Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Fan lazım abi ya yoksa işlemci yanar Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 ayenn:D cayır cayır hemde Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Fan lazım değil demedim.. Tabiki fan da lazım.. Ama biz powerizya...)) Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Nerdesin sedat abi gözükmüon hiç ? Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 PEK SAYIN FAN'LARIM, FANTOM'LARIM!.. HAKKIMDA SAMİMİ BİR YAKLAŞIM İÇİNDE YAPTIĞINIZ ELEŞTİRİLERİ BÜYÜK HAZLA OKUYORUM. SİZLER AKIL ALMAZ GÜZELSİNİZ!.. BİLİYORUM YAZDIKLARIM ABUK-KAÇIK!.. ANCAK KİMBİLİR NİYE AMA, İŞTE BELKİ BİR TARZ BU..KİMBİLİR? BENİ BU FORUM İÇİNDE VE SİZLERİN ARASINDA BİR ACİP RENK VE BİR TUHAF RÜZGAR KABUL EDİNİZ FANLARIM VE HOŞGÖRÜNÜZ.. SİZLERİ SEVİYORUM!.. AKIL DIŞI İKONUNUZ, MUTTEŞEM İNTERLOCK BİZDE SENİ SEWİYORUZZ İNTERLOCK EN AZINDAN BEN KENDİ ADIMA SEVİYORUM BANA DA BİR ŞİİR YAZARSAN BU GARİP FAN INI SEVİNDİRİRSİN Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Valla bu aralar işler yoğun o yüzden pek giremiyorum foruma.. Ama havadan sudan meselelerden de soğudum desem yalan olmaz.. Eski arkadaşlıklar uçuverdi.. Türban ayırdı bizleri...)) Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 MiLLet KEndı olan varsa bana bı cımcık aatsın !!!kım kımden hangı bolumden soguduysanız acık yazın zan altında kalıyoruz Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Senlik bişey yok dostum.. Rahat ol... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 benlik bi durum varmıydı yaaffff...yok canım ben kimseyi kırmadım ki.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Senlik kısmen vardı.. Hafif yağışlı olarak geldi geçti.. Kastettiğim, tayfunlar, fırtınalar, hortumlar falan.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 bunların nesi hafif yaaafff resmen yakıp yıkıp geçmiş..... dostluk başka pazarlık başka değil mi......... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Olsun bana göre senle olan kavgamız hafif çiselemeden ibaretti.. Sen şimdi o kavgaların cerayan ettiği topiclere bir gözatsana.. Ne alaboralar oluyor, ne gök gürlemeleri duyuluyor, ne şimşekler çakıyor..)) Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 iyi öyle diyorsan öyle olsun....hafif çiseleme olarak kalsın..zaten sağnak yağmur olmasını gerektirecek bir durum yoktu....... Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 İNTERLOCK SAYFASINDA ZARARLI OT İSTEMİYORMUŞ BANA ÖYLE DEDİ.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 İNTERLOCK SAYFASINDA ZARARLI OT İSTEMİYORMUŞ BANA ÖYLE DEDİ.. bir an önce kaybol o zaman yazma bu topiğe Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 bir an önce kaybol o zaman yazma bu topiğe gergin gördüm sizi Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 gergin gördüm sizi herzaman ki gibi iticisin...... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 eywallah ya noluyoo iticisin gerginsin falan???????????????????? maaaade abime niye öyle dedin?? abisi niye made'e öyle dedin???? interlock nerde? noluyo yaw Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 hiiiç uyuzluğu üzerinde yine interlock herzaman girmez sadece arada sırada girer yazısını yazar bizler istek şiir isteriz o bize şiir yazar gariban mütevazi bizleri özellikle beni çok sever bende onu severim sayfasını daha fazla boş şeylerle doldurmayım istedim sadece. gelince bize akrostiiş yazsın Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 ya noluyoo iticisin gerginsin falan???????????????????? maaaade abime niye öyle dedin?? abisi niye made'e öyle dedin???? interlock nerde? noluyo yaw her hangi bir nedeni yok........yazılana cevap verdim o kadar.... