Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Mustafa Kemal Atatürk...

Günümüzde bile iftiraya uğrayan adam...

Bu adam ne yaptı bu kadar?

Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdu.Onun azmiyle,zekasıyla ve tarihin hiç bir zaman unutmayacağı şehitlerimizin,gazilerimizin,yiğitlerimizin kanıyla,canıyla,malıyla,azmi,kararlılığı,yıkılmaz direnişiyle kuruldu bu Cumhuriyet...

Ve şimdi din bahane edilerek yıkılmaya çalışılıyor.

Yahu kardeşim,sanane Atatürk'ün dininden?

Ki o dinsiz değildi.Açıklama mı istiyorsun?

Ataturk%20dua%20ederken.jpg

b27.jpg

kendi açıklaması : "Bizim dinimiz en makul ve en doğal bir dindir. Ve ancak bundan dolayıdır ki son din olmuştur. Bir dinin doğal olması için akla, tekniğe, ilme ve mantığa uygun olması gerekir. Bizim dinimiz bunlara tamamen uygundur. ... İslam'ın sosyal hayatı içinde hiç kimsenin, bir özel sınıf halinde varlığını sürdürme hakkı yoktur. Kendilerinde böyle bir hak görenler dini kurallara uygun harekette bulunmuş olmazlar. Bizde ruhbanlık yoktur, hepimiz eşitiz ve dinimizin kurallarını eşit olarak öğrenmeye mecburuz" (Atatürk"ün Söylev ve Demeçleri, 1959, c.2, s. 90)

Şimdi sen-siz-sizin gibiler bu adama dinsiz diyorsunuz,yaptıklarını göz ardı ediyorsunuz,toprağınızda duyduğunuz ezan sesi için bu adama da borçlu olduğunuzu unutup,Müslümanlıktan söz ediyorsunuz öyle mi?

Ben böyle bir Müslümanlık tanımıyorum,bilmiyorum..

Böyle Müslümanlık olur mu?

Gönderi tarihi:

..."Sunu iyi biliniz ki,bütün arkadaslarim beni yalniz birakip gitseler,ben bu Meclis-i Ali'de tek basima kalsam da mücadeleye ahdettim.

Düsman adim adim her tarafi isgl ederek Ankara'ya kadar gelecek olursa,ben bir elime silahimi,bir elime de Türk bayragini alip Elma Dagi'na cikacagim.Burada tek basima son kursunuma kadar düsmanla carpisacagim.Sonra da bu mukaddes bayragi gögsüme sarip sehit olacagim.Bu bayrak kanimi sindire sindire emerken,ben de milletimin ugruna hayata veda edecegim.

Huzurunuzda buna ant iciyorum...

Mustafa Kemal

(1920-Birinci Büyük Millet Meclisi'nin gizli celsesinde)

Atatürk baristan bahsetmistir fakat bu baris ülkenin ve ulusun cikarlarini yok sayan bir baris degildir.Teröristle pazarlik baris degil teröre boyun egmek daha da ileri giderek ihanettir.Terör örgütünün isteklerinin neler oldugunu bile bile o örgütle sözümona ülke cikarlari icin pazarlik etmenin anlami o örgütün isteklerine karsi daha makul tavizler vermektir.Bu tavizler asla ülkenin ve ulusun cikarlari icin olamaz.Bu mantika aykiridir.

Mustafa Kemal'e olan düsmanligin,asil nedeni,Osmanli'dir.Laikliktir.Atatürk düsmanlari onu gözden düsürmek icin mümkün olan her yalani her iftirayi kullanmaktadirlar.

Bir ülkeyi yöneten kisi ben LAIK DEGILIM AMA DEVLET LAIK diyorsa bu bilineki LAIKLIGE KARSI BIR tavirdir.Laik bir ülkeyi yöneten kisiler laik olmayabilir ama bunu bayrak yaparak kendilerine bundan cikar saglamaz.Laik bir ülkenin basbakani eger dini siyasete alet ediyorsa,laiklik prensiplerini cigniyorsa bu basbakanin amaci din devleti kurulmasi icin adimlar atmaktir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Dünyada gelmiş geçmiş en büyük lidere sahip olmakla ne kadar gurur duysak azdır. Ona layık olamadığımız için ne kadar hayıflansak da azdır...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.