Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 'yemyeşim' sen varya beni veremtiberkiloz yapın Çıbık kreker değilim ki kırılayım Tüberkiloz "Bilinen en eski hastalıklardan birisi olmasına; sebebinin kesin olarak bilinmesine; 50 yıldır tedavisinin mümkün olmasına ve üstelik korunabilir bir hastalık olmasına karşın, halen dünyada en yaygın ve ölümcül bulaşıcı hastalıklardan biri olmaya devam etmekte ve yılda üç milyonu aşkın kişi tüberküloz nedeniyle kaybedilmektedir. Yerküre üzerinde yaşayan her üç kişiden birisi tüberküloz mikrobuyla karşılaşmış ve onunla tanışmış durumdadır. Halen yılda üç milyon kişi tüberküloz nedeniyle ölmekte olup her yıl 8 milyon yeni tüberküloz hastası teşhis edilmektedir" hadi ya... senin ciddi sorunun var o zaman murti.. Alıntı
Φ EsRa_015 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 arkadasla 84% cıktı keske teoride oldugu gibi olsa gercek hayattada ayrıldık biz neyazıkki Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Tüberkiloz "Bilinen en eski hastalıklardan birisi olmasına; sebebinin kesin olarak bilinmesine; 50 yıldır tedavisinin mümkün olmasına ve üstelik korunabilir bir hastalık olmasına karşın, halen dünyada en yaygın ve ölümcül bulaşıcı hastalıklardan biri olmaya devam etmekte ve yılda üç milyonu aşkın kişi tüberküloz nedeniyle kaybedilmektedir. Yerküre üzerinde yaşayan her üç kişiden birisi tüberküloz mikrobuyla karşılaşmış ve onunla tanışmış durumdadır. Halen yılda üç milyon kişi tüberküloz nedeniyle ölmekte olup her yıl 8 milyon yeni tüberküloz hastası teşhis edilmektedir" hadi ya... senin ciddi sorunun var o zaman murti.. gerçekten açıklayıcı bir bilgi teşekkür ederim. demek sende doktorlukta varmış söyleseydin yaaa ! boşuna çekmezdik bu dertleri .. şimdi ben iyileşebilirmiyim yoksa ölecekmiyim doktor hanım Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 gerçekten açıklayıcı bir bilgi teşekkür ederim. demek sende doktorlukta varmış söyleseydin yaaa ! boşuna çekmezdik bu dertleri .. şimdi ben iyileşebilirmiyim yoksa ölecekmiyim doktor hanım o yazı bi yerden alıntıydı.. sorunun ne bilmiyorum ama sen gerçek bir doktora görün istersen.. havadan sudan konularda ailenizin psikoloğu figgaro var bak ona uğrayabilirisn.. ( alınma he murti buda şakadır dikkatini çekerim.. ) Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 tamam tavsiyene uyacağım . sende istersen bir kontrolden geç Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 tamam tavsiyene uyacağım . sende istersen bir kontrolden geç bana mı deyon murti.. üniveriste sınavına yakın uğrarım.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 arkadasla 84% cıktı keske teoride oldugu gibi olsa gercek hayattada ayrıldık biz neyazıkki Senin adına üzüldüm . Bu sadece sevgini ölçüyor .senin ona karşı sevgin varmış ama onun sana olan sevgisi azalmış demekki ! veya başka bir neden ? bana mı deyon murti.. üniveriste sınavına yakın uğrarım.. sana diyom tabiii isabet olur sınavda falan sitres olma .... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 sana diyom tabiii isabet olur sınavda falan sitres olma .... yok yok olmam merak etme murti.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Zaten senin için değil başkalarını sokarsın sitrese Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Zaten senin için değil başkalarını sokarsın sitrese valla doğru dedin murti.. geçen gün aysumu soktum sitrese.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 seninde sitede sitrese sokmadığın kalmamış herhalde.......!!!!!!!! Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 seninde sitede sitrese sokmadığın kalmamış herhalde.......!!!!!!!! gıcık.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 senin kadar değil Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 evet sen benden daha gıcıksın... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Neyse bu böyle devam eder .Tamam senin dediğin olsun gıcık sen ol Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Neyse bu böyle devam eder .Tamam senin dediğin olsun gıcık sen ol bozuk bu Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 bozuk falan değil çalışıyor ISO Belgeli bu dünya kullanıyoooo Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 saf buldunuz dalga geçin emi bozuk işte by basbaya Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 saf buldunuz dalga geçin emi bozuk işte by basbaya yok ne dalgası neresi bozuk anlayamadımki sevgini düşük mü ölçüyor ? söyle ona göre bakalım..? Alıntı
Φ Ela79ist Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Moralim bozuldu. Sadece % 16 çıktı. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Moralim bozuldu. Sadece % 16 çıktı. Demekki senin onu sevdiğin kadar o seni sevmiyor galiba ....... Üzülme hayat devam ediyor Alıntı
Φ Ela79ist Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Demekki senin onu sevdiğin kadar o seni sevmiyor galiba ....... Üzülme hayat devam ediyor Bilmiyorum valla pek ya sevgisini göstermeyi sevmiyor içinde yaşıyor ki kendisi de öyle söylüyor sürekli. Ya da gerçekten sevmiyor. Ama ben sevgiyi gerçekten göstermeyi severim. Çünkü insan gerçekten severse kendini dizginleyemiyor. Gerçekten seven insan bunu istemese bile gösterir dimi ben öyle düşşünüyorum. Acayip düşünüyorum bu aralar çelişki de kaldım. Arkadaşlar mümkünse bana yardımcı olabilir misiniz bu konuda Sizce nedir? Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Demekki senin onu sevdiğin kadar o seni sevmiyor galiba ....... Üzülme hayat devam ediyor yahu murti kendini psikolog sanmaya başlıycan yakında.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Bilmiyorum valla pek ya sevgisini göstermeyi sevmiyor içinde yaşıyor ki kendisi de öyle söylüyor sürekli. Ya da gerçekten sevmiyor. Ama ben sevgiyi gerçekten göstermeyi severim. Çünkü insan gerçekten severse kendini dizginleyemiyor. Gerçekten seven insan bunu istemese bile gösterir dimi ben öyle düşşünüyorum. Acayip düşünüyorum bu aralar çelişki de kaldım. Arkadaşlar mümkünse bana yardımcı olabilir misiniz bu konuda Sizce nedir? Arkadaşım böle dandik bi testle seni sevip sevmediğini nasıl anlıcaksın ki İçinde yaşıyorsa öyledir.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.