Φ Şifreci Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Ben Paris'e giderken, Yedi karılı bir adama rastladım. Her kadının yedi torbası vardı, Her torbada yedi kedi. Her kedinin de yedi yavrusu vardı. Yavrular, kediler, torbalar ve kadınlar, Kaç kişi Paris'a gidiyordu? Şimdi oradaki kadınlar kafa karıştırmak için söylenmiş. Oysaki paris`e adam gidiyor. Ama adamın 7 tane karısı varmış filen kafa karıştırmak için konulmuştur. Yanıt bir kişi paris`e birtek adam gidiyor !!!!!!! Alıntı
Φ Şifreci Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 5 + 5 + 5 = 550 ifadesini sadece bir tek doğru çizgi çekerek doğru hale getirin. (Eşitliği eşitsizlik haline getiren çizgi değil.) Bu çok basit bir soru +=4 olur yani 545+5=550 olur. Arkadaşlar sizin için bir resmini de çizdim bakın : Alıntı
Φ lavinia1980 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 bir kişi sadece ben gidiyorum Alıntı
Φ lavinia1980 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 i mi? sekiz yazılması gerekiyor ve "s" olmalı Alıntı
Φ daneel Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Ben Paris'e giderken, Yedi karılı bir adama rastladım. Her kadının yedi torbası vardı, Her torbada yedi kedi. Her kedinin de yedi yavrusu vardı. Yavrular, kediler, torbalar ve kadınlar, Kaç kişi Paris'a gidiyordu? 1 kişi. bir tek ben gidiyordum. Alıntı
Φ daneel Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Ben Paris'e giderken, Yedi karılı bir adama rastladım. Her kadının yedi torbası vardı, Her torbada yedi kedi. Her kedinin de yedi yavrusu vardı. Yavrular, kediler, torbalar ve kadınlar, Kaç kişi Paris'a gidiyordu? 1 kişi gidiyordu. o da bir tek ben. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar arkadaşlar. Bir kaç oda oyunu benzeri oyun linki vererek başlıyorum. sonrada özgün zeka soruları vermeye çalışacağım. Eski ve yeni tüm dostlara sevgiler saygılar. 1-http://www.chinjuh.mydns.jp/flash/origami.htm 2-http://onlinegames24.blogspot.com/2007/02/...-to-heaven.html 3-http://www.cebirsel.com/index.php?option=c...&Itemid=451 sevgili Medikal , ilk link deki kapıyı açtım çok zevkliymiş , gerçi biraz kolaydı , şimdi diğerlerine bakalım Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 2. link de : 2 kibrit , 2 yeşil tüp ve 1 keser (sanırım) , buluyorum fakat vaktim kalmıyor nasıl kullanıcamı anlayamadım ? Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 3. link de: tüm gerekli nesneleri buldum , ışığı yaktım kapıyı aktifledim fakat bi cod girmem gerekiyor son işlem yani denedim bişiler olmadı , Medikall son adım yardımı bekliyorumm Alıntı
Φ blackkiss24 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 anahtarlardan birini yakarım biraz bekler ve söndürüp diğerini yakarım. odaya çıkıp lambalara bakarım yanan son yaktığımdır sıcak olan yakıp söndürdüğümdür soğuk olan hiç yakmadığımdır doğrumu demiicem doğru:D Alıntı
Φ tara_gate Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2009 (düzenlenmiş) Ben Paris'e giderken, Yedi karılı bir adama rastladım. Her kadının yedi torbası vardı, Her torbada yedi kedi. Her kedinin de yedi yavrusu vardı. Yavrular, kediler, torbalar ve kadınlar, Kaç kişi Paris'a gidiyordu? sadece bir kişi oda ben Tarih: 3 Eylül , 2009 Düzenleyen: tara_gate Alıntı
Φ yenikullanıcı Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2009 sadece bir kişi oda ben anlamaya çalışıyorum. daha yolu bulamadım...????? Alıntı
Φ Di4bL0 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2009 Adam resme bakarak şöyle dedi: "Benim ne erkek kardeşim var ne de kız kardeşim. Bu resimdeki adamın babası benim babamın oğludur." Resimdeki kimdir? Kayınçom veya eniştem xD yada kardeşin dier deyişi birader ama kardeş yok diosanız kayınço birader veya herif ''GAY'' xD Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2009 B, İ, R, K, Ü, Ç, D, Ö, T, E, Ş, A, L, I, Y, ? S 1 Alıntı
Φ OMAR-1381 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 5 + 5 + 5 = 550 BU EŞİTLİĞİ BİR TEK ÇİZGİ İLE SAĞLAYINIZ. ilk artıya "4"şekline çizgiyle çeviriyoruz.Cevap=545+5=550 Alıntı
Φ OMAR-1381 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 oooodiiii. hani var ya garfieldin salak köpek arkadaşı Çok zor anlaşılıyo Alıntı
Φ Karabüklü Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2010 SİZCE BU NE RESMİ gül Alıntı
Φ Karabüklü Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2010 Şu sayı dizisini devamı nedir? 6, 5, 1, 9, 4, 2, 8, ?, ? 3,3 Alıntı
Φ Karabüklü Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2010 Ali yaş gününü kutladıktan 2 gün sonra onun büyük İKİZ kardeşi Veli yaş gününü kutladı. Ama, niçin? çünkü ikiz olan ali değil veli olduğu için Alıntı
Φ Karabüklü Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2010 en öndekini de sayarsak 4 geçişli sarmal bir mağara sanki Alıntı
Φ Karabüklü Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2010 İki asker nöbetteydi. Biri kuzeye bakıyordu, diğeri güneye. Bir süre sonra kuzeye bakan diğerine, "ne sırıtıyorsun be?" dedi. Güneye bakanın sırıttığını nasıl anlamıştı? iki asker yüzyüze durduklarından Alıntı
Φ Karabüklü Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2010 Ayşe'nin babasının 5 kızı var. 1. nin adı CACA 2. nin adı CECE 3. nün adı CİCİ 4. nün adı COCO. 5. nin adı ne? ayşe Alıntı
Φ TTR Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2010 Üç ampul Bir odada üç ampul ve başka bir odada da bunları çalıştıran üç anahtar bulunuyor. Fakat hangi anahtarın hangi ampulü çalıştırdığı belli değil. Ampuller sönük vaziyettedir. Ampullerin bulunduğu odaya sadece bir kere girme hakkımız var. Hangi anahtarın hangi ampulü yaktığını bulabilir misiniz? İLK ÖNCE BİRİNCİSİNİ AÇARDIM VE BEŞ ALTI DAKİKA BEKLERDİM SONRA ONU SÖNDÜRÜP İKİNCİSİNİ AÇARDIM VE HEMEN ODAYA GİRERDİM. LAMBALARDAN HANGİSİ SICAK İSE O BİRİNCİ ANAHTARA BAGLIDIR. HANGİSİ YANIYOR İSE O İKİNCİ ANAHTARDIR.ÜÇÜNCÜ LAMBA HİÇ YANMAYANDIR VE ODA 3. VE SON OLAN ANAHTARDIR. Alıntı
Φ TTR Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2010 ayşe DİYER ÇOCUK ERKEK OLUR:s Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.