Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

aşk mı?para mı?  

24 üye oy verdi

1. 1. aşk mı?para mı?

• AŞK
      12
    • PARA
      12

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

aşk demek isterdim ama görüyorumki artık aşklar bile para üzerine kuruluyor.tabi parasına aşık olanlara gerçek aşk denilmez ama görmesekte biliyoruz :(

Gönderi tarihi:

eger sevdigim bir insan olsa sevdigimden ölüm bile ayiramazdi beni milyarlar verseler bile beni ancak ölüm ayirirdi

herkesin ayri dusunceleri var kimi icin para kimi icin ask sevgi ......

belki sevdigim kisi parayi terci ederdi ama ben etmezdim

Gönderi tarihi:

BU KONU ÜZERİNDE 8 AĞUSTUS 2005 PAZARTESİ GÜNÜNDEN BERİ

SÜREKLİ DÜŞÜNÜYORUM. FAKAK AN'A GÖRE FİKİRLERİM SÜREKLİ DEĞİŞİYOR.

ÇOK CİDDİ OLDU.YANİGAH PARAYA TAPIYORUM , GAH AŞK AŞK DİYE

İNLİYORUM.

ŞİNDİ MERAKIMA MUCİB OLDU.YANİ HERKES SADECE PARA VEYA SADECE

AŞK NASI DİYO

HİÇ AKLIM YATMADI

BELKİ DE YATACAK AKLIM YOK

SÖYLE BANA ASA KANKA ABİ

SEN HANGİMİZLERİNDENSİN?

VEYA HANGİMİZLERİNDEN OLMAK İSTERSİN?

KOCA GÖZLÜ, GRİ KEDİLERDEN Mİ YOKSA

KÜÇÜK GÖZLÜ SEVİMLİ KEDİLEREN Mİ?

ELLERİNDEN ÖPERİM ASA ABİ

İYİ Kİ BÖÖLE Bİ SORU SORDUN DA BEYİNLERİMİZE SPOR CİMNASTİĞİ YAPTIRDIN...

FRAK A DA SELAM.... :clover:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Günümüz dünyası onsuz olmuyor. Ne canlar, ne yuvalar yıkılıyor... Ne yaşamlar sönüyor...

Para yaşamımızı belirliyor.

Toplumda yerinizi gösteren o; yoksa siz de yoksunuz.

Hoca Nasrettin'in, her biri birer öğrence olan küçük öykücüklerini bilirsiniz: Hani bir gün bir şölene çağrılı olarak gider de, üzerindeki kılığından kimse kendisini pek önemsemez; sessizce sıvışır eve gider. Sonra yeniden şölen evine döner; ama bu kez allı pullu kürküyle daha uzaklardan karşılanır, şölen evinde üst köşelere oturtulur da yemek anı geldiğinde, o da kürkünün ucunu tabağa yaklaştırıp: 'Hadi, ye kürküm ye!' der... Şölen sahibini ve şölendekileri şaşırtır...

ŞİMDİ BU ÖRNEĞİN KONUYLA NE ALAKASI VAR DİYEBİLİRSİNİZ AMA TERCİHİM PARA'YA O YÜZDEN YANİ...

:P

PARA VARSA AŞK DAHİL HERŞEY VAR...

SEVGİLER KARÇİÇİYİNİZ......

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

nasıl para yaa nasıl insanlarsınız siz paranızla sevdiyi satın alabilirmisiniz düşünsenize birinin sizi paranız için sevdiğini paranız yüzünden koynuna girdiğini o giren insanın jigolo yada fahişeden farkı varmıdır sizce..

para elbette olması lazım ama değer yargınız para olmasın hiçbir zaman..

Gönderi tarihi:
nasıl para yaa nasıl insanlarsınız siz paranızla sevdiyi satın alabilirmisiniz düşünsenize birinin sizi paranız için sevdiğini paranız yüzünden koynuna girdiğini o giren insanın jigolo yada fahişeden farkı varmıdır sizce..

para elbette olması lazım ama değer yargınız para olmasın hiçbir zaman..

12754[/snapback]

sana katılıyorum maydalin... :clover:

bu ne para diye tutturanlar almış başını gidiyo..

ok diyelim ki paranız var hemde çuvallar dolusu...aşkı satın alabilirmisiniz??

o taptığınız varlığıyla koltuklarınızı kabartan parayla 1 gram aşk alabilirmisiniz??

aşk hayatın cansuyu..ve siz para diyenler susuz kalmaya mahkumsunuz ...

biraz ağır oldu belki ama sinir yaptım arkadaşlar... :angry:

illede aşk illede aşk...

