Φ yağğmur Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2011 Hayır amelia 11 kg net değil brüt, net 9- 9,5 kilo yıkama kapasitesine sahip F1443KDS7. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2011 peki bu makinenin kazanı bel dostu olarak geçen kazanlardan mı? yani eğimlimi? 1 Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2011 peki bu makinenin kazanı bel dostu olarak geçen kazanlardan mı? yani eğimlimi? Bel dostu kazan modelimi var ? Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2011 eğimli kazanlar varya Sn yağğmur... çamaşırlar daha kolay alınsın diye tasarlanmış... bu makinede yok sanırım.... Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2011 eğimli kazanlar varya Sn yağğmur... çamaşırlar daha kolay alınsın diye tasarlanmış... bu makinede yok sanırım.... İlk kez duydum böyle bir kazan modeli, F1443KDS7'de eğimli kazan özelliği yok sanırım, olsaydı belirtilirdi. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2011 evet yok sanırım @yağğmur... gidip yerinde bakmak lazım... Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2011 evet yok sanırım @yağğmur... gidip yerinde bakmak lazım... Olmasada olur aslında, çok gerekli bir özellik değil, kirlileri makineye doldurmak ve temizleri çıkarmak ne kadar vaktimizi alıyorki, bizlerde bulmuşuzda bunuyoruz Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2011 Benim bildiğime göre de F1443KDS7 modelinde öyle bir özellik yok. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2011 bir arkadaşım bugün bloğunda paylaşmış "lg'nin 6 hareketli çamaşır makineleri 2 senedir tüm dünyada 2 milyondan fazla satmış"... biz bu makineyi yeni öğreniyoruz ama sanırım bayağıdır var... Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 arkadaşlar merhaba... dün media markt'a gittim... bu çamaşır makinesini inceledim... fotoğraflarından daha göz alıcı duruyor öncelikle bunu söylüyeyim... ayrıca kazanına eğimli... bilgilendirmek istedim... Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 bir arkadaşım bugün bloğunda paylaşmış "lg'nin 6 hareketli çamaşır makineleri 2 senedir tüm dünyada 2 milyondan fazla satmış"... biz bu makineyi yeni öğreniyoruz ama sanırım bayağıdır var... 2 milyon bence şaşılacak bir rakam değil. 10 yıl motor garantisini duyan satın almıştır.. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 arkadaşlar merhaba... dün media markt'a gittim... bu çamaşır makinesini inceledim... fotoğraflarından daha göz alıcı duruyor öncelikle bunu söylüyeyim... ayrıca kazanına eğimli... bilgilendirmek istedim... Kazanı eğimlimi değilmi diye okadar konuştuk, cevap senden geldi, yeterince artısı yokmuş gibi kazanıda eğimliymiş vay be harika bir makine bu F1443KDS7, adamlar eğimli kazan özelliğini belirtmeye bile gerek duymamışlar. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 bir arkadaşım bugün bloğunda paylaşmış "lg'nin 6 hareketli çamaşır makineleri 2 senedir tüm dünyada 2 milyondan fazla satmış"... biz bu makineyi yeni öğreniyoruz ama sanırım bayağıdır var... Türkiye'ye çok sonra geliyor tüm ürünler, birde lg markası ülkemizde hak ettiği yeri pek bulamadı, ama dünyada en çok satılan markaların arasında, bahsettiğin yazıda bunun garantisi amelia. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 Türkiye'ye çok sonra geliyor tüm ürünler, birde lg markası ülkemizde hak ettiği yeri pek bulamadı, ama dünyada en çok satılan markaların arasında, bahsettiğin yazıda bunun garantisi amelia. Lg markası Türkiye'de tanınmış ve çok satılan bir marka olsaydı belki bu uygun fiyatlara satın alabilecek durumda olamazdık..Bence tanınmasın:))) Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 media markt'ta satıştaki arkadaşla konuşmamda f1443kds7'nin en çok satılan ürün olduğunu ve düne kadar hiçbir şikayet gelmediğini öğrendim... Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 media markt'ta satıştaki arkadaşla konuşmamda f1443kds7'nin en çok satılan ürün olduğunu ve düne kadar hiçbir şikayet gelmediğini öğrendim... Lg markası Türkiye'de tanınmış ve çok satılan bir marka olsaydı belki bu uygun fiyatlara satın alabilecek durumda olamazdık..Bence tanınmasın:))) Amelia desene biz Türklerde akıllanmaya başladık, kaliteyi uygun fiyata almaya başladığımıza göre. Türkmedia lg'nin uygun fiyata satış yapmasının sebebi Türkiye'de pek tutulmaması değil, dünyada'da kalitesine göre en uygun fiyata sahip olan marka lg. Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 F1443KDS7 modelini almayı kesinlikle istiyorum, bu kadar özelliği hiç bir markada bir arada bulamam. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 F1443KDS7 modelini almayı kesinlikle istiyorum, bu kadar özelliği hiç bir markada bir arada bulamam. lg'nin beyaz eşyada en çok giden ürünüymüş bu makine... o yüzden gönül rahatlığı ile alabilirsiniz... Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 F1443KDS7 modelini almayı kesinlikle istiyorum, bu kadar özelliği hiç bir markada bir arada bulamam. Hatice hakikaten bu kadar özelliği bir arada bulunduran ve 10 yıl motor garantisi veren bir başka marka tanımıyorum... Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 İnan bulamazsında turkmedia, bu makinenin vede lg'nin dünyada bu kadar talep görmesinin sebebide bu zaten. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2011 Satın alanlar Lg f1443kds7 'nin özelliklerini beğenmeseler ve makineden memnun olmasalar zaten Lg bu satış rakamlarına ulaşamazdı.. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2011 Beğenilmeyecek hiç bir özelliği yok F1443KDS7 'nin, aksine birçok yeni ve artı özelliği bünyesinde barındıran harika bir çamaşır makinesi, o nedenle bu satış rakamları az bile bence. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2011 akıllı teşhis neydi? belkide yazılmıştı ama geriye dönüp okumaya üşendim Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2011 akıllı teşhis neydi? belkide yazılmıştı ama geriye dönüp okumaya üşendim LG'nin Akıllı Teşhis / Smart Diagnosis özelliği sayesinde beyaz eşya ürünlerinde herhangi bir problem olması durumunda makine sahibinin tek yapması gereken çağrı merkezini aramak ve makinedeki teşhis düğmesine basmak oluyor. Böylece hizmet merkezindeki personel, çamaşır makinesinden gelen tonları dinleyerek sorunu tanımlayabiliyor. Çok iyi bir özellik öyle değil mi? Sorunun ne olduğunu anlatacağım karmaşasından kurtarıyor bizi.. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2011 LG'nin Akıllı Teşhis / Smart Diagnosis özelliği sayesinde beyaz eşya ürünlerinde herhangi bir problem olması durumunda makine sahibinin tek yapması gereken çağrı merkezini aramak ve makinedeki teşhis düğmesine basmak oluyor. Böylece hizmet merkezindeki personel, çamaşır makinesinden gelen tonları dinleyerek sorunu tanımlayabiliyor. Çok iyi bir özellik öyle değil mi? Sorunun ne olduğunu anlatacağım karmaşasından kurtarıyor bizi.. teşekkürler... hatırladım.... süper bir özellik... önceden teşhis edilmesi ile personel ona göre hazırlıklı gelir... birkaç kere gidilip gelinmez yani... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.