Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2011 YÂR! ORALARDA NE İŞİN VAR? GİTMESEYDİN.. sana gitme dedim gitme dedim gitme o tül-beyaz bulutların ardına gizlenme taurusun karlı gizemlerinden estikçe sarı-sürgünlerin mistik rayihaları edâ'ların geliyor ıtır ıtır kokluyorum oradasın işte biliyorum yâr! saklanma dedim ya sana gitme dedim ya gitme ah! gitmeseydin kar-kasvetli bilinmezlik çöker birden ve bırakıp can-fısıltıların teni yoksun ürperti ölümüne korkutur of! yoksun ya o kayıtsız kayagüvercinleri olmasaydı çözümsüz uyaklarım tenhalığa sayıklardı cana! sana gitme dedim gitme gitmeseydin ipek beyaz bulutların ardına gizlenmeseydin ve uzatsaydın uysal ellerini hiç düşünmeden türkülerle çağırıp melekleri safir yakarışlarla ışıksı haleler takardım parmaklarına bağışla! Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2011 UKRAYNA'DA Bİ BAR VE BİDE BOOBTUBE.. ruh çağırma seansında akademi üyesi olan zat üçkağıtçı hizmetkâra ey jack! dedi yüzünden kâr etmek için imha gerek dedi sonra bilirmiydin katavasya'da dürtülen probe içine ikna etmek gerekmektedir bilirsin hem ilâveten the mediterranean' da 1/2 quadrat blacksea chipten itibaren belli yoksunluğundan işte evvelinin bağlamında özelinin tür tür ve her balık kaçar duyugusal gider screenshots an problemlerin yoğunluğunda titreşim genliğini iskandil eder dedi jack'a.. o cevap bile vermedi neden? seyretmeye dalmıştı nedeni buydu kapalı devre bir yayın yapılmaktaydı live yazsa da belli önceden kayıtlanmış naklen bir yayındı kaptırmıştı göç başladı dedi akademi üyesi çünkü kış geldi dedi ortam kitlesel ekipmanlar yeterli dedi ve tüm türler duyumsar ve ve akarlar the mediterranean'a doğru aylar sonra jack'ın anası çağrı atana kadar kalırlar ve fakat engel konulmazsa arabiyere.. sonra sustu o da tekel-yayının akışına kaptırdı.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2011 güpür-dantel pabuşlu adamın minik hikâyesi; güvertede konuşmalardaydılar birbirlerine soruyorlardı yelkenlerinin çördek yakasında gölgede kalmış adam şöyle diyordu umursamazcasına sapınca o çekiciliği yüzünden hayaller beter olacak aldığı görüntüler bozulacak ve sonra devam etti dün gece gördüm onu şaşkın dolaşıyor subjektif yorumlar yapıyordu onunla birlikte olanlar mehtabı gözlemekteydiler bana döndü yavaşça fısıldadı tüm bunlar benim için gelip geçen resimlerdir gerçekten bi sergidir galeri öylesine kurgulanmış sevdalar kaybolmuş yok olmuş geleneklerin getirdiği korkular durgun can sıkıntılarında arkamı döndüm sözlerine dolduruşlardan uzaklaşayım diyordum ama gördüm ki ki gördüğüm değil bi şeydi ama ne olursa olsun bilinir bi şeylerdi çocuğun ölü doğması bile bilinen bi şeydi kavramsal geri-bildirim tutarsızlığında sıkıca elini tuttum senin hadi buradan gidelim dedim son-söz ise bağcıklarında hayaletlerin.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2011 ZEVEBAN NOKTASINDA 10 MISRA' cumartesi adasında renkli-gözlü ana kızlarından hyperion'u çağırdı yanına açmazda şahı üretilmiş dolandırıcının fakat işinin pek ustası gemi-yapıcının yayılmakta cüzzam görüntüde rengâreng vizyon-cevherler ile theia'dan pür-aheng trap-sabena o melankolik ve parlak yıldız purple slightly dakı atılır her yandan ılduz sonuçta süründürüldü bir saik üzeri hevâ spiral intercom'da oluşturuldu supernova Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 DR. SHADEOW VE ÇİFT NOKTASI olumsuzluk yönünde ve bu nedenle artık reklâm