Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 senın durum ne oldu aklıma geldi şimdi,umarım herşey yolundadır canım bu soru bana galiba benim durum öyle devam ediyo aynı yani,tek bi fark var ben şimdi daha iyiyim kendimi toparlamaya başladım yavaş yavaş ilgilendiğin için sağol sedelinacım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 canım bu soru bana galiba benim durum öyle devam ediyo aynı yani,tek bi fark var ben şimdi daha iyiyim kendimi toparlamaya başladım yavaş yavaş ilgilendiğin için sağol sedelinacım sevındım canım sana sormuştum,daha iyi isen daha sağlıklı düşüneceksındır..seni mutlu edecek şeyi seç..ayrımısınız şimdi Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 nasıl demek istedin de biz anlamadık ece. hakkaten yerden yere vurmuşsun bizi yani admin farketse konu saptırmaktan 6 ay ban vuracak üyeliğimize Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Emre 6 ay çok uzun bir düre değilmi Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 bu işler böyle. 6 aydan başlıyo konu saptırmak Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Lütfen konuyu dağıtmayalım Emre Nerde kalmıştık ben yağmur tanıştığımıza memnun oldum :lol: Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Lütfen konuyu dağıtmayalım Emre Nerde kalmıştık ben yağmur tanıştığımıza memnun oldum :lol: ben oldum demi şimdi konuyu dağıtan. konuyu çorba eden sensin. o kendini tanıtma işini de külahıma anlat. ilk başlarda hepiniz olmazlanmıştınız. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Sen 6 ay'ın kaç güne denk geldiğini bilmiyorsun sanki Alıntı
Φ serdar1980 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Merhaba ben forumlara yeni girdim ve burda muhabbetin baya iyi olduğunu gördüm ve kendimi bir tanıtayım dedim ama nick imde istanbullu olduğum hariç gerisi yazıyor zaten burdaki herkeze tekrardan sevgiler Alıntı
Φ ofamanyeter@@@ Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 slm .kanada da yasiyorum yas 28 iki oglum var.ve isyanlardayimmm.kadere rest cekdim isyanlardayim. ha evdeyim is mis yok. cocuk buyut yemek yap toz al ca masir as utule. de yeter depresyondayim ben Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Merhaba ben forumlara yeni girdim ve burda muhabbetin baya iyi olduğunu gördüm ve kendimi bir tanıtayım dedim ama nick imde istanbullu olduğum hariç gerisi yazıyor zaten burdaki herkeze tekrardan sevgiler hoşgeldın arkadaşım aramıza Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 slm .kanada da yasiyorum yas 28 iki oglum var.ve isyanlardayimmm.kadere rest cekdim isyanlardayim. ha evdeyim is mis yok. cocuk buyut yemek yap toz al ca masir as utule. de yeter depresyondayim ben iyide ne yapmak istiyorsun onu yazmamışsın anlat ayşe teyzeyede bir çare bulsun Alıntı
Φ ofamanyeter@@@ Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 hoşgeldın arkadaşım aramıza BENMI NE YAPMAK ISTIYORUM.NIYE SEN AYSE TEYZEMISIN HER SORUNA CAREMI BULACAKSIN.OKI OZAMAN DINLE ANLATIYOM KACMAK YOK AMA.1-BANA ALTI YILIMI GERI VEREBILECEKMISIN GURBETTEKI YANI2-GEL SUNU BEKARLIK YAPARIM ESIMLE TANISMADAN ONCEKI HALIME GERI CEVIREBILECEKMISIN ZAMANI3-ANNE KARNIM ACIKDI NE YEMEK YAPTIN AMA BEN ONU YEMEM BASKA YEMEK YAPARMISIN DIYEBILECEGIM ZAMAN BOYUTUNU GERI ISTIYORUM4-ANNE CISIM GELDI ANNE KARNIM ACIKDI ANNE MISEL BENI DOVDU GIT