Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2011 figüran davasında ilk fatura.. bir elinde lollipop değerli taş bakışaçısı ile beğenilen işbu kaya güvercini eşdeğerli ve pasif rock yapmakta kestirme bir yol seçmiştim şalteri indirverdi temiz bir boşlukta dalgalanırken sinyaller sınır belirlendi ve şimdi ve bu bağlamda ne olursa olsun yaklaşık bilgiye ulaşmak olasılık dışı kaldı lull dediğim buydu stressten yavaşça sıyrılabilmekti tanı tutmadı üzgünüm gerek sertifikamı gerekse diplomamı iki-çift kurguya kurban ediyorum hayırlı olsun Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2011 yama zombie yama yama.. oturdum da effect üretiyorum bibaşıma illusonda yama yama fiziksel ve evirgen çağırılar alıyorum arachnoid web-imden ben-denizde bi terim var pek uygun figurative bi yaşam üzeri pek uygun o-ysa bi zombie var arka-yüz'de gizlenmiş differential hesaplar yapar erdem yarışında bi baştan öte başa fuzulî boşboğazca üretiyor gülü Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2011 geçerli hasar güzellik took my mind ilâveten sınırlı geniş boyutu ve objektif kromatik bir yağ ile şimdi ben gökyüzü üzeri hem vahşi türden aromalı soyağacında bir dal arıyorum adem-i istima' resim sergisindeyim kâbusumda ya! gel hadi o zaman winnie gidelim Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2011 inceden don kestirmekteyim.. inceden! kutunun içeriği olarak bilinen yerdeyim adetâ efkârlıyım pall mall tüttürüyorum çevrim-dışı müşterekler ile a sampling; umbrella'mın eğilerek cara in parasoley nakare-at şerik-şikâr oynuyorum neş'eden susadım us isterim sırça şişeden bana emperium gösteriniz phew! vay hop dance whoop hoppy hoipolloi whoop hoipolloi anew hoppy hoipolloi Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2011 pondaura freyalı bir küçük walking lady ve ölüm-perisi auroranın çok zamanlar önce suların altında kalmış şehrinin eidos'un aynalarında yansır siluetleri pondaura hâlâ gölgeleri can-yakar heyhat! silencio.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2011 lisanssız dolanırken etrafta elmo odası'na girivermişsindir bilmeden destur demeden elini-yüzünü yıka da ferahla bi daha da sorunlarını kendi başına çözmeye çalışma konu ile ilgili bi bilene sor e mi çocumuz.. tımm mı? hade bakem eferin Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2011 soytarı bi menkıbe; sömürgede merkezî bi çiftlik evinde yere indirilmiş sebebler magresinde azizler heyetinin üyesi gothic mimar otlağında centaur esvablı canavara dahi okşayarak gri yelesini sevecen anlatıyordu onyüzyıllık serüvenlerini diyordu şu gelen azamî tamsayıya yuvarlanmış simülasyon evren yapmacık bi gösteriş ve sentetik bi dille haddeler demirlerini Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2011 bahane; mahana cuma-ertesi gündeyim işlem banyosuna boyumcak daldım nuclear reaksiyondayım derken tekrar be tekrar kabak tadı veren ve tekdüze sunular bunlar nam-ı diğer identity cal of gizmolar reason why 3.6 dereceli bi açıdır da ondandır dar-açı fekat çok-dar bi açıdır lâleden bi açıdır ve bu arada önemli not "nükte dikkat edilmesi gerekli ant-tır.." buradan bakacak olursak "beni kalibresiz silah ile tehdit etmeyiniz!." bikoz pluto hem figüratif ve hem liliputlu hemşehrimizdir rağmen ve yine de pek muhatab olmamanızı tavsiye eder alıcı antenlerinizi böyük çanak yansıtıcımıza yönlendirmenizi tavsiye ederim mercy Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2011 gözcü ile denetici türküsü.. sen bu düzlükten yavrim sıyrılamazsun deeptir kovukları boylayamazsun sözlerin censure rol kapamazsun düzeçte çapraz çaprazda hendek hendekte liman limanda cümbüş yanaşmış gemi gemide dümen dümende kaptan kaptanda buste bustede brooch takmış boobye zingaro başa