Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Ölüye Mushaf okumanın mantığı nedir..bunu neden yaparlar..bayramlarda yada Cuma günleri mezarlıklara gidip okurlar..okuyan ne okuduğunu bilmez..ölü zaten duymaz..smile.png

Gönderi tarihi:

Din ritüellerinde ispatlı mantık aranmaz efendim. Sadece inanılır. Birisi söyler, diğerisi inanır.

Gönderi tarihi:

Ben anneme yaşarken hiçbir mantığının olmadığını söylerdim, o da üzülüp "sen benim arkamadan hiç okumayacaksın" derdi.Şimdi mezarı başına gittiğimde sırf bana kırılmasın diye okuyorum, (gerçi onun için hep dua ediyorum, kendi gönlümden geçtiği gibi)

Zaten babam sağ olsun şunu da oku, bunu da oku diye bir sürü kitap koyuyor kucağıma.Dilim hiç dönmüyor, doğru telaffuz ettiğimi hiç sanmıyorum.Fakat okuduktan sonra kendim anlayabileyim diye mutlaka türkçelerini okuyorum.

Şimdi Allah biliyor ne yalan söyleyeyim, her gidişimde annemin üzerindeki, ya da etrafında yatanların üzerindeki çiçekleri, yeni dikilmiş fidanları sulamak beni daha mutlu ediyor sanki..blush.png

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.