Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 18 yıl Ben Paris'e giderken, Yedi karılı bir adama rastladım. Her kadının yedi torbası vardı, Her torbada yedi kedi. Her kedinin de yedi yavrusu vardı. Yavrular, kediler, torbalar ve kadınlar, Kaç kişi Paris'a gidiyordu? Şimdi oradaki kadınlar kafa karıştırmak için söylenmiş. Oysaki paris`e adam gidiyor. Ama adamın 7 tane karısı varmış filen kafa karıştırmak için konulmuştur. Yanıt bir kişi paris`e birtek adam gidiyor !!!!!!!
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 18 yıl 5 + 5 + 5 = 550 ifadesini sadece bir tek doğru çizgi çekerek doğru hale getirin. (Eşitliği eşitsizlik haline getiren çizgi değil.) Bu çok basit bir soru +=4 olur yani 545+5=550 olur. Arkadaşlar sizin için bir resmini de çizdim bakın :
Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 18 yıl Ben Paris'e giderken, Yedi karılı bir adama rastladım. Her kadının yedi torbası vardı, Her torbada yedi kedi. Her kedinin de yedi yavrusu vardı. Yavrular, kediler, torbalar ve kadınlar, Kaç kişi Paris'a gidiyordu? 1 kişi. bir tek ben gidiyordum.
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 18 yıl Ben Paris'e giderken, Yedi karılı bir adama rastladım. Her kadının yedi torbası vardı, Her torbada yedi kedi. Her kedinin de yedi yavrusu vardı. Yavrular, kediler, torbalar ve kadınlar, Kaç kişi Paris'a gidiyordu? 1 kişi gidiyordu. o da bir tek ben.
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 18 yıl Uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar arkadaşlar. Bir kaç oda oyunu benzeri oyun linki vererek başlıyorum. sonrada özgün zeka soruları vermeye çalışacağım. Eski ve yeni tüm dostlara sevgiler saygılar. 1-http://www.chinjuh.mydns.jp/flash/origami.htm 2-http://onlinegames24.blogspot.com/2007/02/...-to-heaven.html 3-http://www.cebirsel.com/index.php?option=c...&Itemid=451 sevgili Medikal , ilk link deki kapıyı açtım çok zevkliymiş , gerçi biraz kolaydı , şimdi diğerlerine bakalım
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 18 yıl 2. link de : 2 kibrit , 2 yeşil tüp ve 1 keser (sanırım) , buluyorum fakat vaktim kalmıyor nasıl kullanıcamı anlayamadım ?
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 18 yıl 3. link de: tüm gerekli nesneleri buldum , ışığı yaktım kapıyı aktifledim fakat bi cod girmem gerekiyor son işlem yani denedim bişiler olmadı , Medikall son adım yardımı bekliyorumm
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 18 yıl anahtarlardan birini yakarım biraz bekler ve söndürüp diğerini yakarım. odaya çıkıp lambalara bakarım yanan son yaktığımdır sıcak olan yakıp söndürdüğümdür soğuk olan hiç yakmadığımdır doğrumu demiicem doğru:D
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2009 15 yıl Ben Paris'e giderken, Yedi karılı bir adama rastladım. Her kadının yedi torbası vardı, Her torbada yedi kedi. Her kedinin de yedi yavrusu vardı. Yavrular, kediler, torbalar ve kadınlar, Kaç kişi Paris'a gidiyordu? sadece bir kişi oda ben Tarih: 3 Eylül , 2009 15 yıl Düzenleyen: tara_gate
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2009 15 yıl sadece bir kişi oda ben anlamaya çalışıyorum. daha yolu bulamadım...?????
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2009 15 yıl Adam resme bakarak şöyle dedi: "Benim ne erkek kardeşim var ne de kız kardeşim. Bu resimdeki adamın babası benim babamın oğludur." Resimdeki kimdir? Kayınçom veya eniştem xD yada kardeşin dier deyişi birader ama kardeş yok diosanız kayınço birader veya herif ''GAY'' xD
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 15 yıl 5 + 5 + 5 = 550 BU EŞİTLİĞİ BİR TEK ÇİZGİ İLE SAĞLAYINIZ. ilk artıya "4"şekline çizgiyle çeviriyoruz.Cevap=545+5=550
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 15 yıl oooodiiii. hani var ya garfieldin salak köpek arkadaşı Çok zor anlaşılıyo
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2010 15 yıl Ali yaş gününü kutladıktan 2 gün sonra onun büyük İKİZ kardeşi Veli yaş gününü kutladı. Ama, niçin? çünkü ikiz olan ali değil veli olduğu için
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2010 15 yıl İki asker nöbetteydi. Biri kuzeye bakıyordu, diğeri güneye. Bir süre sonra kuzeye bakan diğerine, "ne sırıtıyorsun be?" dedi. Güneye bakanın sırıttığını nasıl anlamıştı? iki asker yüzyüze durduklarından
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2010 15 yıl Ayşe'nin babasının 5 kızı var. 1. nin adı CACA 2. nin adı CECE 3. nün adı CİCİ 4. nün adı COCO. 5. nin adı ne? ayşe
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2010 14 yıl Üç ampul Bir odada üç ampul ve başka bir odada da bunları çalıştıran üç anahtar bulunuyor. Fakat hangi anahtarın hangi ampulü çalıştırdığı belli değil. Ampuller sönük vaziyettedir. Ampullerin bulunduğu odaya sadece bir kere girme hakkımız var. Hangi anahtarın hangi ampulü yaktığını bulabilir misiniz? İLK ÖNCE BİRİNCİSİNİ AÇARDIM VE BEŞ ALTI DAKİKA BEKLERDİM SONRA ONU SÖNDÜRÜP İKİNCİSİNİ AÇARDIM VE HEMEN ODAYA GİRERDİM. LAMBALARDAN HANGİSİ SICAK İSE O BİRİNCİ ANAHTARA BAGLIDIR. HANGİSİ YANIYOR İSE O İKİNCİ ANAHTARDIR.ÜÇÜNCÜ LAMBA HİÇ YANMAYANDIR VE ODA 3. VE SON OLAN ANAHTARDIR.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.