Φ mor burunlu tavşan Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2011 vestele hiç yönelmeyin bence.. sonuçta parçalarını samsung ve lg'den alan bir marka... ayrıca vestel ile ilgili hiçbir ürününde olumlu bir yazı okumuyorum.. istediğiniz renk nedir ona göre model söyleyelim... vesteli bende pek beğenmiyorum ancak parçalarını lg ve samsung'tan alıyorsa bu iyi bir şey olmalı... sanki bu markalar kötüymüş gibi olmuş yazınız. lg benim son zamanlarda çok beğendiğim bir marka... bir kaç ürününü deneme/kullanma fırsatını buldum ve açıkçası çok memnunum. onun makinelerini tavsiye edebilirim size... Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2011 Öyle bir bulaşık makinesi çıksın yağğmur emin ol benim evimde yeri hazır. Öyle bir makinaya emin ol hepimizin evinde yer hazır samsung'un DMS300TRW modeli siemens'in SN26T896EU modeli ve Lg'nin D1420 MF modellerini tavsiye edebilirim. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2011 Öyle bir makinaya emin ol hepimizin evinde yer hazır samsung'un DMS300TRW modeli siemens'in SN26T896EU modeli ve Lg'nin D1420 MF modellerini tavsiye edebilirim. Yağğmur bana tavsiye ettiğiniz Siemens'in ve Lg'nin makinelerini güzelmiş. Aralarında 500 Tl'lik bir fiyat farkı var.. Özelliklerine baktım neredeyse çok yakın.. Bu yüzden Lg'ye biraz daha sıcak bakıyorum.. Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2011 500 tl fiyat farkıda az değil yani. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2011 500 tl fiyat farkıyla başka bir eksik giderilir.. Az değil.. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2011 Yağğmur bana tavsiye ettiğiniz Siemens'in ve Lg'nin makinelerini güzelmiş. Aralarında 500 Tl'lik bir fiyat farkı var.. Özelliklerine baktım neredeyse çok yakın.. Bu yüzden Lg'ye biraz daha sıcak bakıyorum.. Günümüz şartlarında 500 tl hiç az değil sizlerinde dediğiniz gibi, neredeyse asgari ücret, bende sizin yerinizde olsam lg'ye sıcak bakardım. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2011 Siemens ve Lg'nin garanti süreleri nedir? Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2011 Edindiğim bilgilere göre siemens'in SN26T896EU modelinin garanti süresi 3 yıl Lg'nin D1420 MF modelinin garanti süresiyse 2 yıl ama ayrıca 10 yıl motor garantisi veriyor ürününe Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2011 Edindiğim bilgilere göre siemens'in SN26T896EU modelinin garanti süresi 3 yıl Lg'nin D1420 MF modelinin garanti süresiyse 2 yıl ama ayrıca 10 yıl motor garantisi veriyor ürününe Lg'nin garanti süresi 10 yıl mı? Ne kadar uzun bir süre.. Motoruna çok güveniyor olmalı.... Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2011 lg'nin tavsiye ettiğiniz modelinde vario yıkama sistemi varmış.. tam olarak açıklar mısınız ne olduğu? Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2011 lg'nin tavsiye ettiğiniz modelinde vario yıkama sistemi varmış.. tam olarak açıklar mısınız ne olduğu? Vario Yıkama Sistemi Vario Yıkama Sistemi, yıkama sırasında alternatif olarak tek bir kanaldan alt ve üst sepetleri kapsayan kuvvetli bir su basıncı gerçekleştirir . Yıkama sırasında belli aralıklarla gerçekleşen bu işlem sayesinde yıkama performansında önemli bir artış ayrıca enerji ve su tasarrufu sağlanıyor. 1 Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2011 Vario Yıkama Sistemi Vario Yıkama Sistemi, yıkama sırasında alternatif olarak tek bir kanaldan alt ve üst sepetleri kapsayan kuvvetli bir su basıncı gerçekleştirir . Yıkama sırasında belli aralıklarla gerçekleşen bu işlem sayesinde yıkama performansında önemli bir artış ayrıca enerji ve su tasarrufu sağlanıyor. Bu özelliğide çok iyiymiş gerçekten, bunlara rağmen fiyatıda gayet normal. 