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 CANIM FANLARIM, DAKİK ARDILLARIM!.. BU İLMİ YAZIMIZDA FİDBOL ADLI YAMAN OYUNUN TABİRLERİ HAKKINDA BİLGİLER SUNCAĞIZ!.. FİDBOL MEMLEKETİMİZDE İNGİLİZ TÜCCARLAR VE GEMİCİLER TARAFINDAN BAŞLATILDI.. DİYORLARDA ONLARA " GİDİN BU YAMAN OYUNU TÜRKİYE'DE BAŞLATIN " DİYEN Mİ OLMUŞTUR? BU ACIMASIZ VEDE ZAYIF GAYRET İÇEREN ABZÜRD BİR SORUDUR VE HEP SORU OLARAK KALMAYADA MAHKUMDUR!.. SULTAN HAMİD DEVR-İ HÜKMÜNDE " İÇTİMA KOLAYLAŞIR " DENEREK YASAK İDİ. BELLİ MÜŞGİLLER ALTINDA ARA SIRA " TEPİKLENEN TOP" KAVRAMSALININ TATBİK AÇIKLIĞI HÜRRİYETİN İLANI SONRASI OLMUŞ İDİR.. ŞİMDİ TABİRLERİ İFADE EDELİM.. FİDBOL 11 ER KİŞİLİK İKİ TAKIMLA OYNANIR..FİTBOL SAHASI AZAMİ 120 METRO UZUNLUĞUNDA, 78 METRO GENİŞLİĞİNDE OLMAKTADIR..ASGARİ SAHA 90 METROTUL DÜR. MUHACİM : HÜ*** EDEN OYUNCULARDIR..MUHACİMLERE 5 KİŞİDİRLER.ORTADA OLANA " MERKEZ MUHACİM " ORTANIN SAĞINDAKİ VE SOLUNDAKİ İKİ MUHACİMEDE SAĞ İÇ VE SAĞ AÇIK MUHACİMLER DENİR. HAFBEK : MUAVİNLER : 5 MUHACİMİN SAYI YAPABİLMESİ İÇİN, AYNI ZAMANDA RAKİP TAKIMIN HÜCUMLARINA KARŞI KOYABİLMEK İÇİN MUHACİMLERİN ARKASINA DİZİLEN 3 OYUNCUDUR.. BEK : MÜDAFİ : MUAVİNLERİN ARKASINDAKİ İKİ OYUNCUDUR. KALECİ : KALENİN İÇİNE TOPUN GİRMESİNE MANİ OLAN OYUNCUDUR.. HEPİNİZE SEVGİLER, SELAMLAR... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 CANIM FANLARIM, DAKİK ARDILLARIM!.. BU İLMİ YAZIMIZDA FİDBOL ADLI YAMAN OYUNUN TABİRLERİ HAKKINDA BİLGİLER SUNCAĞIZ!.. FİDBOL MEMLEKETİMİZDE İNGİLİZ TÜCCARLAR VE GEMİCİLER TARAFINDAN BAŞLATILDI.. DİYORLARDA ONLARA " GİDİN BU YAMAN OYUNU TÜRKİYE'DE BAŞLATIN " DİYEN Mİ OLMUŞTUR? BU ACIMASIZ VEDE ZAYIF GAYRET İÇEREN ABZÜRD BİR SORUDUR VE HEP SORU OLARAK KALMAYADA MAHKUMDUR!.. SULTAN HAMİD DEVR-İ HÜKMÜNDE " İÇTİMA KOLAYLAŞIR " DENEREK YASAK İDİ. BELLİ MÜŞGİLLER ALTINDA ARA SIRA " TEPİKLENEN TOP" KAVRAMSALININ TATBİK AÇIKLIĞI HÜRRİYETİN İLANI SONRASI OLMUŞ İDİR.. ŞİMDİ TABİRLERİ İFADE EDELİM.. FİDBOL 11 ER KİŞİLİK İKİ TAKIMLA OYNANIR..FİTBOL SAHASI AZAMİ 120 METRO UZUNLUĞUNDA, 78 METRO GENİŞLİĞİNDE OLMAKTADIR..ASGARİ SAHA 90 METROTUL DÜR. MUHACİM : HÜ*** EDEN OYUNCULARDIR..MUHACİMLERE 5 KİŞİDİRLER.ORTADA OLANA " MERKEZ MUHACİM " ORTANIN SAĞINDAKİ VE SOLUNDAKİ İKİ MUHACİMEDE SAĞ İÇ VE SAĞ AÇIK MUHACİMLER DENİR. HAFBEK : MUAVİNLER : 5 MUHACİMİN SAYI YAPABİLMESİ İÇİN, AYNI ZAMANDA RAKİP TAKIMIN HÜCUMLARINA KARŞI KOYABİLMEK İÇİN MUHACİMLERİN ARKASINA DİZİLEN 3 OYUNCUDUR.. BEK : MÜDAFİ : MUAVİNLERİN ARKASINDAKİ İKİ OYUNCUDUR. KALECİ : KALENİN İÇİNE TOPUN GİRMESİNE MANİ OLAN OYUNCUDUR.. HEPİNİZE SEVGİLER, SELAMLAR... gözümün nuru..sewgili pirim inter abeycim......görmeyi nassın .....bizler seni özlemek ve gözlemekle meşgulüz....... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Arkadaşlar FAN görev yapmazsa işlemci felaket ısınır, belkide bir kaç entegresini yakar.. Belirtirim... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 nası ben anlamadım...... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.