Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 EVET ARKADAŞLAR BUGÜN BİR KENARA BIRAKALIM ÜLKE SORUNLARINI VE EN GÜZEL AŞK ŞARKILARINDAN BAHSEDELİM...İLKİ BENDEN(BEN YAZMADIM EMME ) hadi kolay gelsin... ACIYA GÜLMEK Öpüyorsam ayrılığı gözünden Geçiyorsam bir çiçeğin özünden Görüyorsam gözlerinin içinden Sana olan sevdamdandır bilesin Meğer ne yalnızız insan olmuşsak Yaprak gibi dalda sessiz solmuşsak Yeri gelmiş acıyada gülmüşsek Sana olan sevdamdandır bilesin Karşılıksız sevebilmekse sevda Gerçek seven küle dönmüş her çağda Elim kolum bağlanmışsa kıyında Sana olan sevdamdandır bilesin Seydunayım gebermişse kıyında Sana olan sevdamdandır bilesin Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 taze bitti dur bir saniye bir kıvırcık buldum herhalde Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 EVET ARKADAŞLAR BUGÜN BİR KENARA BIRAKALIM ÜLKE SORUNLARINI VE EN GÜZEL AŞK ŞARKILARINDAN BAHSEDELİM...İLKİ BENDEN(BEN YAZMADIM EMME )hadi kolay gelsin... ACIYA GÜLMEK Öpüyorsam ayrılığı gözünden Geçiyorsam bir çiçeğin özünden Görüyorsam gözlerinin içinden Sana olan sevdamdandır bilesin Meğer ne yalnızız insan olmuşsak Yaprak gibi dalda sessiz solmuşsak Yeri gelmiş acıyada gülmüşsek Sana olan sevdamdandır bilesin Karşılıksız sevebilmekse sevda Gerçek seven küle dönmüş her çağda Elim kolum bağlanmışsa kıyında Sana olan sevdamdandır bilesin Seydunayım gebermişse kıyında Sana olan sevdamdandır bilesin 10050[/snapback] Bu şarkı olarak daha güzel,dörtlük olarak aynı tadı vermiyor,hele bir de H.Yeşilyurt'un sesi olunca -Bakınız:Şarud ve seyduna Türküleri... Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 ah şarud (kıvırcık) yaktın beni ))))))))))))))))) Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 taze bitti dur bir saniye bir kıvırcık buldum herhalde 10056[/snapback] TABİYA SEN ARTIK BİR DENEYİMLİSİN ...GEÇ DALGANI BAKALIM ELBET BİR GÜN HESAP SORULUR Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 taze bitti dur bir saniye bir kıvırcık buldum herhalde 10056[/snapback] TABİYA SEN ARTIK BİR DENEYİMLİSİN ...GEÇ DALGANI BAKALIM ELBET BİR GÜN HESAP SORULUR 10060[/snapback] dalga geçiyorsam tren çarpsın tek derdim bir çaylağın acemiliğe geçişi dip not: antalyada tren yok ama tranway var o da çarpabilir farketmez !.. Alıntı
Φ dolunay Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 Sen Benden Gittin Gideli Öyle ağırım ki kendime Sen benden gittin gideli Terim küs olmuş tenime Sen benden gittin gideli Öyle bıkmışım ki kendimden Kurudum düştüm dalımdan Sanki ruhum çıktı canımdan Sen benden gittin gideli Bir cefam var idi bin oldu Aktı gözüm yaşı sel oldu Yaz baharım döndü kış oldu Sen benden gittin gideli buda benden olsun... sevgiler Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 Sen Benden Gittin Gideli Öyle ağırım ki kendime Sen benden gittin gideli Terim küs olmuş tenime Sen benden gittin gideli Öyle bıkmışım ki kendimden Kurudum düştüm dalımdan Sanki ruhum çıktı canımdan Sen benden gittin gideli Bir cefam var idi bin oldu Aktı gözüm yaşı sel oldu Yaz baharım döndü kış oldu Sen benden gittin gideli buda benden olsun... sevgiler 10126[/snapback] aşktan böylemi bahsediyoruz sende yenisin sanırım hoş geldin Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 Tek birşey eklemek istiyorum.Kafka'nın bir sözü var:"Aşk şarkıları çok şey anlatırlar ama hiç birşey kanıtlamazlar" . Şarkıları bu minval üzerine dinlerseniz,hayal kırıklığına uğrama oranınız düşer...Bu lafım kime acaba! Ben bile merak içindeyim.......... Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 bende biraz maydanoz olayım... bence sevda şarkıları vardır. aşk; üzerine sevda şarkıları yazılan öz'dür... sevgiler Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 bende biraz maydanoz olayım... bence sevda şarkıları vardır. aşk; üzerine sevda şarkıları yazılan öz'dür... sevgiler 10136[/snapback] o zaman o şarkı sözlerinden birinide ben söyleyeyim madem şarkılarla anlatıcaz bu şarkı nın internette edindiğim bir bilgiye göre hikayeside var kızla esas oğlan tartışır derken esasoğlan kapıyı vurur ve arkasına bakmadan giderken yolda trafik kazası geçirir ve ölür bunun üzerine irem adındaki bu kız bu şarkıyı yazar ve okur o sıra arkadaşlarıda telefona kayıt eder çok hayalet sevgilim parcanın ismi internette arayın bulamaziseniz ben size yollayabilirim öm atın. hüzünlü bir hikayesi var bakalım sözlerini beğenecekmisiniz.. HAYALET SEVGİLİM cezamı bu çektiğim cilemi yıllardır tuttğum nöbet bitmeyecekmi bir küçük kartanesi gibiyim avucunda eriyen dön bebeğim gözyaşlarımı görürsem erir kanatlarım ucamam rüyalarımda sonsuzluk sende başladı bu küçük dünyamda unutma gittiğinde yarım kaldım çöllerdeyim yanıyorum kutuptayım donuyorum cezam bu çekiyorum ne olur dön uzanıyorum tutamıyorum özlüyorum ağlıyorum yasakmısın anlamıyorum ne olur dön sevmesende beni özledim sesini git desem de yine gitmesen yıllardır çektiğim bu hasretmi çilemi harammısın bana bir bilsem bebeğim benim hayalet sevgilim Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 isarla ve inatla VAR benim siirle aram pek ii olmasa da, benim de corbada biraz tuzum olsun istedim, ve ayrica bu siiri sevdigim icin... 'Her şey sende gizli: Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yasadıklarını kar sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. Gülebildiğin kadar mutlusun üzülme bil ki ağladığın Kadar güleceksin Sakın bitti sanma her şeyi, sevdiğin kadar sevileceksin. Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın Bir gün yalan söyleyeceksen eğer Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın. Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın Unutma yağmurun yağdığı kadar ıslaksın Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak. Kendini yalnız hissetiğin kadar yalnızsın Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü. Kendini güzel hissettigin kadar güzelsin... İşte budur Hayat! İşte budur yaşamak bunu hatırladığın kadar yaşarsın Bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün Ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun Çiçek sulandığı kadar güzeldir Kuşlar ötebildiği kadar sevimli Bebek ağladığı kadar bebektir Ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren, Sevdiğin kadar sevilirsin...' Sevgilerimle.... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 Sair Can Yücel pardon yani.. Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 bu da can dan aşk için yazılmış bir şiir YASASIN CAZIN GETIRDIGI DEVRIM HICKIMSE KALMADI CICEKLER CARPIK ACIYORLAR AMPULLER EGRIYDI MERDIVENLERDEN CIKAMIYORDUM TAVAN BASIKTI SIFON ISLEMIYORDU SICAMIYORDUM ISEYEMIYORDUM BIR OLU MILITAN BAHARI BIR APARTMAN DAIRESINDE BEKLIYORDUM BEN KI BEKLEMEYI SEVMEM BEKLEMEK BENIM ICIN BIR AZAP OLDUGUNA GORE BENI GAZABA GETIRIR TRAMVAY IHTIYARI DURAKLARINDA BEKLEYE BEKLEYE IHTIYARLAMIS BIR KOMUNIST OLARAK GITARDAN CIKAN TIN SESLERI BENI YENIDEN ADAM EDECEKTIR HAVADA HAVVA OLAN BIR ADEM VE YAKLASIRKEN BUTUN GUZELLIKLERI BAHARLA BIRLIKTE ARKADASLARIM OLAN CAZCILAR ELBETTE BULACAKLAR BIR ACIBADEM VE BIZ YASAMAYI YENIDEN KURACAGIZ BU ZIKKIM DENILEN RITIM VE STRINGTIN HEPIMIZ YASAMAKTAKI INKILAP ICNDE DEGILIZ YASASIN CAZIN GETIRDIGI DEVRIM. CAN YUCEL can yücel cok güzeldir ya!! Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 CANLARIM,CİĞERLERİM FANLARIM BİLİYORUM SOMİKONUNUZDAN DEVRİMSEL DİZELER BÜTÜNLÜĞÜ BEKLİYORSUNUZ.ANCAK BENDE BİR PAYLAŞIM YAPIP DÜZENİNİZİ BOZMAYAYIM ANONİM BİR ŞARKI SÖZÜDÜR: MANDA YUVA YAPMIŞ SÖYÜT DALİNE YAVRİSİNİ SİNEK KAPMIŞ GÖRDÜNMÜ? SABAH ERKEN BEN TARLAYA GİDERKEN ÖKÜZÜM TORBADAN DÜŞTÜ GÖRDÜNMÜ? AMANINI YANDIM, TİRİDİNE BANDIM BEDAVA MI SANDIN, PARA VİDİM ALD...... SAYIN OKURLARIM, GÖZYAŞLARIM İÇİNDEYİM,BİTİREMİYORUM...... Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 CANLARIM,CİĞERLERİM FANLARIM BİLİYORUM SOMİKONUNUZDAN DEVRİMSEL DİZELER BÜTÜNLÜĞÜ BEKLİYORSUNUZ.ANCAK BENDE BİR PAYLAŞIM YAPIP DÜZENİNİZİ BOZMAYAYIM ANONİM BİR ŞARKI SÖZÜDÜR: MANDA YUVA YAPMIŞ SÖYÜT DALİNE YAVRİSİNİ SİNEK KAPMIŞ GÖRDÜNMÜ? SABAH ERKEN BEN TARLAYA GİDERKEN ÖKÜZÜM TORBADAN DÜŞTÜ GÖRDÜNMÜ? AMANINI YANDIM, TİRİDİNE BANDIM BEDAVA MI SANDIN, PARA VİDİM ALD...... SAYIN OKURLARIM, GÖZYAŞLARIM İÇİNDEYİM,BİTİREMİYORUM...... 10259[/snapback] gün geçtikçe vede ustalığın getirdiği özgüvenle daha bir döktürmeye başladın sen katkıların yolumuzu aydınlatıyor mucuxxx iyiki varsın interlock ama blogumdaki kırık not kimin verdiğini anlayamadım ama azimliyim kırathanedeki arkadaşlara selam Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 MAYDALİNCİĞİM GÖNLÜMÜ BİHUŞ ETTİN MAYIŞTIM SANA BİR CEMİLE OLARAK AKŞORTİS DÖKTÜRÜYORUM.... MAZİYE BAK İNİLE AKLIN O ZAMAN KİMBİLİR NEREDEYDİ YOLLAR KARANLIK,KARIŞIKTIN DAHA BENİ TANIMAMIŞTIN ÇÜNKÜM AMA ŞİMDİ ERDİN İLME İRFANA LAYIK BULDU SENİ İNTERLOCK USTAN NAHİF VE NEFİS BİR 5 PUANA HAMİŞ DİPNOTTUR: VALLA BEN PAK BİR 5 PUAN VERDİM... SEVGİLER Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 madem öyle işte böyle bu şiirin adı.. İlginç bir bakış acısı Nerden geldi bilinmez Trabzon tarafından geldi diyorlar Ele avuca sığmaz cengaver Rüzgarlarla saçlarını fönlemiş asker Lalelere geldik Olmadı işte beceremedim nerden bulaştım Cumartesi belki yeniden denerim Kusura bakma yakışıklı zommbim benim akrostiş benim işim değilmiş bunu anladım sanat belli kalıplara sığdırılmamalıymış şimdi daha iyi anladım Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 sevgili maydalin ve sevgili ınterlock, karşılıklı şiir atışmanızı gülerek ve severek takip ediyorum.Ne güzel, forumda böyle neşeli ve sevimli bölümler de var. Belki biraz ciddi olacak ama bende bir şekilde sizlere katılmak istedim. Bu arada ikinizinde blogunu okudum, ellerinize sağlık ben ikinize de pak 5 puan verdim YERÇEKİMLİ KARANFİL Biliyormusun az az yaşıyorsun içimde Oysa ki seninle güzel olmak var Örneğin rakı içiyoruz, içimize bir karanfil düşüyor gibi Bir ağaç .şliyor tıkır tıkır yanımızda Midemdi aklımdı şu kadarcık kalıyor. Sen o karanfile eğilimlisin, alıp sana veriyorum işte Sen de bir başkasına veriyorsun daha güzel O başkası yok mu bir yanındakine veriyor Derken karanfil elden ele. Görüyorsun ya bir sevdayı büyütüyoruz seninle Sana değiniyorum, sana ısınıyorum, bu o değil Bak nasıl,beyaza keser gibisine yedi renk Birleşiyoruz sessizce. EDİP CANSEVER Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 sevgili maydalin ve sevgili ınterlock, karşılıklı şiir atışmanızı gülerek ve severektakip ediyorum.Ne güzel, forumda böyle neşeli ve sevimli bölümler de var. Belki biraz ciddi olacak ama bende bir şekilde sizlere katılmak istedim. Bu arada ikinizinde blogunu okudum, ellerinize sağlık ben ikinize de pak 5 puan verdim YERÇEKİMLİ KARANFİL Biliyormusun az az yaşıyorsun içimde Oysa ki seninle güzel olmak var Örneğin rakı içiyoruz, içimize bir karanfil düşüyor gibi Bir ağaç .