.

 

Eger demokrasilerde herkes kendi görüsünü özgürce beyan edebilme hakkina sahipse,Stalinistlerinde özgürlügü olmalidir,Stalinistlere karsi olmak ideolojik olarak fasizmin ilgi alanidir dolayisiyla polisin eger ögrenciler Stalinist ideolojiye sahipseler yaptigi müdahale fasist bir müdahaledir,o zaman ülkenin fasistlerce yönetildigini de ikrar etmis olmaktadirlar.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Sevgili siyaset..Ah siyaset, siyaset yalansız olur mu diyorlar? Olma mı?

 

Siyaset bizlere yalan söylüyor bazan...

 

Demokrasi, üniversitede okuyan talebeleri gazlayıp Silahlı güçlerin göz yaşartıcı gazlarının önüne atmak gibi birşey değildir.

 

Üstelik demokrasi Kadıköyde Çiçekleri Ezme harekatında olduğu gibi cinsel ve psikolojik sorunlarını halkın çiçeklerinden çıkarmak gibi birşey de değildir.

 

Hedefe ulaşmak için( hedef çoğu zaman bir devletin çıkarlarına yaranmaktır, sırasında RUSYA olur sırasında İRan) her yolu ve bunun yanında silahlı mücadeleyi savunarak dağa çıkmak, adam öldürmek, halkı soymak hasılı terörize olmak da hiç değildir.

 

Siz bakmayın siyasetin ''vicdani retçilik'' yalanına nedense Vicdani retçileri desteleyenler Stalinist, Leninist, Saddamist örgütlerin eli silahlı çılgınları arasından çıkıyor...işte bu demokrasi değildir...

 

Kadıköyde çiçekleri ezen zihniyet tazecik yavruları analarından koparıp, karkızlarla ve gitar saplı tipileri ile beraber önce meydana sonra dağa sonra da mezara götürüyor işte bu da demokrasi değildir...Hasılı değildir...

 

Sense şekerparem değili olmayan bir dirsin....Sen bizim herşeyimizsin...

 

Bozan..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Üniversite ögrencilerini kimse gazlamiyor bu ancak Kasimpasali'nin ezberinde sakladigi sözlerin tekrarindan baska birsey degildir.Türbanlilar icin Cuma namazi cikislarinda ellerinde birtek palalari eksik olarak nara atip türbana özgürlük diyenleri kim gazliyordu acaba?

 

Öyle her protesto edene "gazlanmis demek ancak malum bir zihniyetin ürünüdür"

 

Önce demokrasiyi hazmedeceksiniz,öyle demokrasi,ileri demokrasi diyerek fasizme özenmekle demokratlik olmuyor,demokrasinin ne oldugunu bugünlerde Almanya Cumhurbaskani'nin aldigi kredinin nasil irdelendigini izleyerek ögrenmelisiniz.Sincan Agir Ceza Mahkemesi Baskani Gül yargilanabilir dedi diye adami görevinden aldilar,iste sizin demokrasiniz ancak bu kadardir.Trilyonu götür sonra kendi kendini akla ama protesto eden olunca da "gazlandilar"diyip kolay yoldan sivismak gibi.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Sense şekerparem değili olmayan bir dirsin....Sen bizim herşeyimizsin...

 

Bozan..

 

Şu "değili olmayan", yazılarında devlet sırrı gibi amacını ve ilkelerini gizlediğin, hiç bir şeye benzetemediğin, "şekerpareni" bir açıklasan da, biz de sayende siyaseti öğrensek artk. Ne mene bir şeymiş? Neye benziyormuş? İleri demokrasimiymiş, ikinci cumhuriyetmiymiş, hangi devletin, hangi çıkarına yaranmakmış? Yoksa kişiye özel ideolojimiymiş?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Üç Sual Bir Yanut...