OGLUM SENDE ONU DOV CANIM PANTOLONUM NERDE GOMLEGIN DUGMESI DIKILMEMIS KIZIM SABRET CABUK GECER ZAMANLA ALISIRSINIZ SESLERINI DUYMAK ISTEMIYORUM.DAHA COK ERKENDI ZAMANI VARDI.ANLAT SIMDI AYSE TEYZE HA Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 bunlar güzel ve normal şeyler teyzesi senin şükretmeyi öğrenmen lazım yoksa sana ne yapsalar yaranamazlar Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 BENMI NE YAPMAK ISTIYORUM.NIYE SEN AYSE TEYZEMISIN HER SORUNA CAREMI BULACAKSIN.OKI OZAMAN DINLE ANLATIYOM KACMAK YOK AMA.1-BANA ALTI YILIMI GERI VEREBILECEKMISIN GURBETTEKI YANI2-GEL SUNU BEKARLIK YAPARIM ESIMLE TANISMADAN ONCEKI HALIME GERI CEVIREBILECEKMISIN ZAMANI3-ANNE KARNIM ACIKDI NE YEMEK YAPTIN AMA BEN ONU YEMEM BASKA YEMEK YAPARMISIN DIYEBILECEGIM ZAMAN BOYUTUNU GERI ISTIYORUM4-ANNE CISIM GELDI ANNE KARNIM ACIKDI ANNE MISEL BENI DOVDU GIT OGLUM SENDE ONU DOV CANIM PANTOLONUM NERDE GOMLEGIN DUGMESI DIKILMEMIS KIZIM SABRET CABUK GECER ZAMANLA ALISIRSINIZ SESLERINI DUYMAK ISTEMIYORUM.DAHA COK ERKENDI ZAMANI VARDI.ANLAT SIMDI AYSE TEYZE HA Hoşgeldin Serdar1980 sende hoşgeldin Meliskoo nerelerdesin Gör bak neler oluyor hayatta Evlenecem diye tutturdun al bak sana örnek Herşeyden daha zor olan gurbetlik sanırım..En azından kendi memleketinde olsan bu kadar sıkıntı çekmezdin..Ailenden de ayrısın sanırım şuan..Bu saatten sonra söylenecek çok az sözler vardır..Çünkü herşeyden önce ve önemlisi çocuğun var artık..Bu durumda insan bazen sadece çocuğu için katlanabiliyor..Ama görünen o ki siz iyice bunalıma girmişsiniz..Hayatınızda biraz değişiklik yapın..Olayları birde iyi yönünden bakmaya çalışın..Çevrenizde çocuk sahibi olamayan bir çok aile vardır..Bunun için Allah'a şükredin..Aile yapınızı ve eşinizle ilgili herhangi özel bir sorun için yorum yapmak çok zor..Ama bir laf vardır..İyinin kahrını herkes çeker idare eder iş ki kötünün kahrını çekebilmek ve idare edebilmek.. Tabi dışardan yaşamayan için söylenmesi muhtemel şeyleri söylüyorumdur veya diğer arkadaşlarım da söyleyeceklerdir..Ama ne olursa olsun yaşadığın hayatın ve anın kıymetini bil.. Alıntı
Φ ofamanyeter@@@ Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Hoşgeldin Serdar1980 sende hoşgeldin Meliskoo nerelerdesin Gör bak neler oluyor hayatta Evlenecem diye tutturdun al bak sana örnek Herşeyden daha zor olan gurbetlik sanırım..En azından kendi memleketinde olsan bu kadar sıkıntı çekmezdin..Ailenden de ayrısın sanırım şuan..Bu saatten sonra söylenecek çok az sözler vardır..Çünkü herşeyden önce ve önemlisi çocuğun var artık..Bu durumda insan bazen sadece çocuğu için katlanabiliyor..Ama görünen o ki siz iyice bunalıma girmişsiniz..Hayatınızda biraz değişiklik yapın..Olayları birde iyi yönünden bakmaya çalışın..Çevrenizde çocuk sahibi olamayan bir çok aile vardır..Bunun için Allah'a şükredin..Aile yapınızı ve eşinizle ilgili herhangi özel bir sorun için yorum yapmak çok zor..Ama bir laf vardır..