almıyorum doğarken parmaksız gelmişti müteveffa zaten hesabı donduruldu hiç bir sebebten adeta deaktif rub-a dub a-dub rub rub-a dub a-dub dub koruyucu kauçuk aşındı çabucak rapor program üreteci iflâs etti kız konser salonunda yer gösteren eli fenerli yağmur benzeri nesteren tıpatıp unut rub-a dub a-dub rub rub-a dub a-dub dub kulak zarımı pencereye yasladım alın nahiyemi nüfuzlu iş adamına pan kayıt operatörüydü çekimde diyorum ya tuhaf bir gündü ekimde ışık patladı peeh rub-a dub a-dub rub rub-a dub a-dub dub Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2011 .. ORATORY; ÇAKMA-FODİK.. piyasada kabul-görmüş raptiyeleri sabahın tersine erkenden uyanarak güneşe serdim elimi çabuk tutarak öğlenden biraz sonra kuruduklarında akşam elbiselerini giydirdim güzelce omuzdan ince askılı-korsajlı bi elbise ana-cerrah'ın danslı gece-eğlencesine giriş-yaptık eklem ayna-panelli salona saloonda mutfak-gemisinden phaunel kızı gümüşî tepside sunmakta kanepeleri ışıklı duai malik-hânede hacmi transcendent kamuflajlı taş doldurulmuş odalar vardı.. .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2011 .. TELGEZER CAMBAZHANESİNDE BU AKŞAM.. düşey karga-ürkütende satirik reflexion yeşil-çuha üzerinde kick yapan cue-ball cue-ball yöneye kabulsüzlük giyinmiş ya! hiç kuşkusuz dazlaklığı bu yüzden avarya zor pozisyonda çünkü rota-dışı kaldı uc-kodeste yaşamının notasını yazdı prompt-esoteric: inductively coupled plasma ortamda adlı insidere bir email emit kurbanda .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2011 .. peygamber kavramı üzerine; satellite's saint satellite's martyr satellite's special explorer satellite's interpreter .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2011 .. din kavramı üzerine: be inactive; lie-dormant orbit integrated circuit spatial communication .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2011 .. TUS CENGELİNDEN E-POSTA.. arada; uzun-ince kuyruklara sahip ve parlak madenden paten takmış mor-ışınlı hayalet balıklar son-hızla hareket ediyordu o arada; muse ile jül sezarın zamanında oyun oynamaya çağırıyordu yıldızlar şehrinden afrodit etek-ucunda kutsal engereği bu arada; üç gün önce portatif eşyalarımı küçük bir kano ile naklettim trinidad limanından mauritus adalarına şu arada; koyu kırmızı renkli şarabın üzerinde yansıyor güneş faslı araplar ondört mısralı etkileyici şarkılar söylüyor en dönüşül arada; hendekte saklı bahçe ile duvar altında dolaplanmış gömü-yerinin kapsamlı haritasını çiziyorum sana reklâm ve leziz hükümlerle dekore ediyorum vitrini el ve karen mehâretle .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2011 .. KOLZA, PANDÜL, SİRK VE KURBAN.. bi limit dolayısıyla o yola girdi ötesine geçmek ya suç işlemek için izleyen ham semptom üzerine girdi dördüncü uzay-plaza'da eğildi kavganın aşağılarına dünyanın alt-bölümleri üzerinden başkasının modülüne ayak bastı ve zamanlarını kullandı tecavüzen çatıştı önyargılı lezyonlar oluşturarak .. piramitlerin çatal göçüklerinde yapılan tarih hesapları süresince fragmanlar ve rol payları bakımından oyuncular epey etkiliydiler rüyada görülen bi yakışıklı erkek ya da kuğu görünümlü kadınlar uzun boyunlu her piyade adımlarında aynıdeğer ödemelerle vadesi gelmiş gözucu bakmaları öteleyerek tüm oyuncular etkiliydiler .. arkaplan'da parşömen üzerine yapılmış kayıtlar kriz anı ışıltılı-sihirli yazılar aksettirir tuvale hem başrolde önkoşul takılı isim ile dekore bi mental yıldız okur büyü formüllerini tekil kavislerinden öyle olmadığı halde öyle olarak .. hasat renk verip sahnelendiğinde parterde yer tutuyorum ben de ve kendi bedenimi kendim çizerek konu gereği gizli planlarda dönüşerek kayda geçirip ötüşlerinin notalarını ağzım açık seni dinliyorum sevgili .