 

1. Vicdani Ret : Ulusalcı kalabalığın çeşitli forum sitelerinde anlaşmazlığa düştüğü meselelerin birisi de şu vicdanen ret meselesi. Ulusalcıların türkçeleştirmesi ile BULUNÇSAL RET..Neyi bulduğuna şimdi bakacağız..Bu arada bir de bunun insani bir hak olduğundan bahsedenler var. Ulusalcıların söyleYEmeyişiyle İNSANSAL HAK. Oysa zaten askerliği hayvanlar değil insanlar yapmaktadır. Üstelik askerlik Uluslcıların yaptığı ve zaman zaman taptığı anayasaya göre yalnızca bir ödev değil aynı zamanda bir HAK. Yani benim güzel AYŞEM Tatile çıkacaksan HAKKI'yla çıkacaksın...

 

Sonuç; Bulunçsal retin insansal bir hak olduğunu savunan kalabalığın iddia ettiği gibi vicdancıların ekseriyeti eline silah almaktan imtina edenler değil..Bunları savunanlar neden mlkp,tikko,dhkpc,pkk(e diyelim de ikinci kanal küsmesin) ( alfabede harf kalmadı)..gibi örgütlerin eli silahlı adamları olmak zorundadır?

 

En son harekatını çiçekler üzerine kadıköyde sergileyen sözde devrimci özde istihbarat elemanlarının eline düşmeci sol örgütlerin vicdan dedikleri budur. saf ulusalcıların anlayamadıkları da budur...Öpüldünüz...

 

2. Üniversite öğrencileri..: Üniversite öğrencileri yürüdü, gösteri yaptı, haklarını aradı, harçları protesto etti gibi söylemlerle kamu oyu yaratmaya çalışan üstelik bu haberleri verirken marifetmiş gibi güvenlik elemalrından yedikleri sopaları zumlayan zihniyet en azından zavallıdır. Zira Türkiyede tokatçı ali dışında devrimciliğe inanan kimse kalmamıştır. Onunda tokatlayarak neleri devirdiğini hepimiz gördük...

Bu türlü görüntülerde dayak yiyen öğrenci olarak gösterilenler umumiyetle üniversitede 8 ya da 9. yılını devam eden sakallı kotlu gitarsaplı tipilerle, kara kuru kızlardır. Akıllı olanın aklı başına 6. sınıfta gelir ve hayata döner akıllı olmayan ise bir ömür gösterilerde sopa yer..Bizim fakültede de vardı Evrim diye birisi sopalarla tanışmadan benle tanıştı da yıllar önce hayatın hakikatlerini bende tecrübe ederek kendisini kurtardı..

Tekrar öpüldünüz....

 

3. Bana şekerparemi soruyorlar, bin yıllardr devam eden eoterizm geleneğinde bir sırrın ifşa edildiği nerede görülmüş...Ahhh benim şekerparem...sen vicdansal retçileri bitkisel olarak reddet...Ben Evrimleri kurtarmaya devam edeceğim...

Öpüldün şekerparem...

 

bozan

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Iste konserve cevrede protesto eden üniversiteliler icin ileri sürülen etiket:Onlar 8-9 yil üniversitede okuyanlar!Halbuki o protestolari yapan üniversitelilerin tümüde 19-20 yaslarinda gencecik delikanlilardir.Ama bunlari bu kesim görmez sanki türban icin feryad edenler analarindan yeni dogmus kuzucuklardi.Hepsi de cogusu baba ve dede olan yetiskinlerdi,Aralarindaki genc görünümlü olanlarda tarikatlarda görevli olanlardi.

 

Bu kesim demokrasinin ne oldugunu bir türlü ögrenemeyecek,onlar icin demokrasi ayakkabini topugunu kirarak giymek,elinde tespihle dalgadaki kayik gibi sallanarak yürümek ve saga sola omuz atmak,sokaklara tasacak sekilde cuma namazina kosup yerine göre trafigi bile altüst etmek,cember sakal birakmak ve Atatürk'e karsi gelmek.

 

Vicdani retcileri sayarken,nurculari bundan haric tutmak ise tam bir tiyatro.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.