Φ YaramazMélék Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2011 Mérhaba bén buraya yéni kaydoldum. İyiki dé kaydolmuşum. Süpér bir forum.. Turkish Médya.... Hépiniz çok iyisiniz, bu forumu kuranlara çok téşékkürlér.... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2011 Admin Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2011 Mérhaba bén buraya yéni kaydoldum. İyiki dé kaydolmuşum. Süpér bir forum.. Turkish Médya.... Hépiniz çok iyisiniz, bu forumu kuranlara çok téşékkürlér.... Hoşgeldin ... Sevgiler Alıntı
Φ YaramazMélék Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2011 :):):):):):) Alıntı
Φ YaramazMélék Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2011 Bu arada résmin çok sirin pony gibi.. Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2011 Co-Admin Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2011 Hoşgeldin YaramazMelek..:) Alıntı
Φ YaramazMélék Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2011 saten pony herhalde.. Sen de yöneticisin değil mi? ChatMaster..?? Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2011 Admin Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2011 saten pony herhalde.. Sen de yöneticisin değil mi? ChatMaster..?? Evet ... Alıntı
Φ ChatTurkey Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2011 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2011 Mutlu oldum.. Bu arada ben Zeynep, herkes okusun.. Alıntı
Φ ChatTurkey Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2011 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2011 Bende burada yeniyim.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2011 Admin Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2011 Evet gordum cok cok yenisin cok... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.