İyinin kahrını herkes çeker idare eder iş ki kötünün kahrını çekebilmek ve idare edebilmek.. Tabi dışardan yaşamayan için söylenmesi muhtemel şeyleri söylüyorumdur veya diğer arkadaşlarım da söyleyeceklerdir..Ama ne olursa olsun yaşadığın hayatın ve anın kıymetini bil.. cok tesk ediyorum kaale alinip cevap verildigi icin hepinize cok merci.tabiki onlar sakaydi tamam bazilari sakaydi.oki cok azi sakaydi. sukrediyorum yaradanima tabiki. saglikli evletlarim var.evliligimde dovulmuyorum sovulmuyorum.ha su an burda sabah balkona cikdim az once ve etrafima baktim.ben tamam gurbetteyim ama turkiyede sahip olamiyacaklarimin hepsine sahibim.askeri ucretle bir ayi nasil gecirecegim diye dusunmuyorum rahatim ama.ben BENIM GIBI DUSUNEBILEN KONUSABILEN AYNI BOYUTTA OLACAGIMIZ ARKADAS ISTIYORUM.BURDA KONUSACAGIM DERTLESECEGIM SABAH TELEFON ACIP HADI CAY HAZIR SEN EKMEK AL GEL DIYEBILEC EGIM GUVENILIR BIR DOSR ISTIYORUM.......DEMEKKI HIC BIRSEY DORT DORTLUK OLMUYORMUSSS Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 buda demektirki kadınları mutlu etmek imkansızdır illede bir eksik bulur ve isterler şekil - a hiç bişe bulamasa isteyecek kendileri gibi bir arkadaş bile isterlermiş Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 cok tesk ediyorum kaale alinip cevap verildigi icin hepinize cok merci.tabiki onlar sakaydi tamam bazilari sakaydi.oki cok azi sakaydi. sukrediyorum yaradanima tabiki. saglikli evletlarim var.evliligimde dovulmuyorum sovulmuyorum.ha su an burda sabah balkona cikdim az once ve etrafima baktim.ben tamam gurbetteyim ama turkiyede sahip olamiyacaklarimin hepsine sahibim.askeri ucretle bir ayi nasil gecirecegim diye dusunmuyorum rahatim ama.ben BENIM GIBI DUSUNEBILEN KONUSABILEN AYNI BOYUTTA OLACAGIMIZ ARKADAS ISTIYORUM.BURDA KONUSACAGIM DERTLESECEGIM SABAH TELEFON ACIP HADI CAY HAZIR SEN EKMEK AL GEL DIYEBILEC EGIM GUVENILIR BIR DOSR ISTIYORUM.......DEMEKKI HIC BIRSEY DORT DORTLUK OLMUYORMUSSS Karar ver ama ne kadarı şaka Genelde durum öyledir zaten..Türkiye de olsa bir sabah kahvesine gidersin arkadaşına,komşuna..Öğleden sonraları çay ,pasta börek muhabbetleri Komşu olmasada aileden birine gider kafanısı dağıtırsınız..Ama Avrupa ülkelerinde ( yani türkiye dışı ülkelerde ) durum öyle değil..Orda insan ilişkileri daha doğrusu komşuluk ilişkiler çok farklı ve sınırlı..Bir sıkıntınız olduğunda veya konuşmak istediğinzde biriyle komşunuzun kapısını çalıp ben geldim diyemiyorsunuz Sabah çok erken saatte kalkıp işe gidiyorlar kimse kimseyi görmüyor zaten..Üstelik aynı dilide konuşamayınca iice sıkıntı oluyor..( Almanya da teyzem var ben ondan biliyom yani ) Hayatta hiç kimse ve hiçbirşey dört dörtlük değildir ki..Öyle olsa anlamı ve tadı olurmuydu Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 hoşgeldin ofamanyeter. biraz dertlisin galiba Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 cok tesk ediyorum kaale alinip cevap verildigi icin hepinize cok merci.tabiki onlar sakaydi tamam bazilari sakaydi.oki cok azi sakaydi. sukrediyorum yaradanima tabiki. saglikli evletlarim var.evliligimde dovulmuyorum sovulmuyorum.ha su an burda sabah balkona cikdim az once ve etrafima baktim.ben tamam gurbetteyim ama turkiyede sahip olamiyacaklarimin hepsine sahibim.askeri ucretle bir ayi nasil gecirecegim diye dusunmuyorum rahatim ama.ben BENIM GIBI DUSUNEBILEN KONUSABILEN AYNI BOYUTTA OLACAGIMIZ ARKADAS ISTIYORUM.BURDA KONUSACAGIM DERTLESECEGIM SABAH TELEFON ACIP HADI CAY HAZIR SEN EKMEK AL GEL DIYEBILEC EGIM GUVENILIR BIR DOSR ISTIYORUM.......DEMEKKI HIC BIRSEY DORT DORTLUK OLMUYORMUSSS inan ıstanbul da da o dostluklar yok,ama yınede bıkaç dost edınebılırsın bır denemek lazım Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 