Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 İPE SAPA GELMEZ BİR DOLORES TÜRKÜSÜ.. tesadüf hastanesinde tanıştık adı doloresti ya da ya da ona benzeyen bi şeydi teşhir fotoğrafçılığı yapıyormuş sergiler açıyormuş falan gösteriler düzenliyormuş bak okuyucu ben çoğu kez olayı tam çözemediğim zamanlar anlamsız sözlerle şaka yaparım yine öyle yaptım işte hırdavatçı cam lifleri ile oynuyordu dedim tam öyle dedim ayışığında bir nurlu çatalağız yakamoz kıvrımlarında bir istenç var hem emlâk avukatını tehdid ediyor çünkü dedim muzip bakarak ortada görülemeyen bir hükümlü de var dolor bu konuda anlaşırım dedi aniden çünkü o ikisi avukat ile istenç yani horultulu bir öğlen uykusunda ve muhayyel iki nokta arasında doğurdular cavidanın sergisini sonra böyle teşhir ettiler ötesini yüzüm bi hal almıştı burnum sarkmıştı o ise gülüyordu baskınlığına nereden biliyordu ben bilmiyordum ya birisi söyledi ya o lafı çevirdi bilmiyordum dedim ya hastanenin bahçesindeydik karşılaştığımızda öğlen üzeriydi ayrılırken güneşin çok ötesindeydik .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 .. sıradışında sıradan bi konuşma.. yerberi operasyon aşamasında ve haspa yolun biraz dışarısında anlaşılmaz bir kombinasyon ile limitleyici belediyenin aktörü hani o bildiğiniz öncü aktörü hani o camdan bölmesinde oturan hafif bir ışık altında şu anda dahi sıradan bir konuşma yapmakta diğer sinyallerin etkilerinden korunmak üzere pek lâtif ve pek derin ve gizil bir frekansta .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2011 .. OL FİLE BİNMİŞ Bİ GENC ARDIL.. kuyuda kurt var kurt var bi başka türlü yedi var yediler var beşikte stratejiler kuyuda kurt var meflucundan parasite babylon var ebabil var klikte ihtimâller ha bide arızalı muhbir var; peşine takılmış saatler .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2011 .. ONE POTATO.. TWO POTATOS.. ETC. ucaysal psikolojik operasyonlar kuşağında ayağımda canı-çıkmış konvers diskurlarım fî kasabasında and analog non-sa'vat kuşu optik kesafette aylâk boş-geçti sevdalarım .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 .. SİYAH BİNEKLİ SÜVARÎ.. dans etmekte gündüz-saati iskeletler ve şimalden ışılcıklar-ışımakta buzine açılmış definenin kapıları until-behind israfel diyor al da yürü dönme mazine .. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2012 vay benim güzel babam buldum seni ne kadar da genişmiş bu alemin eni demekki buralardaymışşın cümle alemin güneşi Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2012 bendeki hikaye tamammen yerli dolareste, kimmiş o ezelden terli asıl hikaye döner fatımanın elinde kızıl kuşak bağlıdır inecik belinde o dolares denen sergi açar bizimki sergilerde gülücük saçar Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2012 senin dediğin ol kelâm ey erz-i ebu süleyman bi beyza geyiktir ma'sum edâ' etti deyn-i bi sönüm Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2012 arz ı endam eyledi piirim aleme saygıyla almalıyım bu anı kaleme bembeyaz bir sayfa üzerinde biradet gonca sönmez asla sevgiyle ömür boyunca Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 3 Mart , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mart , 2012 .. teyze düzende small reflector of hobo-yobo; pek te saygınmış kültürel kalıntılarım esfeli sâfilîn-de kayboldu temaslarım zamir-i muğlâk okumuşum -ki bahane- unutmuş da dalmışım şap şup krizlere fur-şahaneyim fekat bundan sana ne? intro-kanalda hed-in ölüleri gezmekte aniden infial binlerce yıldan gelen bi demet çiçek elimde funeral .. