Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2011 13 yıl Valla Radya, kusura bakma... Burada yalakalık eleştirilir ve sen de millet ölünün arkasından konuşuyor dersen, en azından damlalıkla AKP değirmenine su damlatmakla suçlanırsın. Hiiiç kusura bakma. İstediğin kadar AKP karşıtı ol. Bu ülkede tam karşıtı olduğu şeylere farkında olarak veya olmayarak hizmet eden o kadar çok insan var ki... Bir insanın ölümü ile, yalakalık yarışına start vermiş gibi yağ selleri akmasına eleştiri yapılmışsa, bilinçli bir insana millet konuşuyor demek değil, o yağ selini eleştirmeye katılmak düşer. Kimse ölene bir tek laf etmedi. Ölünün en yakınına eden de olmadı. Ben gerçekten derdimi anlatamadım size! sizin burada yalakalığı eleştirmenizi eleştirmedim ki ben... Anlaşıldı, gerçekten uzatmanın gereği yok...
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2011 13 yıl İsmet İnönü'nün annesinin sade cenazesi burada anlatıldı. Atatürk annesi öldüğünde Eskişehir'den İzmit'e gitmekteydi. Daha yaveri Salih Bozok'un çektiği telgraf gelmeden rüyasında annesi ile kırlarda dolaşırken bir sel gelip annesini alıp götürdüğünü görmüştü. O yüzden telgrafı okumadan annesinin öldüğünü anladı. Yolculuğunu kesmedi. Cevabi telgrafta defin işlemlerini yapmasını yaveri Bozok'a bildirdi. Latife hanım kayınvalidesinin mezar kitabesine “TBMM Başkanı Mustafa Kemal Paşa hazretlerinin valide-i muhteremeleri Zübeyde Hanım" yazdırmak istemişti. Atatürk bunu beğenmeyerek “Atatürk’ün Anası Zübeyde Burada Gömülüdür. Ölümü 1923″ yazdırdı. Daha sonra İzmir belediyesi mezar üstüne bir türbe inşa ettirmek istedi. Atatürk bu talebi de geri çevirdi ve mezar mütevazi bir biçimde düzenlendi...
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2011 13 yıl Bu kadar minnettar kalmana gerek yok, o kadarcık anlayışlılığımız vardır canım! Tamam hadi affedildin, demek istediğini biliyorum ben aslında. Şimdi sen de siyasetçi olsan senin hakkında da neler konuşulmuş olacaktı, değil mi? Ama şöyle başı türbanlı, efendicağızıma söyleyeyim ağzı bismillahlı, amerikan hocaefendilerden destekli bir hanım hanımcağız siyasetçi olsan sana da ne yağlar yakılırdı! Aman efendim ülkemizin başı bağlı hanım hanımcık siyasetçisi... İlimli irfanlı, ağzı dualı, eli tesbihli!!! Neyse tamam, anneciğine sonsuz huzurlu uykular diliyorum...
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2011 13 yıl haklisiniz. saygilarla Her menfaatperest gibi Trabzonspor da modaya uydu, elden bir şey gelmez...
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2011 13 yıl Yazar İsmet İnönü'nün annesinin sade cenazesi burada anlatıldı. Atatürk annesi öldüğünde Eskişehir'den İzmit'e gitmekteydi. Daha yaveri Salih Bozok'un çektiği telgraf gelmeden rüyasında annesi ile kırlarda dolaşırken bir sel gelip annesini alıp götürdüğünü görmüştü. O yüzden telgrafı okumadan annesinin öldüğünü anladı. Yolculuğunu kesmedi. Cevabi telgrafta defin işlemlerini yapmasını yaveri Bozok'a bildirdi. Latife hanım kayınvalidesinin mezar kitabesine “TBMM Başkanı Mustafa Kemal Paşa hazretlerinin valide-i muhteremeleri Zübeyde Hanım" yazdırmak istemişti. Atatürk bunu beğenmeyerek “Atatürk’ün Anası Zübeyde Burada Gömülüdür. Ölümü 1923″ yazdırdı. Daha sonra İzmir belediyesi mezar üstüne bir türbe inşa ettirmek istedi. Atatürk bu talebi de geri çevirdi ve mezar mütevazi bir biçimde düzenlendi... Atatürk sonucta hem adam gibi adamdi ve hem de bir devlet adamiydi,yalakalari yoktu.Onu millet alkisliyordu onun satin alinmis medyasi da yoktu.Annesi her fani gibi ölümü tatmisti. Annesinin üzerinden duygu sömürüsü yapan ve yaptiranlar ile bir siir okudum hapse mahkum oldum yalani ile milletin duygularini sömüren ve sömürtenler icin her yol mübahtir yeter ki o yollar onlarin iktidarini saglamlastirsin,fasist uygulamalarina devam etme imkani saglasin. saygilarla
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2011 13 yıl Atatürk sonucta hem adam gibi adamdi Bu ulus "Türkleri Orta Asya'ya geri sürmek gerekir" diyen Churchil'in "dünyaya bin yılda bir büyük lider gelir, bu seferki maalesef Türklerden çıktı" dediği ve gerçeği eksik tesbit ettiği gibi, Türk ulusunun en büyük talihi, dünyada gelmiş geçmiş en büyük liderdir. Biz ise ona layık olamama, onun yolundan gidememe bakımından en talihsiz ulus olduk...
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2011 13 yıl Yazar Acun Ilicali'ya taktigimdan degil ama hazmedemiyorum.Insanlarin sevdigi birisinin bu kadar cifte standarta sahip olmasini kendisini sevenleri aldatmasi olarak görüyorum. Acun Ilicali,basbakanin annesi vefat etti diye,herhalde basbakana olan sevgisinden olacak programini iptal etti ve geneli AKP'ler tarafindan alkislandi.Ayni Acun Ilicali,programini 34 sehidimiz icin iptal edemedi.Iste cifte standart veya riyakarlik buna denir.Aslinda basbakanin annesi icin programini iptal eden Ilicali eger sehitlerimiz icinde bunu yapsaydi insan olarak daha cok saygi görecekti.Sadece basbakanin annesi icin program iptal etmek tek bir kelimeyle basbakana yalakaliktir.Ben ayipliyorum ve bundan sonra da Acun Ilicali'nin adi gecen hicbir programa bakmamaya aht ettim,sizlerde aynisini yapin eger sehitlerimize deger veriyorsaniz. saygilarla
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2011 13 yıl Bu macun çok değersiz bir macundur. Kendisine en küçük değer atfetmeyişimin nedeni var. Bir yarışmacı Atatürk'le ilgili bir afiş açtı gösterisinde ve bu kısmı kestiler, göstermediler. Herhalde elin yabancısı bile Atatürk'e sempati duyuyor demesin insanlar, mehtap uyanmasın diyedir, başka nedeni olabilir mi? Böyle giderse tv de izleyebileceğimiz hiç bir şey kalmayacak! Programın yeni döneminde kim çıktı, ne gösteri yaptı hiç haberim yok! Hiç izlemedim. Macunu tüpüyle birlikte çöpe attııım, gitti!
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2011 13 yıl Vayy! Hiç ummadığım kişiler neyleri seyrediyormuş? Acun Ilıcalı, Hülya Avşar tam yağcılar bir arada... Valla yakıştıramadım!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.