Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl bu hayatta bana mutluluk yasak(3 haftadan beri mutlu olamıyorum ya ben,çok mutsuzum )
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl eet bana da ole oluyo basen ama naparsın hayat sağlam arkadaşlara ihtiyacın var. benim moralimi ikisim düzeltir
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl artık çok mutluyum hiç kimse benim mutluluğumu bozamaz (artık eskisi gibi mutlu olcam) (mutsuzluğa son) not=bu mutluluğumu iki arkadaşa borçluyum Artık okulumuda çok sewiyorum,hayatı çok sewiyorum
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl bu gün duyduğum en iyi haber. sahiden senin adına çooooook sevindim. hiç kimse mutsuzluğu haketmiyor. şimdi benimde moralimi düzelttin. inan sevindim
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl bu gün duyduğum en iyi haber. sahiden senin adına çooooook sevindim. hiç kimse mutsuzluğu haketmiyor. şimdi benimde moralimi düzelttin. inan sevindim ewt çok doğru kimse mutsuzluğu haketmiyor,bide boş kişiler yüzündense hiç haketmiyor.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.