Φ marti_name Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Ölmek üzeresiniz ve sadece 1 kişiye mektup yazabilirsiniz...kimi seçerdiniz ve ne yazardınız? Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 diğer tarafada postalayabiliyormuyuz ben ordakilerden birine yazardım odamı hazırlayın tropikal olsun diye bu taraftakilere yazsam okadar bi işe yaramaz sadece daha fazla üzülürler mezarımda banada böyle bir mektup yazmıştı üüüüüüü diye ağlattırmam kimseyi sessizsessiz giderim sesli karşılanırım gel ulan buraya bam güm bam güm gibi Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Bir mektup yazıp o mektubu fotokopi ettirme şansımız var mı? Bush'a yazardım.. No Dear Dishonorable Bush.. ......... .....mürekkebimi senin için tüketmeye değmez..Klavyemin tuşlarını zedelemeye de... Alıntı
Φ kardelya Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Ölmek üzeresiniz ve sadece 1 kişiye mektup yazabilirsiniz...kimi seçerdiniz ve ne yazardınız? Ben bu bir mektup hakkımı bir kişi için harcamazdım tüm sevdiklerime onları çok sevdiğimi belirten genel bir mektup yazardım. Alıntı
Φ _KARANLIK_ Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 kim bana 1 mektup yazma hakkı verdiyse önce ona bunun hesabını sorardım."niye sadece 1 tane.sen benim elime düşecektin bak ben sana 1 tane bile yazdırır mıydım........" diye. sonra eger münkünse mektup hakkı yerine, yüzyüze görüşme talebinde bulunurdum. bu kişi ya annem, ya sevgilim olurdu Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 ötekı taraftadı cehennemın bekcısıne abı bır ıhtıyacın varmı varsa cekınme sole dıe bı mektup yazardım. o zaman belkı bana torpıl yapar Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 ötekı taraftadı cehennemın bekcısıne abı bır ıhtıyacın varmı varsa cekınme sole dıe bı mektup yazardım. o zaman belkı bana torpıl yapar evet sana cehennemin güneş gören tarafından yer ayarlardı sen bence Rıdvanla anlaş.. Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Ben birine yazmam direkt vasiyet gibi yazarım (pek malım mülküm yok ama neyse!) hep herkes için adilane bir paylaşım olur... Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 vasiyetimdir. bu forumun eski sevgiliye mektup topicindeki mektupları birleştirip O na gönderin. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 yazacagimm kisi belli beni buyuten bana sevgi veren ve bu sevgiden cikar beklemeyen beni kosulsuz seven annemeeeeeeeee yazardimmmm seni seviyorumm annecigimmmmmmmm je t'aime beaucoup ta fille Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 sevdiğim olduğun ve koşulsuz sevdiğin için teşekkürler... kendine ve çocuklarımıza iyi bak... seni seviyorum... yazardım.hakediyor çünkü Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 ne gerek varki mektup yazmaya ben öldükten sonra Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 bazen gecmise baktiginda demek isteyipte soyleyemedigin onlarca sey oldugunu gorursun bence bundan Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 borçlarımı yazarım eğer borcum varsa,ötekı dünyaya kul hakkı ile geçmeyeyım dıye Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 ben mektubumu ona yazardım.derdimki ben gidiyorum tez zamanda inşallah sende gelirsin,hakkımı sana helal etmeyeceğim,öte dünyada iki elim yakanda haberin olsun yazardım. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 bazen gecmise baktiginda demek isteyipte soyleyemedigin onlarca sey oldugunu gorursun bence bundan harika borçlarımı yazarım eğer borcum varsa,ötekı dünyaya kul hakkı ile geçmeyeyım dıye muhteşem ben mektubumu ona yazardım.derdimki ben gidiyorum tez zamanda inşallah sende gelirsin,hakkımı sana helal etmeyeceğim,öte dünyada iki elim yakanda haberin olsun yazardım. süper Alıntı
Φ ofamanyeter@@@ Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 ogullarima yazardim. sizleri cok seviyorumdiyerek baslar.fasiyetlerimi siralardim.1-haram yemeyin uzak durun2-dininizi iyi ogrenin ve kendiniz ogrenerek yasayin3-hosgoru ve bagislayici olun derdim.zaten bana ve babasina mutlakaki cekeceklerdir nede olsa bizim filizlerimiz onlar.burasi dunya yasami bos ahiret icin calismalarini yazardim isde. nasil yasar sa insan oyle olurmusss Alıntı
Φ Edvardo Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 ben mektubumu ona yazardım.derdimki ben gidiyorum tez zamanda inşallah sende gelirsin,hakkımı sana helal etmeyeceğim,öte dünyada iki elim yakanda haberin olsun yazardım. Desene Yandıı O kisii Alıntı