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2011 .. YARI-YANMIŞ ODUNLUK KOL NÖBETİNDEYİM.. önce; sürüp atttılar beni şehrin dışına el-altımda bir yavuk silahendaz silinmiş çığırda dağ-lâleleriyle makineli gibi taradı varoşun kuşkulu yamaçlarını umarım; el-avvâ süngü eder kavalını zorlar ateşkese ardından jetleri kodese tıkarlar akşamın ilk siyahında sonra; peşinden usulca renk karanlığa döner dönüşür türküye özlem der; o ten rengi dinamit pembe-gül olsun gelsin şaşırtsın radarları tarumar etsin gelsin.. .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2011 .. SİYAH TÜL; KALK! bend eder hastalık endamı hoş mâhtâbın yüz-üstü bıraktığı ıssız bozkırlarında mâil uğultuyla başkaldırır yanardağ nüktelerle kaybolur ümid siyah-kollarında korkuların .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2011 .. MAKSOORAH.. her-kesten daha yüksek lüks bir yere çönmüştü farklı bir söyleyiş özelliği ile hâss-ses perdeden yönlü-modal sanatsal estetik vurgular eşliğinde ve söyleterek kelimelerini söylettiklerine formal la-di-da la-di-da randevusunda çıkınını görsel gerekli edimsellerle başkaca-figüratif bilgileriyle tıka-basa doldurarak ve belli bir hedefe kitli gözetleyerek paravanında go team! go.. go.. .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2011 .. SHI-KAGU' DAYIM ELİ KULAĞINDA.. ayrıcalıklı mal i kânesi önü özgün iliştiriyordu kaşkariko iç-vadisinde uğursuzcu işaretlerini ilişkilerini up-uzun zamanlar geçi bahçesinde ah! işte orada eflâtunumsu haseki-küpelerini oh jouanny! modern satırbaşlarında çaprazlama dikkatle fırsatsız geyik izleri izliyorum öz be öz şahin oh fo sihirbazı! mavi rengini seviyorum sihirli balkar yolunun oysa boyutlarının ilgeçlerinde gerilmekteyim illionis engizisyonu civarında beklemekteyim aklından ne geçerki neler değiş-tokuş edersin soluk ve küçük bir festivalde payidar bebeğim .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2011 http://youtu.be/4KzbT2vfwPA edna million giymişti kefen çingene pembesine boyanmıştı tren iki dolarlık tabanca ama ateş etmez yağmur yağarken köşeye saklandım ben ölü adamın tabutunda on altı kişi kırık kupadan içerdim içki iki pantalon ve tiftik bir yelek çok burbon içtim kaybettim kendimi hey! küçük kuş eve doğru uç evin yanıyor ve çocukların yalnız schiffer morganın kafasında şişe kırdı ben de şeytanın kuyruğuna bastım dolunayın yüzündeki çatlaklardan geçtim kendimi küba hapisanesinin parmaklıklarında buldum mor bıçağın üzerinde kanlı parmaklarım kokteyl bardağından içen flamingo başkasının karısıyla çimlerdeyim gemi direğinden görünen manzaraya hayranım hey! küçük kuş eve doğru uç evin yanıyor ve çocukların yalnız hong kong yatağındaki çarşaf sarı slingerland zili ve stazybo kornası tek istediği karnavala gitmekti içimi karartan ise bir yüz dolarlıktı edna million giymişti kefen çingene pembesine boyanmıştı tren iki dolarlık tabanca ama ateş etmez yağmur yağarken köşeye saklandım ben hey! küçük kuş eve doğru uç evin yanıyor ve çocukların yalnız hey! küçük kuş eve doğru uç evin yanıyor ve çocukların yalnız Jockey Full of Bourbon Tom Waits .