Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 düşünüyorum...anlamlar bulmaya çalışıyorum....herşey öle içiçe geçmişki..iyiden kötüyü,güzelden çirkini ayırtedemiyorum.ya hem sonra illa bulmamız mı gerekiyor?anlamsız da yaşanmıyor mu sanki? tamam çok anlamsız oluyo herşey ama olsun..sonuçta ölede yaşanıyo herşey var hayatımızda ...her renk..acının her tonu..mutluluğun her çeşidi...şansa kadere inanmak mı gerekir, yoksa ne bileyim bizler mi istiyoruz bunları yaşamayı? abicimm tabikii bana bunları sormadın.ölesine konuşuyom işte.insan bu rutubetli, loş ve oldukça ıssız koridorlarda üstelik çokta yalnız kalınca böle zırvalıyo işte.. biliyomusun ben artıkın firar etmeyi düşünüyorum...belki dönerim belki dönmem dönmezsem şayet hücremi sana bırakıyom...duvarlardaki çızıhtırıklarım sana emanet..mesela "deli kızın derdi var"bunun gibi duvar çızıhtırıkları işte..Güzelyaz ağama da hiç kullanmadığım tarağımı makyaşş malzemelerimi ,(en önemlisi galbimin bi parçasını) bırakıyomm.. hadi eyvalla dostum... gitmeeeeeeeeee Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 düşünüyorum...anlamlar bulmaya çalışıyorum....herşey öle içiçe geçmişki..iyiden kötüyü,güzelden çirkini ayırtedemiyorum.ya hem sonra illa bulmamız mı gerekiyor?anlamsız da yaşanmıyor mu sanki? tamam çok anlamsız oluyo herşey ama olsun..sonuçta ölede yaşanıyo herşey var hayatımızda ...her renk..acının her tonu..mutluluğun her çeşidi...şansa kadere inanmak mı gerekir, yoksa ne bileyim bizler mi istiyoruz bunları yaşamayı? abicimm tabikii bana bunları sormadın.ölesine konuşuyom işte.insan bu rutubetli, loş ve oldukça ıssız koridorlarda üstelik çokta yalnız kalınca böle zırvalıyo işte.. biliyomusun ben artıkın firar etmeyi düşünüyorum...belki dönerim belki dönmem dönmezsem şayet hücremi sana bırakıyom...duvarlardaki çızıhtırıklarım sana emanet..mesela "deli kızın derdi var"bunun gibi duvar çızıhtırıkları işte..Güzelyaz ağama da hiç kullanmadığım tarağımı makyaşş malzemelerimi ,(en önemlisi galbimin bi parçasını) bırakıyomm.. hadi eyvalla dostum... eee olaca bu..benle iki muhabbet ettin durum ortada.. ..kız mutluluk parıltısı biz seni karışık kafanlada seviyoruz..nereye öle daha yapacak çok işimiz var..bir iki gün ıstırahat et biz buradayız.. --senin yokluğun karşısında dahada nevrozlara ve şizofrenist hallere yaklaşacak olan agayla, bizi burada bir başımıza bırakmak istemezsin dimi gün.. ben şimdiden korkmaya başladım bile..bekletme.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 eee olaca bu..benle iki muhabbet ettin durum ortada.. ..kız mutluluk parıltısı biz seni karışık kafanlada seviyoruz..nereye öle daha yapacak çok işimiz var..bir iki gün ıstırahat et biz buradayız..--senin yokluğun karşısında dahada nevrozlara ve şizofrenist hallere yaklaşacak olan agayla, bizi burada bir başımıza bırakmak istemezsin dimi gün.. ben şimdiden korkmaya başladım bile..bekletme.. figgaroya ayne katılıyorum eğer karışık marışık yada bulanıkta olsa bi gelme bu koğuşu yakıp ortasındada figgaroyu bırakıcam ayy şimdiye kadar nasılda düşünemedim ben bunu kız sen korkma diye anlasana koğuşumun tatlısı gelmezsen figgaro yandı haberin ola Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 yangınlar ortasında bir başıma bırakmazsın beni dimi gün.. aganın şakası yok gibi..allam kavurma olucam..söz allam bidaa kavurma yemicem..çok kavurma yedim diye bu ceza bana dimi allam..yemicem yemiceeemm..bidaaaa yemiceeemmmm..uyandır beni bu hal kabus olmalı ..güüüüünnnnnn ..ışık..ışııklarr..aydınlık..lambaları yakın..neden karanlık..günün ışığım yangınlar ortasında bir başına bırakanım..bak şimdiden tutuştuummm..güüüünnnn... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 beni güldürdünüsss..Allah da sizi güldürsün. FİLOSOFUMM Figocuğum ve KIŞIM, BAHARIM,Güzelyazım teşekkür ediyorum. Gelirim ben ya "forumun hayaleti bEEEnnnnİİİmmM " ..Yazmasamda gelip bakarım yani öle düşünüyordum.oke? Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 demek yangınlar ortasında kavruluyor olmam sizi çok güldürdü gün hanım.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 ama ama ama nie kıjdın şimdi ben sanmıştımkiiiii... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 ne sanmıştın.. ........tatlı şaşşkııın..(seni gelmen için kandırdım) ..agam hadi, gelmişken gün..tüm karakolu baştan ayaa temizletelim..çamaşırları yıkatalım..sonra bulaşıkjlarıdaa..agam nolur nefes bilem aldırtmayalım..hatta düşündürtmeyelim bile..sonna karakoldan gitme hayalleri falan kuruyor..iştee ölee.. --nottur; hani yanlış anlamayasın gün ne yapıyosak seni sevdiğimiz için yapıyoz.. bu hususta agamın ve benim çalışmalarımı göz ardı da etmemk lasım dimi ama.. -- Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 kız bak dalga geçme biznen..valla alır aga seni ayanın altına..benden sölemesi.. -- Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2008 ben geldimmmm nasılda özlemişinizdir ağanızı dimiii ben gibi ağa özlenmezmi beee gelinde size çay yapem keklik kanı gibi Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 aman beee gelmezseniz gelmeyin ben kendime yeterim çiçek bile veririm kendime yaaa ama ben bu çiçekten daha güzelim ya ya ya ağam sen çok yaşa demeyin sakın küstüm hepinize bennn Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 Merhabalar.. karakol kurtçuklarımız acep nasılllar....agam yine sinirlerin fora etmiş gibim..bi yandan ahaliye kek..ardından ahalisiz kendinize bi çiçek..şimdide canınız ne çekiyordur atmak için bana bi kötek..ehuheuheuuu Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 Merhabalar.. karakol kurtçuklarımız acep nasılllar....agam yine sinirlerin fora etmiş gibim..bi yandan ahaliye kek..ardından ahalisiz kendinize bi çiçek..şimdide canınız ne çekiyordur atmak için bana bi kötek..ehuheuheuuu terbiyesis Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 komiserim ağanıza ne ikram etceksiniz Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 nerde bu millet nerde bu millet mahkumlarım nerdeeeee Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 komiserim ağanıza ne ikram etceksiniz Dile benden ne dilersen kuş sütü istermisin ağam paşam istersen keseyim bileklerimi he Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Dile benden ne dilersen kuş sütü istermisin ağam paşam istersen keseyim bileklerimi he niye keseceksiniz komiserim sizin kolunuzda sütmü var Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 yoo kan var belki bukadar içmekten sıkılmışta değişik birşeyler arıyorsundur diye düşündümde Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 yoo kan var belki bukadar içmekten sıkılmışta değişik birşeyler arıyorsundur diye düşündümde çok naziksiniz komiserim artık yemekten içmekten bıktım haklısınız,şöyle kolay olmayan ,özen isteyen, bitip tükenmeyecek bişey istiyorum...bileklerinizi kesmeyin komiserim size bişey olursa ben ne yaparım bilemiyorum ayrıyeten diyeyim dedim vampiremi benziyorum ben Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 bende geldim çok şükür ii halden erken saldılar... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 ahhh ahhhh nerede o eski saltanat günlerim Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2008 heheyt..! heytt.. ne derler eskiler.."agalar tahtından inerler.. ayaksız ata binerler.." --agayadır ititrafımdır..biz varsak sen varsındır.. merhabalardır.. -- Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2009 heheyt..! heytt.. ne derler eskiler.."agalar tahtından inerler.. ayaksız ata binerler.."--agayadır ititrafımdır..biz varsak sen varsındır.. merhabalardır.. -- doğru demişsin mahkum figgaro ağanız tahtına oturmaya hazır o kadar aradan sonra bakalım söküyormu ağalığım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.