Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 Kıyamam sana yahu üsülme efet hep öyle düşündüm ve hep üzülen oldum ama boşfer iyiki böyleyim keşkiyi yaşamadım bu konuda...damam sende suyat asma bakalım ne duygusalıgı ya boşfer gittsin Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 ah bıde ben dıyebılsem bosver gıtsın Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 parmami cok kotu kezdim Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 Ahanda durumum bundan ibaret !!! Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 parmami cok kotu kezdim Çok geçmiş ossun umarım şimdi daha iyidir...... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Çok geçmiş ossun umarım şimdi daha iyidir...... sagol bugun daha iyi dun 5 saat durmadan kanadi dikis atilmasi gerekiyormus ama ben gitmedim doktora kendinden iyi olma basladi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.