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2011 .. HOBBIT-TOBBIT OKUYOM BEN-YAZIYOM BEN.. aba-ul ahr soğuk kırbacı şaklar sırtımda elimde kara-kavak rezervasyon belgesi terane düzüyor babam opera binasında tevessül etmesem de üzerimde gölgesi temiz ve pak kefene sardım ögelerimi aldanguç-figüratif işlemleri satıyorum ** okuyucuya alt-önerme; bir önceki iletide iliştirilmiş olan tom waits klibini tıklayınız ve edna'nın ne tür bi kefen giydiğini tasarımlayınız!? mercy.. .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2011 .. CEVRİYE; PROFİLİMDE İMAJLAR.. civarımda geçişli biçimde dorik mimarî değişkenler ve değişken bi süpürge girmiş charlady'nin düşüne bi tilki takmış saati koluna siyah-kâbus erkeğinden düşmüş alt-emir dosyamda işlenik tavşanın peşine tedavülde gemiler kuğular selâm verin siz gittiğiniz kıyılıklara beni götürmez misiniz? .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 .. HAREKÂT BELGESİNDE TEHL-Ü KE.. authentiques ölçümlü sunakta tek-başıma spartalı yiğit kara-koçlar kurban ediyorum mortarboard due really ne adaklar adadım iyab ü zehab pire için yorganlar yakıyorum .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2011 .. acathisia!. döndüm-baktım her-zamankinden ölmüş gecikmiştim güneş henüz batmıştı ölmüş bağlantıları gözden geçirdim izafî-kota ilişkilerini ne alâka o standartlarada kilosunu-boyunu ölçtüm akraba evliliklerinde bu hep böyle olur istatistik bu inanmak gerek olur olmaz deme sakın olmaz olmaz bi aşk-gemisi vardır hep olmazlar olur görece bi illustrator ottiş bapmış masaya hani o konsola tükenmez hiç ya mamaları mamalar masada türlü-çeşitten donanmış müşterekler masada ve uyum içinde hepsi döndüm-baktım her-zamankinden ölmüş gecikmiştim güneş henüz batmıştı ölmüş .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2011 .. the long and the short of it is friendship is mutual .. .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2011 .. KAZZAFE.. gümüşî nehrin kavuşak yerinde bi sahil kasabası bi küçük liman ikiyüzlü lambeth ve cithara ünü birleşir hâcetler revada felahan bi afal koyak tablo seyrediyorum sakin seferber olmuş bi üfleyici kinik-katsayı .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2011 .. YUMURTA KABUĞUNDA HOSTER-WEB.. velvety-nap alıp da geldim çarşıdan meyyitin başı-ucunda talking-talkın dönüşmekte soğuk kuzey rüzgârları o trabzon-hurması ister bina-dalgın teşhisler yanlış kondu ve kayb-olduk detaylarda argyr-kuşlar uçamazmış illâ ru'tubetli havalarda .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2011 .. hümeyra yanaklarına buseler için.. yarın güzel bir günü anlatmalıyım katışıksıksız anlatmalıyım bir balarısı gibi işte göçüp-uçup konarak ve zarafetli polenler toplayarak hümeyra yanaklarına busecikler kâgülüne ışıklı telcikler takmak için bu gün sessizce tükenen bir yılın ölüm günü ve hep sen söylemenin yeni bir doğum günü .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2011 .. hamlet sevdalarında barbeque partisi.. ölü-pan cennetinde küstahça kuşanmışım lâ u bâli pal güvercin paramour sinyallerle taş kesilmiş bir kadın genel eğilimi uğruna mütereddid haşarı pasaklısı üst bagajında kömürlü bir şimendifer çeker tren katarını yönetiminde ise bağıl birimli mop-gençler birleşmiş grupları tümüyle konvansiyonel şahyar deresi böler mülkleri saltanatıyla inilder dilenci kadın bezecikli yavrusuyla geniş alan gözlüyorum fikirlerim muhayyer .. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.