arkadaşlar 1 aydan fazla bir süredir bu foruma katılmaktayım. bu benim internet aracılığı ile fikir çatışmasına girdiğim ilk forum. bunun hoş olabileceğini hatta becerebileceğimi düşünüyordum.maalesef istemeden de olsa biçok arakdaşı kırdığımı ve anlatmak istediğimi genel olarak anlatamadığımı farkettim. bu yüzden artık katılımcı değil sadece izleyiciyim. hepinizin yorumlarını okumak bana keyif veriyo. ama sizin yazdıklarınıza bişeyler yazınca (daha doğrusu yazamayınca) keyfim kaçıyo. şu ana kadar istemeden de olsa kırdığım veya kızdırdığım arkadaşlardan özür diler hepinize mutluluklar dilerim Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Emre ne yaptın şimdi sen.. İnan çok üzüldüm, halbuki seninle konuşmak,hatta tartışmak,zıtlıklar,yanlış anlaşılmalar bile benim için çok güzeldi ve eminimki diğer arkadaşlarım içinde öyleydi..Ben kime parantez içinde şakaydı yazıcam artık.. Bu kadar duygusallıktan sonra...Emre bak saçmalama yoksa erkekleri yerin dibine batırırım bak ona göre.. kimseyi kırdığını filan düşünmüyorum ben.. sadece o sırada fikir uyuşmazlıkları olmuştur o kadar..belki sert çıkılmıştır o anda ama hemen geçer..bunu kesinlikle biliyorum..Şimdi hemen bu yazını burdan geri alıyor ve böyle bişeyi düşündüğün için bizden özür bile diliyosun hatta.. (burası şakaydı ) Dilerim kararını değiştirir aramıza geri dönersin.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 arkadaşlar 1 aydan fazla bir süredir bu foruma katılmaktayım. bu benim internet aracılığı ile fikir çatışmasına girdiğim ilk forum. bunun hoş olabileceğini hatta becerebileceğimi düşünüyordum.maalesef istemeden de olsa biçok arakdaşı kırdığımı ve anlatmak istediğimi genel olarak anlatamadığımı farkettim. bu yüzden artık katılımcı değil sadece izleyiciyim. hepinizin yorumlarını okumak bana keyif veriyo. ama sizin yazdıklarınıza bişeyler yazınca (daha doğrusu yazamayınca) keyfim kaçıyo. şu ana kadar istemeden de olsa kırdığım veya kızdırdığım arkadaşlardan özür diler hepinize mutluluklar dilerim emre sen ne dıyorsun,hepimiz farklı eğitim almış farklı hayatlar yaşıyanlar ınsanlarız kımse kımseyle fıkırsel bağlamda örtüşmek zorunda değil beni asla kırmadın,lütfen böyle birşey yapma..anlatabılıyorsun ve ben anlattığını anlıyorum merak etme ya gitme ama Alıntı
Φ Edvardo Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Selam ben olcay istanbuldan yasımı sormayın yasamadımkii saka saka 18 yasındayım grafikerlik yapıyorumm () acık adreste verimmi istermisiniz Alıntı
Φ Edvardo Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 arkadaşlar 1 aydan fazla bir süredir bu foruma katılmaktayım. bu benim internet aracılığı ile fikir çatışmasına girdiğim ilk forum. bunun hoş olabileceğini hatta becerebileceğimi düşünüyordum.maalesef istemeden de olsa biçok arakdaşı kırdığımı ve anlatmak istediğimi genel olarak anlatamadığımı farkettim. bu yüzden artık katılımcı değil sadece izleyiciyim. hepinizin yorumlarını okumak bana keyif veriyo. ama sizin yazdıklarınıza bişeyler yazınca (daha doğrusu yazamayınca) keyfim kaçıyo. şu ana kadar istemeden de olsa kırdığım veya kızdırdığım arkadaşlardan özür diler hepinize mutluluklar dilerim Nereye yaaa dahaa yyeni geldim seninle tanısmak güsel olur ustaa gitme yaw biyere ok mu cvb bekliyorum mutlaka bakk Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.