Φ yağğmur Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2011 Hem makine yıkama yaparkende kendi içini yıkamıyormu,temizlemiyormu, normal hiç bir teknolojiye sahip olmayan makineler bile bu temizliği yaparken bu son teknolojiye sahip makinenin yapmaması düşünülemez bile. Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2011 Yapıyor ama kazan temizleme özelliği ilede en iyi derecede hijyen sağlıyor. Açıkcası bu durumda F1443KDS7 ile benim içim hijyen konusunda daha rahat oluyor. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2011 bu kazan temizleme özelliği benim gibi gemici bir abisi olan için ideal o zaman.. yağlanan kıyafetlerini yıkadıktan sonra kazan temizleme yaparak çamaşır makinesini tertemiz haline getirebiliriz.. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2011 Bu kazan temizliğinin nasıl yapıldığına dair video yada resim varmı arkadaşlar, ben pek anlamadım bu durumu da ? Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2011 Bu kazan temizliğinin nasıl yapıldığına dair video yada resim varmı arkadaşlar, ben pek anlamadım bu durumu da ? bayağı aradım bu videoyu.. çok kısa anlatılmış ama gayet net anlaşılıyor. hem içerden hem dışardan temizleniyormuş.. http://www.youtube.com/watch?v=5FeSLAPbrMA Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2011 Videoda kazan temizleme özelliği kısa ve net çok iyi anlatılmış, video için çok teşekkürler @amelia .. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2011 bayağı aradım bu videoyu.. çok kısa anlatılmış ama gayet net anlaşılıyor. hem içerden hem dışardan temizleniyormuş.. amelia çok teşekkür ederim, şimdi oldu, bu sayede kireç birikimide engellenmiş oluyor değilmi ? Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2011 amelia çok teşekkür ederim, şimdi oldu, bu sayede kireç birikimide engellenmiş oluyor değilmi ? sonuçta kireç oluşumu kullanılan suya göre oluşuyor.. bunu engellemek için de kireç önleyici malzemeler kullanıyoruz.. buharlı temizleme ile kireç birikimi engellenir mi bunu tam bilmiyorum... araştırmak lazım... Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2011 bu arada f1443kds7 ile ilgili reklam filmi gören var mı? tv'de hiç yayınlandımı? Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2011 bu arada f1443kds7 ile ilgili reklam filmi gören var mı? tv'de hiç yayınlandımı? Benim bildiğim makinayı en iyi anlatan video 2. sayfada bulunmakta. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2011 bu arada f1443kds7 ile ilgili reklam filmi gören var mı? tv'de hiç yayınlandımı? F1443kds7'nin televizyonda yayınlanan bir reklam filmini bende görmedim ama internette yayınlanan harika bir reklam filmini izledim ve sizlerle paylaşmak istedim; Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2011 büyük çamaşırlar büyük kapasitelere göre... tam f1443kds7'ye göre olmuş. reklam zor beğenirim ama bu tam olmuş. teşekkürler. Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Sade, açık ve net bir reklam olmuş ve ayrıca iç hacminin genişliği makinanın görselliğini hiç bozmaması çok iyi gerçekten. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Sloganda çok güzel değilmi çamaşırlarınızı küçültün, bir reklam, bir slogan bir ürünü en fazla bu kadar iyi anlatırdı, sadece özellikleri değil reklamları da çok iyi F1443KDS7'nin. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 çocuk kilidi ne renk yanıyor acaba bu makinenin? Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Yeni teknoloji motorları istediğiniz hızda ve torkta döndürebiliyorsunuz, hız ve tork ayarı tamamen elektronik olarak sağlanıyor. Bu yüzden kasnak, kayış gibi mekanik aksam ortadan kalkıyor. Elektrikli otomobiller yaygınlaşırsa onlar da öyle. Vites dişlilerine gerek yok örneğin, tabii ki otomatik vites ve hız-tork ayarı tamamen elektronik olarak, frekans değişimiyle gerçekleşiyor. Defransiyel dişlilere de gerek yok, çünkü çift motor, birer tekere güç veriyor. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2011 Yeni teknoloji motorları istediğiniz hızda ve torkta döndürebiliyorsunuz, hız ve tork ayarı tamamen elektronik olarak sağlanıyor. Bu yüzden kasnak, kayış gibi mekanik aksam ortadan kalkıyor. Elektrikli otomobiller yaygınlaşırsa onlar da öyle. Vites dişlilerine gerek yok örneğin, tabii ki otomatik vites ve hız-tork ayarı tamamen elektronik olarak, frekans değişimiyle gerçekleşiyor. Defransiyel dişlilere de gerek yok, çünkü çift motor, birer tekere güç veriyor. peki sizce kasnak, kayış gibi mekanik aksamların ortadan kalkması daha mı iyi? yani bu makine gibi motorlara sahipleri kullanmak daha uzun ömürlümü? Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2011 çocuk kilidi ne renk yanıyor acaba bu makinenin? Çocuk kilidinini varlığını bile şimdi öğrendim amelia1, sen se ne rank yandığını merak ediyorsun Çocukların kurcalamaması için sanırım bu özellik, yanılıyormuyum. Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2011 peki sizce kasnak, kayış gibi mekanik aksamların ortadan kalkması daha mı iyi? yani bu makine gibi motorlara sahipleri kullanmak daha uzun ömürlümü? Daha uzun ömürlü olmasa 10 yıl garanti vermezlerdi, kesinlikle daha iyi ve daha uzun ömürlü. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2011 Çocuk kilidinini varlığını bile şimdi öğrendim amelia1, sen se ne rank yandığını merak ediyorsun Çocukların kurcalamaması için sanırım bu özellik, yanılıyormuyum. rengini merak ettim çünkü şundan: çok yerde okudum çocuk kilidi mavi renkte olduğu için çocuk ona tekrar basıyormuş.. makine çalışmaya başlıyormuş.. sonra başka düğmeye basıp kilitleniyormuş.. mavi görünce tekrar basıyormuş. vs vs bu böyle uzuyor gidiyor... ondan sordum... Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2011 Çocukların ilgisini hep böyle şeyler çeker zaten, bence de çocuk kilidi iyi omuş. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2011 LG'nin 10 yıl garanti vermesi çok şaşırtıcı, hemde çamaşır makinesine, evde en çok kullanılan beyaz eşyadır çamaşır makinesi, bu kadar uzun bir garanti veriliyorsa makine gerçekten çok iyi demektir. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2011 Çocukların ilgisini hep böyle şeyler çeker zaten, bence de çocuk kilidi iyi omuş. çocuk kilidi iyi birşey ama dediğim gibi mavi falan yanıyorsa o zaman çokda iyi değil.. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2011 Mavi renge karşı zaafları var galiba çocukların Sadece çocuk kilidi özelliği değil, bünyesinde barındırdığı tüm özellikler çok iyi düşünülmüş ve hayata geçirilmiş. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2011 Mavi renge karşı zaafları var galiba çocukların Sadece çocuk kilidi özelliği değil, bünyesinde barındırdığı tüm özellikler çok iyi düşünülmüş ve hayata geçirilmiş. özelliklerine birşey demiyorum.. ama kafamada şu takılıyor.. 11kg kapasiteli deniliyor ama 11 kg net mi acaba? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.