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 4 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2012 çetin bir analiz bu biraz zaman gerek Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 8 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2012 takıldım kaldım fur-şahaneyim fekat bundan sana ne? ye allahım ben ne desemde buna cevap olsa dolaştım bütün şairler diyarını en sonunda hilleli fuzilinin aşk kitabında buldum Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 ger ben ben isem kimsin sen ey yar ver sen sen isen neyim ben i zar Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/7_p0roHCHwY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 .. kos-koyu renklerliydi onlar.. görünür geldi gün gamzeli koruda çapraşıkta mahsurum çevrimiçi-e yed kaldı geri ver nuzar tutuşmuş hüzün-gönül üzgün-ruzî dönende hüzün-gönül üzgün-koru gamzeli sinsi sarmalı sarılı zübana akraba muğlâkta kâfi-ebter ağulanmışım öz-gözüm önsahnem deyi serapa al beni allâ beni akustik resimlerde sor beni sorla beni yansılı betilerde ah hüzün! gönül üzgün nerede yüzün eyne saz-ı şer' duyulmaz oldu sözün .. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 15 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2012 ah ah neler var ki söyleyecek elim varmaz yaza derdim fenadır al da söylet dertli saza benden daim bekleme çekme kendin i naza hastayım, doktorlarla etmekteyim gaza Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 16 Mart , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mart , 2012 .. "aşk dediğin lâf-tır" derler emmâ lâ-f nedir? eh o zeman koş köşe bakkaldan al da getir! .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 18 Mart , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2012 .. karah parshaad haberin yok elbette mazursun gözetim altındayım boyunduruk ensemde hem münferid bi koğuşta dil-i kilit serviste ayrımlı gittikçelerden anlatıyorum sana anlamıyorsun başka bi yerlerdeyim özge parçalarımda her-biri birbirinden münhasır şaşkın ve özgür bazen izole tıpkı oralardan öte buralara yâr izdüşüm mü gerek sana? bo ağacı altındayım gelsene! minyatür-sevimli eliptik sapmalarda bi gölge buldum mahsurum gelsene! .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Mart , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mart , 2012 .. nazende imtiyazlım kızılımsı kahverengi ekinçsel bi tesadüf ambiyansta savrulur metalik kantaşları ve pyjama giymiş faziletli elemanterler asla teredüdüm yok sen pek nazenin esersin .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 27 Mart , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2012 .. bi ok-atımı mesafedeydi hed.. ki elbette hem bi-l ihtiramdaydım sekisinde o gece küpe çiçeklerinin yeşim-taşından yonga mezarında baid lil adasında mukim angie-nin şöylemesine üste benzeşmezsizin ip-incecik hatlarıyla raksında narin ceylân nasılsa o denli ritmli ne hoş .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 30 Mart , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mart , 2012 .. ince gözenekli floş.. aşırı üzerelerle lech ırmağında sisli bi gece performansım günel yarda kurallara uygun yeniden sponsor oldu firdevs-bahçelerinde üzgün gönülde tek avuntu altın yağmurcun tek bi-kişi kültürel evrim bi şehir-efsanesi şahin-ışık bakışlı elinde yılanlı güneş diski .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2012 .. SUZÎ-NÂK kungrad-ın var ihtiyarı bi türkü tuturmuş tutturmuş ya işte biteviye hare-lâyemut boynu-bükmüş de kalmış yalınca suzana lübb serapisin zamanlamasında bî gömüt kırklar dağı-nın yüzü karanlık sardı düzü kör olasın zalim suzan ziyaret çarptı bizi konuk eleşti bizi .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2012 .. EMU-DATİF Bİ PSEUDO-ÖYKÜME tenasühî aguşa refref-i sukut ser-te-ser gerçek ya da değil bi tehlike sezintisiyle şikar oldu yeşil-kuşlar saçaklı ağa düştü vezn-i sukut kötücül tansık değişkesiyle elif dedim be dedim giz ben sana ne dedim aguş-gân galem olsa ah! yazılmaz benim derdim kayda geçmiyor kaygım .. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2012 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2012 olmuyor olmuyor tutuldum kaldım kıtalar arasına saklanmış küçük marduk sırlarıyla dolu kelimeler sözlükler de rarnamazki aklım yoktur o kadar benim zorladın işte sıyırdım Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2012 .. mang dim kürü ile tedavi aşamasına geçmeden önce teşhis; kerberos-un yeşillendiğini tesbittir; ise ki o zaman sen de; ionisatigo-enerji gemisine bin ve hizalan! .. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.