Φ msbays Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 sanırım o durumda kalem tutacak gücüm olmaya bilir o yüzden başucumda olan birine yazdırırdım. "yeniden doğuyorum" Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 ben aldattığım kız arkadaşıma şunları yazardım.. geçem 1 sene hafifletemedi acımı. nasıl birakıp gittim seni. nasıl terkettim hayatımı..geleceğimi..seni... bilseydim ki sensizliğin bu kadar zor olacağını yaparmıydım.. atarmıydım kendimi ateşlere..üzermiydim seni... aşkı bu kadar tatmışken..elimde olsa söyle bırakırmıydım.. daha dünyanın varlığından habersizdim.. beni herkes kandırabilirdi.. ... bir aşk sandığım yalan bir duygu yaşadım.. ama bilemedim aslında seni sevdiğimi..aslında kalbimde seni taşıdığımı.. gittiğim heryere götürdüğümü... ...nihayetinde düştüm... ....bir el bekledim.... ..kalkamazdım kendi kendime.. canımı bekledim.. ......gelir dedim... gelmedin... terkedildim bir boşluğa..herşeyin farkına varmam uzun zaman aldı. devamlı aklımdan çıkmayan birşey vardı.. devamlı unuttuğumu düşündüğüm birşeyler.. kalbime uzun zaman konuşmayı öğretemedim..öğretemedim ona haykırmayı..aslında beklediğinin,, haykırması gerekenin sen olduğunu. ama oda benim gibi büyüdü..ben büyüdüm o içinde birini büyüttü..iki can vardı sanki içimde.. hiç bitmeyen bir büyümeydi bu..öğrendii...devamlı haykırdı kalbim ismini..anlatmaya çalıştım sana içimden geçenleri..beceremedim.. sende yürekten dinlemedin zaten.. haklıydın sonuna kadar.. ne yapsan..haklıyıdınn.. beni vursan , yerin dibine soksan...yüzüme tükürsen bile haklıydın...terkedilmiştin.. bileğini bükemeyeğim tek kişi sendinn... elimden seni beklemektenm başka birşey gelmezdi... bekledim.. bekledim.. bekledim.. zamanı geldi ve tekrar vurdu kalbim kapını.. tekrar denedim.. bir kinle püskürttün sevgime karşılık nefretini.. yaşadıklarından sonra benim seni hiç sevmediğimi düşündün.. haklıydın..ama bilmiyordun içimde kopan fırtınaları... her soluğumda seni çektiğimi içime..her nefesimde ciğerime dolanın sen olduğunu sana nasıl anlatabilirdim ki..ama seni çok seviyorum... ama seni seviyorum yetmiyor gözlerimde oluk oluk akan gözyaşlarımı anlatmaya...her geldiğinde aklıma gözlerim isyan ediyor.. kalbim seni haykırıyor..şu an birtek sen eksiktin hayatımda.. artık hiçbirşeye gerek yok ama.. ben gidiyorum.. hoşçakal Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 ne varda aldattın bilader Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 ne varda aldattın bilader ya sen bari yapma bilader yaa.. yeterince üstüme geldiler zaten... ben yarama merhem olursunuz die yazıyorum bura... sen körüklüyon Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 tamam da bu yaraya pek merhem olunmaz Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 ben aldattığım kız arkadaşıma şunları yazardım.. geçem 1 sene hafifletemedi acımı. nasıl birakıp gittim seni. nasıl terkettim hayatımı..geleceğimi..seni... bilseydim ki sensizliğin bu kadar zor olacağını yaparmıydım.. atarmıydım kendimi ateşlere..üzermiydim seni... aşkı bu kadar tatmışken..elimde olsa söyle bırakırmıydım.. daha dünyanın varlığından habersizdim.. beni herkes kandırabilirdi.. ... bir aşk sandığım yalan bir duygu yaşadım.. ama bilemedim aslında seni sevdiğimi..aslında kalbimde seni taşıdığımı.. gittiğim heryere götürdüğümü... ...nihayetinde düştüm... ....bir el bekledim.... ..kalkamazdım kendi kendime.. canımı bekledim.. ......gelir dedim... gelmedin... terkedildim bir boşluğa..herşeyin farkına varmam uzun zaman aldı. devamlı aklımdan çıkmayan birşey vardı.. devamlı unuttuğumu düşündüğüm birşeyler.. kalbime uzun zaman konuşmayı öğretemedim..öğretemedim ona haykırmayı..aslında beklediğinin,, haykırması gerekenin sen olduğunu. ama oda benim gibi büyüdü..ben büyüdüm o içinde birini büyüttü..iki can vardı sanki içimde.. hiç bitmeyen bir büyümeydi bu..öğrendii...devamlı haykırdı kalbim ismini..anlatmaya çalıştım sana içimden geçenleri..beceremedim.. sende yürekten dinlemedin zaten.. haklıydın sonuna kadar.. ne yapsan..haklıyıdınn.. beni vursan , yerin dibine soksan...yüzüme tükürsen bile haklıydın...terkedilmiştin.. bileğini bükemeyeğim tek kişi sendinn... elimden seni beklemektenm başka birşey gelmezdi... bekledim.. bekledim.. bekledim.. zamanı geldi ve tekrar vurdu kalbim kapını.. tekrar denedim.. bir kinle püskürttün sevgime karşılık nefretini.. yaşadıklarından sonra benim seni hiç sevmediğimi düşündün.. haklıydın..ama bilmiyordun içimde kopan fırtınaları... her soluğumda seni çektiğimi içime..her nefesimde ciğerime dolanın sen olduğunu sana nasıl anlatabilirdim ki..ama seni çok seviyorum... ama seni seviyorum yetmiyor gözlerimde oluk oluk akan gözyaşlarımı anlatmaya...her geldiğinde aklıma gözlerim isyan ediyor.. kalbim seni haykırıyor..şu an birtek sen eksiktin hayatımda.. artık hiçbirşeye gerek yok ama.. ben gidiyorum.. hoşçakal sen aldat sonrada pisman ol sen aldatma topiklerini gormedin galibaaaa ne yaptin kiz seni yakaladimiii belki affeder seni bi dene tekrar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.