Φ yesilsu Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 ademek cidden %85 i beğenmiyosan terket türkiyeyi daha çok seveni nerde bulcan? murti san üsülme seninde olur sonra kafanı taşlara vurursun. en iyisi sensin olanlara bi baksana neler yaşamışlar ve neler anlatıyorlar.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 murti san üsülme seninde olur sonra kafanı taşlara vurursun. en iyisi sensin olanlara bi baksana neler yaşamışlar ve neler anlatıyorlar.. Ama sevgililer el ele doşaşırken ben sap gibi tek başıma dolaşıyorum !yazık değil mi bana. Olsun ben razıyım acılara çünkü alışkınım ! insan sevdiği kişiyi düşünürken bile seviniyor .segilisi olanların gözleri hep gülüyor ? bence zaten sevginin diğer adı acı,ızdırap değil mi ! Sence ? bunlar olmasa sevginin kıymeti bilinirmiydi,acaba....Ben tüm bunlara katlanmaya razıyım ...........Ama sadece sevgilim olsun diyede sevmek istemem beni anlayan biri olursa hayır diyemem .önemli olan anlaşabilmektir Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 tabi sadece sevgilim olsun diye olursa kötü..umarım gönlüne göre birini bulursun Alıntı
Φ ademek Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 valla ne diyeyim bizimkisi tam 16 yıllığın birikimi sizinkide böyle uzun olsaydı ne yapayım Alıntı
Φ Karl KANi Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 % 0 cektim yaa nasil oluyo bu iss Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 olur böle şeyler sıkma canını Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 % 0 cektim yaa nasil oluyo bu iss sen takma kafana bunları daha çok gençsin ! Üzülme her gencin başına gelir böyle kazalar . Herşeye rağmen sevmek ve sevilmek en güzel duygu Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 çok ilginç sonuçlar çıktı ama güzel bişi.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 çok ilginç sonuçlar çıktı ama güzel bişi.. SONUCLAR mi??? kac tane isim verdin ki sen alemsin valla bende alaTurka yazcaktim neredeyse isim kismina ama yok yok ,ben geleneksel ask falinda kalmaya karar verdim.... zaten isim misim de yok yazilcak, salladim bitane ayrica bu film berbatti, kimse izlemesin ! Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 SONUCLAR mi??? kac tane isim verdin ki sen alemsin valla bende alaTurka yazcaktim neredeyse isim kismina ama yok yok ,ben geleneksel ask falinda kalmaya karar verdim.... zaten isim misim de yok yazilcak, salladim bitane ayrica bu film berbatti, kimse izlemesin ! Neden isim yok diyorsun ? Vardır vardırda senin işine gelmedi herhalde olsun ! Sen papatya koparmaya devam et hiç olmazsa % 50 şans var, seviyor veya sevmiyor çıkacak . Koparma gülleri dalında kalsın !!!!!!! Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 %12 şaka gibi ağlamak istiyorum :lol: ayy yerim seni.. sen ağlama emi... %60 fena değil.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 ayy yerim seni.. sen ağlama emi... %60 fena değil.... kesın aldatılıyorsun dedektif tut Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 kesın aldatılıyorsun dedektif tut abla sözü dinlerim ben tutcam söz... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Dedektif var mı ? hem bunun için falan dedektife gerek yok ki! Alıntı
Φ ^MERVE^ Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 %16 çıktı yav daha az olması gerekiyodu yanlışlık var herhalde Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 %16 çıktı yav daha az olması gerekiyodu yanlışlık var herhalde Ben yanlış mı okudum acaba ? millet az çıktı diye yıkılıyoooo sen daha az çıkmadı diye üzülüyorsun anlayamadım şimdi evet bir terslik var ama nerde ? Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 gelecekteki aşkıma yaptım %91 eski aşkıma yaptım %66 çıktı,şimdiki aşkıma yaptım %69 o beni sewmiyo ama nasıl bööle çıkıyo garipp [gerçek olmasını isterdim ] Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 gelecekteki aşkıma yaptım %91 eski aşkıma yaptım %66 çıktı,şimdiki aşkıma yaptım %69 o beni sewmiyo ama nasıl bööle çıkıyo garipp [gerçek olmasını isterdim ] sen ne varsa hepsini yazmışsın? geçmiş , şimdiki ,gelecek zaman ne bu bolluk böyle sendede amama Aşkın varmış ! bunları yıllık periodlar halindemi kullanıyorsun veya aşkının ne zaman biteceğini nerden biliyorsun ? bir insanın kaçtane sevgilisi veya aşkı olur anlayamadım ! Kolleksiyon falan mı yapıyon sen ? beni öyle katagoriye soksalar hemen ayrılırım ne o eşya gibi eski ,yeni,şimdiki falan ? Ya Sev Ya Terket Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 % 5 çıktıı. şimdi beni hiç sevmiyor mu??? seviyor gıs görmüyonmu? Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 seviyor gıs görmüyonmu? ne sevmesi ya sevmiyor çıkmış işte kandırmasana kızcazı Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 ben teselli ediyorum yaw .. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 özür kusura bakma ama böyle mi teselli edilir .Üzülme ,takma kafana gibi teselli olur diye biliyorum . sonuç nasıl olsa değişmeyecek değil mi ? Sonuçta varsa üzülmek neye yarar büzülmek Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 eskisiyle yenisi aynı çıkıyor yaa... oysaki ben şimdikini daha çok seviyorum..nasıl oluyor bu iş?? %60.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Yapma yav ...! İkisinin ismide aynımı belki ondandır Belkide sevdiğini zannediyorsun durrrrrr Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 hadi bee... ismi nasıl aynı olsun..aynı olsa niye hesaplayayım?? bence bu aşk ölçer yanlış..adam kandırıyor.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.