Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 canım yeşil erik çektiydide ondan şeyettim.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 canım yeşil erik çektiydide ondan şeyettim.... çekirdek babam..sendeki bu erik tutkusu başına bir hal salacak ama hadi hayırlısı.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Hııı ben onları yeşil elma sandıydım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 çekirdek babam..sendeki bu erik tutkusu başına bir hal salacak ama hadi hayırlısı.. ne gelirse yeşil erikten gelsin sağ kolum... Hııı ben onları yeşil elma sandıydım yok abla biz erikçiyiz elmayla işimiz olmaz... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 ne gelirse yeşil erikten gelsin sağ kolum... yok abla biz erikçiyiz elmayla işimiz olmaz... evet.. kendileri bu hususta son derece prensip sahibirler..erik ırkından gayrısıyla ilgilenmezler.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 nasılda biliyo efferim sağ kol dediğin böle olucak işte... otur 5 verdim.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 pardon ifindim.. 10 üzerinden mi yokda beş üzerinden mi puanlama..onu öğrenmek istemiştim.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 5 üzerinden di ama bunu anlayamadığın için yarım not kırdım...otur 4,5 Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 5 üzerinden di ama bunu anlayamadığın için yarım not kırdım...otur 4,5 Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 [ ] [ ] Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.