Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

İNGİLTERE'DE YÜKSEK LİSANS EĞİTİMİ


Real Yurtdışı Eğitim

Önerilen İletiler

İngiltere'de Yüksek Lisans Eğitimi

 

İngiltere'de yüksek lisans derecesi ile kariyerinize iyi bir başlangıç yapın. İngiltere yenilikçilikte dünya lideridir ve birçok üniversite modern tesislere sahiptir. İngiltere’de lisansüstü eğitim rekabetçi iş hayatında size önde başlama şansı verir.

 

İngiltere’deki yüksek lisans ve MBA programları, ABD ve Avustralya gibi diğer ülkelerdeki iki yıl olanlara kıyasla bir yıldır.

 

İngiltere'de yüksek lisansın seçilmesi, sadece bir yıl için öğrenim ücreti ödemek ve siz bile anlamadan önce işyerine döneceğiniz anlamına gelir.

İngiltere’deki yüksek lisans eğitiminiz süresince dünyaca en ünlü iş dili olan İngilizce ile iç içe olacaksınız.

Aynı zamanda, gerçek anlamda uluslararası toplumun bir parçası olacaksınız - tek bir kampüste 50’den fazla değişik milletten öğrenciler bulabilirsiniz.

 

İngiltere'deki bir üniversitede yüksek lisans, doktora veya MBA eğitimi almanız bağımsız düşünce ve öz disiplin yeteneğine sahip olduğunuzu işverenlere ispat edecektir. Araştırmanızda edindiğiniz analiz yeteneğinin kendi kuruluş veya şirketlerine katkıda bulunacağını bilirler.

 

İhtiyaçlarınıza uygun İngiltere'de Yüksek Lisans Eğitimi

 

İngiltere'de sunulan lisansüstü programlarının geniş bir yelpazeye sahip olması size büyük esneklik sağlar. Lisansüstü diploma kursu (PG Dip)’e kayıtla başlayabilir ve bir yüksek lisansa transfer olabilirsiniz, ya da bir doktora ile başlayıp, bir MRES (araştırma master)’a devam edebilirsiniz. Bu size kalmış.

 

 

İngiltere'de Lisans Programları

 

Pre-master dersleri

 

Pre-master tam bir akademik yıl veya bir dönem sürebilir ve akademik eğitim, kültürel eğitim ve dil eğitimi üzerine odaklanır. Seçtiğiniz master eğitimi için dil ve altyapı eğitiminiz yeterli değilse pre-master programına gidebilirsiniz. Bu eğitim belli bir üniversitede yüksek lisans eğitiminde geçmenizi garanti eder.

 

Lisansüstü sertifika veya diploma (PG Cert / Dip)

 

Lisansüstü sertifika ve diploma eğitiminde bir yıllık genellikle araştırma içermeyen yüksek lisans dersleri verilmektedir. Seçtiğiniz kariyerde, muhteşem bir başlangıç verecek, mesleki yeterlilik olarak kabul edilir.

 

MAster (MA, MSc, LLM, Med, vb)

 

Master genellikle bir yıl sürer ve iki unsurdan oluşur. Bir dizi modül tamamlamanız (konferans ve seminerlere katılım, yazılar yazma ve sınavlara alınması) ve orijinal bir araştırma ile tez hazırlamanız gerekir.

 

Araştırma Masterı (MRES, MPhil)

 

 

İngiltere'de araştırma yüksek lisans derecesindedir ve genellikle eğitimlere katılmaz; bunun yerine araştırmayla tüm yılı tamamlamak gerekir. Final notu tezin kalitesi ile belirlenecektir.

 

Master of Business Administration (MBA)

 

MBA’de yönetim kademelerinde yükselmek için iyi bir yönetim uzmanlığı eğitimi verilmektedir.

 

Doktora (PhD)

 

PhD aynı zamanda doktora olarak bilinir, tek bir araştırma projesi üzerinde 3 – 4 yıl çalışıyor olursunuz. Son yılında, yaklaşık 100.000 kelimelik bir tez sunmanız istenir.

 

Yeni doktora çalışmaları bir araştırma projesi yanı sıra eğitimler de içerir ve disiplinlerarası çalışma yapma imkanı verir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.