Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sizde benim gibi çok meraklıysanız, çok araştırıyorsanız karşınıza ilginç şeyler çıkıyordur. İşte biraz önce karşıma çıkan bir eşya... Soruyorum size şimdi bu nedir?...

k599.jpg

• Cevaplar 64
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Bence buzdolabı. Ama normal bir buzdolabı değil, özel amaçlı, sadece et veya balık için kullanılıyor olmalı.

Gönderi tarihi:

Pek giysi ile ilgili gibi durmuyor ama giysi ile ilgili ise ancak kurutucu olabilir. Kırıştırmadan, asarak kurutmaya yarıyor olabilir.

Gönderi tarihi:

Ben öğrendim ama söylemeyeyim. LG tarafından G. Kore'de üretilmiş 2000 dolar gibi bayağı bir fiyatı olan bir cihaz. Almayı düşünmedim... O fiyata son sistem bilgisayar toplanır be...

Gönderi tarihi:

Ben öğrendim ama söylemeyeyim. LG tarafından G. Kore'de üretilmiş 2000 dolar gibi bayağı bir fiyatı olan bir cihaz. Almayı düşünmedim... O fiyata son sistem bilgisayar toplanır be...

Yaa lütfen demirefe ne işe yarıyor, çok merak ettim, giysi ve dolap ee ne işe yarıyor, hem de 200 dolar kıyafetmi dikiyor, kumaşı içine bırakıyorsunuz o size dikiptemi veriyor yuvarlan.gif

Gönderi tarihi:

Yaa lütfen demirefe ne işe yarıyor, çok merak ettim, giysi ve dolap ee ne işe yarıyor, hem de 200 dolar kıyafetmi dikiyor, kumaşı içine bırakıyorsunuz o size dikiptemi veriyor yuvarlan.gif

200 değil 2.000 $ :)

demirefe tam bulmuş.. anladım ben nasıl bulduğunu.. sizde bulun.. sakın söyleme demirefe :)

Gönderi tarihi:

Ya tam da söyleyecektim nasıl bulduğumu. Çok kolay aslında ama... Anladığın gibi amelia, tahmin ettiğini tahmin ediyorum... Ama madem yasak, söylemiyorum...

Gönderi tarihi:

Ya tam da söyleyecektim nasıl bulduğumu. Çok kolay aslında ama... Anladığın gibi amelia, tahmin ettiğini tahmin ediyorum... Ama madem yasak, söylemiyorum...

:):) ah nasıl atladım o ufacık detayı :):):) kendime kızıyorum.. senide taktir ediyorum valla..

bu arada bu dolap süper ama dimi? :)

Gönderi tarihi:

Ya öyle basit ki, söylemeden duramayacağım. Neyse ipucu vereyim. Google bu tür işleri şipşak hallediyor. O kadar söyleyeyim.

Dolaba gelince, o kadar para veremem... Çamaşır makinelerinde o özellikler de var hem, bir de ayrı dolap mı alacağım? Zengin değilim. Zengin işi bunlar... Makineye atılmayacak elbiselere gelince biraz da kuru temizlemeciler kazansın canım, onlar da ev geçindiriyor!biggrin.png

Gönderi tarihi:

Ya öyle basit ki, söylemeden duramayacağım. Neyse ipucu vereyim. Google bu tür işleri şipşak hallediyor. O kadar söyleyeyim.

Dolaba gelince, o kadar para veremem... Çamaşır makinelerinde o özellikler de var hem, bir de ayrı dolap mı alacağım? Zengin değilim. Zengin işi bunlar... Makineye atılmayacak elbiselere gelince biraz da kuru temizlemeciler kazansın canım, onlar da ev geçindiriyor!biggrin.png

yani biraz fazla ipucu verdin demirefe :) haklısın çamaşır makinelerinde de var o özellik ama bu biraz daha sakin gibi sanki :):) döndürmüyor.. anladın sen :)

Gönderi tarihi:
yani biraz fazla ipucu verdin demirefe :) haklısın çamaşır makinelerinde de var o özellik ama bu biraz daha sakin gibi sanki :):) döndürmüyor.. anladın sen :)
Ya öyle basit ki, söylemeden duramayacağım. Neyse ipucu vereyim. Google bu tür işleri şipşak hallediyor. O kadar söyleyeyim. Dolaba gelince, o kadar para veremem... Çamaşır makinelerinde o özellikler de var hem, bir de ayrı dolap mı alacağım? Zengin değilim. Zengin işi bunlar... Makineye atılmayacak elbiselere gelince biraz da kuru temizlemeciler kazansın canım, onlar da ev geçindiriyor!biggrin.png

Bende anladım, kuru temizleme yapıyor, belki ütüde usutuk.gif

Gönderi tarihi:

Çok kötüsün ama amelia1, kuru temizlemi yapıyor sadece onu söyle bana yeter.

kuru temizleme diyebilirmiyiz onu bilmiyorum... eşyaları buharla tazeliyor.. bu şekilde kırışıklıklarda azalmış oluyor...

Gönderi tarihi:

kuru temizleme diyebilirmiyiz onu bilmiyorum... eşyaları buharla tazeliyor.. bu şekilde kırışıklıklarda azalmış oluyor...

Ne yalan söyleyeyim hayal kırıklığına uğradım, kırışıklıklarda azalmış oluyor diyorsun, ben bu bütçeye satılan bir makineden çok daha fazlasını bekliyordum.

Gönderi tarihi:
sizce bu ürün nerelerde kullanılır ki?

Mağazada, çünkü sırf sadece buharlı tazeleme yapıyor ve buruşuklukları biraz azaltıyor diye kimse 2000 dolar verip satın almaz bu ürünü, o nedenle satış mağazasında dekor olarak kullanılır bu ürünusutuk.gif

Gönderi tarihi:
Mağazada, çünkü sırf sadece buharlı tazeleme yapıyor ve buruşuklukları biraz azaltıyor diye kimse 2000 dolar verip satın almaz bu ürünü, o nedenle satış mağazasında dekor olarak kullanılır bu ürünusutuk.gif

:) bence inanılmaz kullanılması gereken yerler var yağğmur... bende ilk senin gibi düşünüyordum ama biraz düşününce buldum :)

• Admin
Gönderi tarihi:

Arkadaşlar sizden çok şeyler öğrendim... Siz bu bölümde bize diğer ürünleride tanıtırsanız çok seviniriz... Oldukça yararlı oluyor diyebilirim... ve son zamanlarda bu başlığı ve tanıttığınız diğer ürünleri okuyanlar oldukça arttı...

Teşekkürler... smile.png

Saygılar

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.