1 Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2011 Bu özelliğide çok iyiymiş gerçekten, bunlara rağmen fiyatıda gayet normal. ne kadarmış ki fiyatı...??? Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2011 Vario Yıkama Sistemi Vario Yıkama Sistemi, yıkama sırasında alternatif olarak tek bir kanaldan alt ve üst sepetleri kapsayan kuvvetli bir su basıncı gerçekleştirir . Yıkama sırasında belli aralıklarla gerçekleşen bu işlem sayesinde yıkama performansında önemli bir artış ayrıca enerji ve su tasarrufu sağlanıyor. Bulaşıkların daha iyi temizlenmesini sağlar.. Titiz ev hanımları için ideal..Benim gibi teker teker bardakların içine bakan biri için iyi bir özellik.. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2011 Bu özelliğide çok iyiymiş gerçekten, bunlara rağmen fiyatıda gayet normal. Özellikleri hakkında bilgi sahibi olmayan birine fiyatını söylediğinizde biraz pahalı bulabilir, ama özellikleri hakkında bilgi sahibi oldukça bu ürüne bu fiyatın çok az olduğunu kanısına varacağına eminim. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2011 ne kadarmış ki fiyatı...??? Darty'de 1 899,00 TL KDV Dahil fiyatı. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 UV sterilizasyon özelliği nedir? Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 UV sterilizasyon özelliği nedir? UV sterilizasyon özelliği; yıkama sonrası bakteri oluşumunu %99' a kadar engelliyor. Ayrıca UV ışık sistemidir. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 UV sterilizasyon özelliği; yıkama sonrası bakteri oluşumunu %99' a kadar engelliyor. Ayrıca UV ışık sistemidir. Bildiğim kadarıyla UV Sterilizasyonu hastahanelerde ve manikür salonlarında manikür bıçakları için kullanılıyor.. Böyle bir teknolojiyi bulaşık makinesinde kullanmak ne kadar zekice bir durum.. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 Bildiğim kadarıyla UV Sterilizasyonu hastahanelerde ve manikür salonlarında manikür bıçakları için kullanılıyor.. Böyle bir teknolojiyi bulaşık makinesinde kullanmak ne kadar zekice bir durum.. Çok zekice, doğru ve yerinde bir uygulama, bir çok mikrop hijyensiz yeme içme eşyalarıyla bulaşıyor, lg bunu fark etmiş ve bu sorunu ortadan kaldırmış, acaba işleyiş aşaması nasıl bu sterilizasyonun. Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2011 Denemek lazım, ama bence de bu sterilizasyon özelliğini LG çok iyi düşünmüş. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2011 ses seviyesi kaç peki d1420mf'nin? Alıntı
Φ mor burunlu tavşan Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2011 ses seviyesi kaç peki d1420mf'nin? yazışmalarınızı takip ettim ve dediğiniz modeli bende internetten inceledim... 43 db sesi varmış sanırım en sessizlerinden biri oluyor... Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2011 Çok zekice, doğru ve yerinde bir uygulama, bir çok mikrop hijyensiz yeme içme eşyalarıyla bulaşıyor, lg bunu fark etmiş ve bu sorunu ortadan kaldırmış, acaba işleyiş aşaması nasıl bu sterilizasyonun. Bu UV sterilizasyon özelliğini duyduğumdan beri evdeki bulaşık makinesinin pis yıkadığını düşünüyorum. Aslında yüksek ısıda yıkama yapıyor eminim mikroplar ölüyordur ama UV sterilizasyonunda hiç kalmıyordur.. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2011 yazışmalarınızı takip ettim ve dediğiniz modeli bende internetten inceledim... 43 db sesi varmış sanırım en sessizlerinden biri oluyor... teşekkürler... peki enerji tüketimi kaç kwh? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.