magazin poliçe halkalar suya geldik limana uyduk harbora ooof ufkun var-midur mirin var-midur seni bana medh-ettiler aslın var midur ringa ringa nay ringa ringa nay ringa ringa nay nay da ringa ringa nay Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2011 maggic; aşkî tuhaf bi seçim! iyi aktördü marangoz derinlikli bi aktördü eşzamanlı bi çok tabakalarda tasarım fonksiyonları icra ediyordu ve diyordu "bi ögecik bakarsın bi diğer ögeciği kabul ediverir işbu hâl sorunlara sebeb olur ve büyü dediğiniz de nedir ki?" sabah; sevgilimin gözyaşlarından ışın-okları' dır.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2011 bi paket programdır laura B. renkler başkalaştı kayağantaş-larında eleştirel noktalıyorum neş'eli alkışlarla daha sonra napızarında şeytantersinin tayyârelerden ardı-sıra kaytarmaktalar zira' bağlanmışlar sukutiye kitaf'ına da demagogue -mucid'in lâleleri ne yazık! sana correct lâtife yollu deyi-çaldım piano n'olurdu ölmesek-doz yen yüklemeseydin? Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2011 akşamsefası paralitic bi şarkı.. evrimin son anını görmek üzere gps'nin müstakil şalteri söyledi ki "hemen filmleri banyo edin.." lâkin memo o ara uma'da ve kar-kızağında eski-sevdalarının peşine takılmış çekici köpeğini haydalamakla meşguldü gözü dünyayı görmüyordu kısa-kestirim "ne akasyanın gölgesine muhtac olurum ne yeşim-taşı yarar işime.." Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2011 akşamsefası paralitic bi şarkı - iki kişisel sorunlarım var cebren-nezaretteyim üç-kuşak içinde tenezzühe çıkmıştım lisa R. bileğimde şamar karga-kabağı tarlalarında bildin hani tam ortayerinden bi nehir geçer imaj rüzgârları esti oradan kelepçelendim sonra çekip-götürdü beni su'nun şarkıları Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2011 akşamsefası paralitic bi şarkı - üç bi-baştan öte-başa bal likörü nasılsın sen neredesin sevgili? pencereye ağladım bi damla göz-yaşıyla gel diye saklı-boşluk üzerine bu gece hasret çizdim sevgili mahi-sima mah-sevgili Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2011 http://youtu.be/EHMAEwkdW_Y CİN-İ VATÎ KÖPRÜSÜ.. denizin altında dördücü kanalda o şuh-ayartıcı sinious çıktısında kiriş-sirkülasyonda ma'sumâne şano-i letter tâtil-i eşgâl üçlüsü simultaneous sahnede horon-çeker bazı kimseler someones halay-teper nota iminde Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2011 http://youtu.be/bMLuAPdmKv4 ONLARI GÖRDÜM!. maî-aguşta hâlet-i ruhiyeme seyyalât bilişimci minik-şeker şeyler konuyorlar ve ardından plexusta telâşî yansımalar otlağa bi uzanmışım sere serpe muharebedeyim rakibim gözgü Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2011 http://youtu.be/FY7vHjY7WRk BİR FİLM KARESİNDE ÇİÇEKLER.. ağıştı öyle baktı hiç-mavi yapraklı dionne sonra esip-savurdu bi yılgın mihrak hayâl mahrem vedalar işitilince derinliklerinden peçesine kinos'un ışığı billurî-lâtif bi sunu tutkunum tutkunum avuçlarımda nur-zerrelerin Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2011 http://youtu.be/p5HzDq7_so0 "OBLIQUELY AYARSIZ ÇÖZGÜLER.." sol-elim tersinden kötü kokular seziyorum pek-tabiî ki bu gaydak panoramic bi durum hemmi "tırnak içi" nden münharif bi yorum hem politeics yoldan şaka-şuka yapıyorum cor ki bana ön-plânt oldu aman soyutî stiff-logic perspektifim ufacık bi zilzal event of moment yamuldu menkulat değerlerim 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2011 Admin Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2011 oldukça eğlenceli bir parça Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2011 oldukça eğlenceli bi parça.. da.. sayın admin'im; fekat? Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2011 http://youtu.be/GN5D8J_tv2c noble dame; unique paradise; she was a lady! yıllar boyu onu herkes güzel bir kadın olarak algıladı oysa jenerik exoterik bir başka adı daha vardı gümüşî halelerle süslendirilmiş tabiat ana adı ile yüceltilmiş bilinçte vücud bulmuş yankılanan alegori avutan teselli veren imgelerle ve vizyonlarıyla kaynak tarafından sahneye konulmakta olan.. o; noble dame! merhaba de! korkmadan ve gülümseyerek ona dön eğer görüşmek konuşmak istersen onunla onu terk etmelisin! onun kadar yalnız ol ki mahremiyetine girmen için sana izin versin.. onun gizemli enerjisi büyülü esintilere göre hedefine kendi bildiğince yönelir! önceleri sadece kadın bilinirdi aşkın enerjisi onunla birlikte ve kıl payı mesafede olmasına karşın ihtiyaç duyulmadığı zamanlarda; ..işlerin iyi ve düzgün gittiği kaygının endişe ve korkunun olmadığı zamanlarda gömü çukurunda gezinen ölüler sadece onları aktif hale getiren bir reaktif sahada objektif değerleri ile yaşam sürdürüyorlardı.. belki bir takım ölçüler kullanarak belli oranda kararlar verilebilir ancak hatıralar asla yeterli bilgi kaynağı değildir ve o zaman gerekli olacak onun yüksek enerjisi ve yardımı sizin hesaplarınıza uymayacaktır o; noble dame! tamam.. şimdi sen uysalca ona dön ve yardımını bekle çünkü bizim sevdamız ona doğru olan yolda ve mesafede onun yönetim tarzına uymakla belli olur.. merhaba de! korkmadan ve gülümseyerek ona dön eğer görüşmek konuşmak istersen onunla onu terk etmelisin! onun kadar yalnız ol ki mahremiyetine girmen için sana izin versin.. onun gizemli enerjisi büyülü esintilere göre hedefine kendi bildiğince yönelir! Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2011 geronimo incir ağaçlarının gölgesinde gelen için bir türkü söylemekte şerefine ve gizemli nefesiyle deli şahmerdan döverken sert darbelerle anakarayı bilmekte diğerlerinin duymadığını doğrusu deneyime izin çıktığında sonu belli bir zayiat öngörülmüştü şimdi örülü duvar yıkılmakta ve tutuşmuş omurgada grejuva ateşi geronimo nöbetçi totemlerin arkasından gözlerıni kısarak geleni seyrederken gizemli türküsünü söylüyor elinde yenidoğmuş kundaksız kan içinde bebeği Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2011 http://youtu.be/PMtEUbZj8Ew ahalisi olmayan metruk bir kasabada niteliksiz kasid yazmanın peşindeyim hestia'yı taslıyorum eski-seni anarak meş'um blendajda yetkimi kullanarak transparent demlikte muallak dizelerim sırrî şehrde can vermiş değişkenliklerim ve firâk ki kendinden menkul gölgelerim geçmişsiz düş boyutlarındasın varsın ya! kar yağacağa benziyor! haberin var mı? ardına döndü zaman bir başka ay doğdu! yıldızlar sana benziyor! haberin var mı? Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2011 http://youtu.be/FxXDCQ26smM EKSENİMi SAPTIRDI JUPITER'İN OKLARI.. erendizin ara-boşluğunda müşfik alıcı komünikasyonunu kaybetti ashura'da chong nesnellerinin helezonî ayağında şaft dağıldı aman-eyn vah ki shaft broke up! yanmışım my mader parch-olup kalmışım ben elimine oldum lâkin yine yakalandım ben 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2011 aquus ya da eytişim.. "geçmişi kontrol eden, geleceği; şu anı kontrol eden geçmişi kontrol eder." "Who controls the past controls the future. Who controls the present controls the past." 1984 George Orwell o kişi ki, güncel bellek birikimleri/hatıra kayıtlarını her an dikkatle ve mantıksal bir süreç içinde tarayabilir; o kişi, conjectural day/varsayılan/çevrim dışı/repute günü de denetleyebilir. o kişi ki, tüm bu süreci tamladığını ve samimi olarak/dürüst, kalpten/a priori olarak kavradığını/özümsediğini belirtir; o kişi, güncel belleğine ait/tortul/sediment hatıra kayıtlarının kendisini yönlendirişinden/suflé kurtulur. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.