Φ amelia1 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2011 Sizde benim gibi çok meraklıysanız, çok araştırıyorsanız karşınıza ilginç şeyler çıkıyordur. İşte biraz önce karşıma çıkan bir eşya... Soruyorum size şimdi bu nedir?... Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2011 Hem giysi dolabına benziyor, hemde giysi dolabına, giysi dondurma dolabımı Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2011 Bence buzdolabı. Ama normal bir buzdolabı değil, özel amaçlı, sadece et veya balık için kullanılıyor olmalı. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2011 giysi ve dolap kısmı doğru ama ne amaçla olduğu yanlış Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2011 Pek giysi ile ilgili gibi durmuyor ama giysi ile ilgili ise ancak kurutucu olabilir. Kırıştırmadan, asarak kurutmaya yarıyor olabilir. Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2011 Ben öğrendim ama söylemeyeyim. LG tarafından G. Kore'de üretilmiş 2000 dolar gibi bayağı bir fiyatı olan bir cihaz. Almayı düşünmedim... O fiyata son sistem bilgisayar toplanır be... Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Ben öğrendim ama söylemeyeyim. LG tarafından G. Kore'de üretilmiş 2000 dolar gibi bayağı bir fiyatı olan bir cihaz. Almayı düşünmedim... O fiyata son sistem bilgisayar toplanır be... Yaa lütfen demirefe ne işe yarıyor, çok merak ettim, giysi ve dolap ee ne işe yarıyor, hem de 200 dolar kıyafetmi dikiyor, kumaşı içine bırakıyorsunuz o size dikiptemi veriyor Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Yaa lütfen demirefe ne işe yarıyor, çok merak ettim, giysi ve dolap ee ne işe yarıyor, hem de 200 dolar kıyafetmi dikiyor, kumaşı içine bırakıyorsunuz o size dikiptemi veriyor 200 değil 2.000 $ demirefe tam bulmuş.. anladım ben nasıl bulduğunu.. sizde bulun.. sakın söyleme demirefe Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Ya tam da söyleyecektim nasıl bulduğumu. Çok kolay aslında ama... Anladığın gibi amelia, tahmin ettiğini tahmin ediyorum... Ama madem yasak, söylemiyorum... Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Ya tam da söyleyecektim nasıl bulduğumu. Çok kolay aslında ama... Anladığın gibi amelia, tahmin ettiğini tahmin ediyorum... Ama madem yasak, söylemiyorum... :) ah nasıl atladım o ufacık detayı :) kendime kızıyorum.. senide taktir ediyorum valla.. bu arada bu dolap süper ama dimi? Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Ya öyle basit ki, söylemeden duramayacağım. Neyse ipucu vereyim. Google bu tür işleri şipşak hallediyor. O kadar söyleyeyim. Dolaba gelince, o kadar para veremem... Çamaşır makinelerinde o özellikler de var hem, bir de ayrı dolap mı alacağım? Zengin değilim. Zengin işi bunlar... Makineye atılmayacak elbiselere gelince biraz da kuru temizlemeciler kazansın canım, onlar da ev geçindiriyor! Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2011 Ya öyle basit ki, söylemeden duramayacağım. Neyse ipucu vereyim. Google bu tür işleri şipşak hallediyor. O kadar söyleyeyim. Dolaba gelince, o kadar para veremem... Çamaşır makinelerinde o özellikler de var hem, bir de ayrı dolap mı alacağım? Zengin değilim. Zengin işi bunlar... Makineye atılmayacak elbiselere gelince biraz da kuru temizlemeciler kazansın canım, onlar da ev geçindiriyor! yani biraz fazla ipucu verdin demirefe haklısın çamaşır makinelerinde de var o özellik ama bu biraz daha sakin gibi sanki :) döndürmüyor.. anladın sen Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2011 yani biraz fazla ipucu verdin demirefe haklısın çamaşır makinelerinde de var o özellik ama bu biraz daha sakin gibi sanki :) döndürmüyor.. anladın sen Ya öyle basit ki, söylemeden duramayacağım. Neyse ipucu vereyim. Google bu tür işleri şipşak hallediyor. O kadar söyleyeyim. Dolaba gelince, o kadar para veremem... Çamaşır makinelerinde o özellikler de var hem, bir de ayrı dolap mı alacağım? Zengin değilim. Zengin işi bunlar... Makineye atılmayacak elbiselere gelince biraz da kuru temizlemeciler kazansın canım, onlar da ev geçindiriyor! Bende anladım, kuru temizleme yapıyor, belki ütüde Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2011 yok ütü yapmıyor @yağğmur bu dolap nerelerde kullanılır ki? Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2011 yok ütü yapmıyor @yağğmur bu dolap nerelerde kullanılır ki? Ütü yapmıyor ama kuru temizleme yapıyor yanılıyormuyum amelia, nerelerde derken ne demek istediğini anlamadım ? Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2011 Bu nedir ? Gerçekten çok merak ettim. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2011 Bu nedir ? Gerçekten çok merak ettim. Amelia merakta bırakmayı çok seviyor hatice, o nedenle sıranı bekle, ben kaç gündür merak ediyorum biliyormusun Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2011 arkadaşlar ben anladığınızı sanmıştım... madem öyle biraz daha meraklanın Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2011 arkadaşlar ben anladığınızı sanmıştım... madem öyle biraz daha meraklanın Çok kötüsün ama amelia1, kuru temizlemi yapıyor sadece onu söyle bana yeter. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 Çok kötüsün ama amelia1, kuru temizlemi yapıyor sadece onu söyle bana yeter. kuru temizleme diyebilirmiyiz onu bilmiyorum... eşyaları buharla tazeliyor.. bu şekilde kırışıklıklarda azalmış oluyor... Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 kuru temizleme diyebilirmiyiz onu bilmiyorum... eşyaları buharla tazeliyor.. bu şekilde kırışıklıklarda azalmış oluyor... Ne yalan söyleyeyim hayal kırıklığına uğradım, kırışıklıklarda azalmış oluyor diyorsun, ben bu bütçeye satılan bir makineden çok daha fazlasını bekliyordum. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 sizce bu ürün nerelerde kullanılır ki? Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 sizce bu ürün nerelerde kullanılır ki? Mağazada, çünkü sırf sadece buharlı tazeleme yapıyor ve buruşuklukları biraz azaltıyor diye kimse 2000 dolar verip satın almaz bu ürünü, o nedenle satış mağazasında dekor olarak kullanılır bu ürün Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 Mağazada, çünkü sırf sadece buharlı tazeleme yapıyor ve buruşuklukları biraz azaltıyor diye kimse 2000 dolar verip satın almaz bu ürünü, o nedenle satış mağazasında dekor olarak kullanılır bu ürün bence inanılmaz kullanılması gereken yerler var yağğmur... bende ilk senin gibi düşünüyordum ama biraz düşününce buldum Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 Admin Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 Arkadaşlar sizden çok şeyler öğrendim... Siz bu bölümde bize diğer ürünleride tanıtırsanız çok seviniriz... Oldukça yararlı oluyor diyebilirim... ve son zamanlarda bu başlığı ve tanıttığınız diğer ürünleri okuyanlar oldukça arttı... Teşekkürler... Saygılar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.