Gönderi tarihi:

bu arada nasıl insansınız lafını geri alıyorum ben nasıl bir insansam sizde o kadar insansınız kendimde sizin insanlığınızı yargılayacak hakkı bulmuyorum herkes ten özür üstüne alınanlardan özellikle

• 3 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

walla arkadaslar para elbette gerekli ama size sunu solim rahmetli sakip sabanci cocugum

spastik özurlü benim milyar dolarlarim,ayakkabi fabrikalarim var ama cocugum bunu giyemedikten sonra

neye yarar diooo!! demek ki hayatta her sey para diil

Gönderi tarihi:

parasız aşkımda sevgimde devam eder diyen varsa,o kadar sabırlı olurum diyen varsa tebrik edicem...

biri maddi biri manevi iki değer karşılaştırılamaz ki...oylarken kalbim sıkıştı valla...acaba bu dünya bizi de

kendine mi benzetmeye başladı acaba :unsure:

Gönderi tarihi:

Bir tanesinin olması tek başına yeterli olamıyor..

birbirinin ayrılmaz bir parçası..aşk ve para

Şöyle bir soru sorayım aşk diyen iyi ve harika niyetlilere..

Erkek üniversiteyi bitirmiş..askerliğinide yapmış.çok da yakışıklı ve iyi biri..

beş yıldır iş bulamamış?

onunla evlenirmisiniz?

yada evlenirmi bayanlar?

hadi biraz samimi olalım..

Gönderi tarihi:

kardeşler bence de önce aşk olmalı ama para olmadan da aşk olmuyo hani bir laf vardır iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş diye atık o devir bence değişti ama kesinlikle değişmemesi gereken bir devirdi

Misafir TheLastofMohicaN
Gönderi tarihi:

kardeşler bence de önce aşk olmalı ama para olmadan da aşk olmuyo hani bir laf vardır iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş diye atık o devir bence değişti ama kesinlikle değişmemesi gereken bir devirdi

sen afrika hariç kimin açlıktan öldüğünü gördün...

Gönderi tarihi:

evlendigim güne kadar hatta hatta evlendinten 1ay sonra desem dogru olur...

bence aşk diyorum.

ne müthiş bir duygu bilseniz gerçi herkes aşk kı kendi gibi yaşar .

düşünüyorumda hani ilk aşk unutulmaz denilir ya halt etmişler sadece ölümsüz aşklar unutulmaz içinde fedakarlık olan baglılık olan aşklar.

PARAM YOK AMA Bİ TANEMİN İSMİNİN BAŞ HARFİNİ BİLE TRİLYONLARA DEĞİŞMEM..

nedeninide söyliyeyim bari her ne nedenle olsun benimle ölmek istemesi :clover::clover:

Gönderi tarihi:
PARAM YOK AMA Bİ TANEMİN İSMİNİN BAŞ HARFİNİ BİLE TRİLYONLARA DEĞİŞMEM..

nedeninide söyliyeyim bari her ne nedenle olsun benimle ölmek istemesi

umarım mutluluğun daim olur

:clover::clover::clover::sorcerer:

parasız aşkımda sevgimde devam eder diyen varsa,o kadar sabırlı olurum diyen varsa tebrik edicem...

biri maddi biri manevi iki değer karşılaştırılamaz ki...oylarken kalbim sıkıştı valla...acaba bu dünya bizi de

kendine mi benzetmeye başladı acaba :unsure:

seni ilk defa böyle görüyorum

kararlı ol!

dünya seni ne kadar kendine benzetmeye çalışırsa çalışsın sen benim kardeşimsin nereden yana olacağını bilirsin

:clover:

Gönderi tarihi:

AYNI DİLEKLERİ BENDE SENİN İÇİN VE SEVGİYİ ARAYANLAR İÇİN DİLİYORUM SAOL DELİ EMİN :clover:

YA ARKADAŞLAR SEVGİ DE BÜYÜK AŞKTA FEDAKARLIK TIR YA ... AŞKIN ANLAMI BUDUR... İNSAN YARADILISINDA VARDIR SEVGİ YARATILIŞ SEBEBİDİR .SEVGİ OLMADAN GÜZELLİK OLURMU HUZUR OLURMU..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.