Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 18 yıl canım yeşil erik çektiydide ondan şeyettim.... çekirdek babam..sendeki bu erik tutkusu başına bir hal salacak ama hadi hayırlısı..
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 18 yıl çekirdek babam..sendeki bu erik tutkusu başına bir hal salacak ama hadi hayırlısı.. ne gelirse yeşil erikten gelsin sağ kolum... Hııı ben onları yeşil elma sandıydım yok abla biz erikçiyiz elmayla işimiz olmaz...
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 18 yıl ne gelirse yeşil erikten gelsin sağ kolum... yok abla biz erikçiyiz elmayla işimiz olmaz... evet.. kendileri bu hususta son derece prensip sahibirler..erik ırkından gayrısıyla ilgilenmezler..
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 18 yıl nasılda biliyo efferim sağ kol dediğin böle olucak işte... otur 5 verdim....
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 18 yıl pardon ifindim.. 10 üzerinden mi yokda beş üzerinden mi puanlama..onu öğrenmek istemiştim..
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 18 yıl 5 üzerinden di ama bunu anlayamadığın için yarım not kırdım...otur 4,5
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 18 yıl 5 üzerinden di ama bunu anlayamadığın için yarım not kırdım...otur 4,5
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.