şliyor tıkır tıkır yanımızda Midemdi aklımdı şu kadarcık kalıyor. Sen o karanfile eğilimlisin, alıp sana veriyorum işte Sen de bir başkasına veriyorsun daha güzel O başkası yok mu bir yanındakine veriyor Derken karanfil elden ele. Görüyorsun ya bir sevdayı büyütüyoruz seninle Sana değiniyorum, sana ısınıyorum, bu o değil Bak nasıl,beyaza keser gibisine yedi renk Birleşiyoruz sessizce. EDİP CANSEVER 10271[/snapback] Edip Cansever dyince, icimde akan sular durur. Elinize saglik.. Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 Bir Tas Atarsin.. Bir tas atarsin, tas nereye duserse Mutlaka bir kosebasidir Cunku yuregin daralmistir ve kistir Kullanilmamis bir sicim gibidir soguk Iste bak her kestaneciye sapsari bir kosebasi kalmistir. Simdi bir samandira denizin yuzunde Durulmamis bir ani gibi kendini salmistir. Icimizde birbiriyle konusan yaprak bollugu Yalnizlik bir basina kalmistir. E.Cansever Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 CANLARIM,CİĞERLERİM FANLARIM BİLİYORUM SOMİKONUNUZDAN DEVRİMSEL DİZELER BÜTÜNLÜĞÜ BEKLİYORSUNUZ.ANCAK BENDE BİR PAYLAŞIM YAPIP DÜZENİNİZİ BOZMAYAYIM ANONİM BİR ŞARKI SÖZÜDÜR: MANDA YUVA YAPMIŞ SÖYÜT DALİNE YAVRİSİNİ SİNEK KAPMIŞ GÖRDÜNMÜ? SABAH ERKEN BEN TARLAYA GİDERKEN ÖKÜZÜM TORBADAN DÜŞTÜ GÖRDÜNMÜ? AMANINI YANDIM, TİRİDİNE BANDIM BEDAVA MI SANDIN, PARA VİDİM ALD...... SAYIN OKURLARIM, GÖZYAŞLARIM İÇİNDEYİM,BİTİREMİYORUM...... 10259[/snapback] HELAL VALLA ...OLAY BİTMİŞTİR ABİ.BEKLEDİĞİM ŞARKI BUYDU YILIN AŞK ŞARKISI.. AĞZINA SAĞLIK ABİM Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 BU ARADA ARKADAŞLAR BEN BİŞEYİ MERAK ETTİM: NİYE BENİ BURAYA TAŞIMIŞLAR KONU HAVADAN SUDANDI,ŞİMDİ DEVLET SORUNU MU OLDU? İŞ CİDDİYEMİ BİNDİ. : bu konuyla İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VARSA YAZSIN BANA..YADA SONSUZA KADAR SUSSUN. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 CANIM FANIMHERŞEYİM KARÇİÇİYİN SANA DA BİR ASKORTİŞ ARMAĞANIMDIR... KARANLIK BİR GECEYDİ, ISSIZDI ARDINDAN BİR AYDINLIK DOĞDU UFUKTAN RESMİNİ GÖRDÜN INTERLOCKUN ÇAMLICA TEPESİNİN ARDINDAN İŞTE BUYDU SOMİKON ÇARESİZLERİN UMUDU ERİŞMİŞTİ İRŞADA FURUM YENİDEN DÜZELMİŞTİ DURUM İŞTE GERÇEKLERİ SÖYLEDİM NİHAYET SENİNDE SONA ERDİ DERTLERİN İÇİNDE BULUNDUĞUN ŞANSLI VE TALİHLİ POZİSYON DURUMUNUN APAÇIK BİR YANSIMASI OLMUŞTUR BU ŞİİR... MÜDRİKEN ŞAŞAALANSIN SEVGİLİ KARÇİÇİYİN Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 BU ARADA ARKADAŞLAR BEN BİŞEYİ MERAK ETTİM:NİYE BENİ BURAYA TAŞIMIŞLAR KONU HAVADAN SUDANDI,ŞİMDİ DEVLET SORUNU MU OLDU? İŞ CİDDİYEMİ BİNDİ. : bu konuyla İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VARSA YAZSIN BANA..YADA SONSUZA KADAR SUSSUN. 10503[/snapback] bende başta sevindirik oldum adam yerine koymuşlar dedim ama sonra anladım ki buralar pek fall deel buraların rantı artsın diye taşımışlar emlak lar düşmüş te pek para etmiyormuş bu kısımlarda onlar da deniz geitiremiyeceine göre rant yükseltmek için çicek geitrmişler bunda anlamıyacak bişi yok... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.