Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
düşünüyorum...anlamlar bulmaya çalışıyorum....herşey öle içiçe geçmişki..iyiden kötüyü,güzelden çirkini ayırtedemiyorum.ya hem sonra illa bulmamız mı gerekiyor?anlamsız da yaşanmıyor mu sanki? :) tamam çok anlamsız oluyo herşey ama olsun..sonuçta ölede yaşanıyo :)

herşey var hayatımızda ...her renk..acının her tonu..mutluluğun her çeşidi...şansa kadere inanmak mı gerekir, yoksa ne bileyim bizler mi istiyoruz bunları yaşamayı? :)

abicimm tabikii bana bunları sormadın.ölesine konuşuyom işte.insan bu rutubetli, loş ve oldukça ıssız koridorlarda üstelik çokta yalnız kalınca böle zırvalıyo işte..

biliyomusun ben artıkın firar etmeyi düşünüyorum...belki dönerim belki dönmem dönmezsem şayet hücremi sana bırakıyom...duvarlardaki çızıhtırıklarım sana emanet..mesela "deli kızın derdi var"bunun gibi duvar çızıhtırıkları işte..Güzelyaz ağama da hiç kullanmadığım tarağımı makyaşş malzemelerimi ,(en önemlisi galbimin bi parçasını) bırakıyomm.. :) hadi eyvalla dostum... :clover:

gitmeeeeeeeeee :crying::(

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
düşünüyorum...anlamlar bulmaya çalışıyorum....herşey öle içiçe geçmişki..iyiden kötüyü,güzelden çirkini ayırtedemiyorum.ya hem sonra illa bulmamız mı gerekiyor?anlamsız da yaşanmıyor mu sanki? :) tamam çok anlamsız oluyo herşey ama olsun..sonuçta ölede yaşanıyo :)

herşey var hayatımızda ...her renk..acının her tonu..mutluluğun her çeşidi...şansa kadere inanmak mı gerekir, yoksa ne bileyim bizler mi istiyoruz bunları yaşamayı? :)

abicimm tabikii bana bunları sormadın.ölesine konuşuyom işte.insan bu rutubetli, loş ve oldukça ıssız koridorlarda üstelik çokta yalnız kalınca böle zırvalıyo işte..

biliyomusun ben artıkın firar etmeyi düşünüyorum...belki dönerim belki dönmem dönmezsem şayet hücremi sana bırakıyom...duvarlardaki çızıhtırıklarım sana emanet..mesela "deli kızın derdi var"bunun gibi duvar çızıhtırıkları işte..Güzelyaz ağama da hiç kullanmadığım tarağımı makyaşş malzemelerimi ,(en önemlisi galbimin bi parçasını) bırakıyomm.. :) hadi eyvalla dostum... :clover:

eee olaca bu..benle iki muhabbet ettin durum ortada.. :P ..kız mutluluk parıltısı biz seni karışık kafanlada seviyoruz..nereye öle daha yapacak çok işimiz var..bir iki gün ıstırahat et biz buradayız..

--senin yokluğun karşısında dahada nevrozlara ve şizofrenist hallere yaklaşacak olan agayla, bizi burada bir başımıza bırakmak istemezsin dimi gün.. ben şimdiden korkmaya başladım bile..bekletme.. :(:wub:

Gönderi tarihi:
eee olaca bu..benle iki muhabbet ettin durum ortada.. :P ..kız mutluluk parıltısı biz seni karışık kafanlada seviyoruz..nereye öle daha yapacak çok işimiz var..bir iki gün ıstırahat et biz buradayız..

--senin yokluğun karşısında dahada nevrozlara ve şizofrenist hallere yaklaşacak olan agayla, bizi burada bir başımıza bırakmak istemezsin dimi gün.. ben şimdiden korkmaya başladım bile..bekletme.. :(:wub:

figgaroya ayne katılıyorum <_< eğer karışık marışık yada bulanıkta olsa bi gelme bu koğuşu yakıp ortasındada figgaroyu bırakıcam :blush: ayy şimdiye kadar nasılda düşünemedim ben bunu -_-:devil: kız sen korkma diye anlasana koğuşumun tatlısı gelmezsen figgaro yandı haberin ola :D:lol:

Gönderi tarihi:

yangınlar ortasında bir başıma bırakmazsın beni dimi gün.. :( aganın şakası yok gibi..allam kavurma olucam..söz allam bidaa kavurma yemicem..çok kavurma yedim diye bu ceza bana dimi allam..yemicem yemiceeemm..bidaaaa yemiceeemmmm..uyandır beni bu hal kabus olmalı ..güüüüünnnnnn ..ışık..ışııklarr..aydınlık..lambaları yakın..neden karanlık..günün ışığım yangınlar ortasında bir başına bırakanım..bak şimdiden tutuştuummm..güüüünnnn... :crying:

Gönderi tarihi:

ne sanmıştın.. B) ........tatlı şaşşkııın..(seni gelmen için kandırdım) :P ..agam hadi, gelmişken gün..tüm karakolu baştan ayaa temizletelim..çamaşırları yıkatalım..sonra bulaşıkjlarıdaa..agam nolur nefes bilem aldırtmayalım..hatta düşündürtmeyelim bile..sonna karakoldan gitme hayalleri falan kuruyor..iştee ölee.. -_-

--nottur; hani yanlış anlamayasın gün ne yapıyosak seni sevdiğimiz için yapıyoz..:P bu hususta agamın ve benim çalışmalarımı göz ardı da etmemk lasım dimi ama.. :D

-- :clover:

• 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Merhabalar.. :) karakol kurtçuklarımız acep nasılllar....agam yine sinirlerin fora etmiş gibim..bi yandan ahaliye kek..ardından ahalisiz kendinize bi çiçek..şimdide canınız ne çekiyordur atmak için bana bi kötek..ehuheuheuuu :)

Gönderi tarihi:
Merhabalar.. :) karakol kurtçuklarımız acep nasılllar....agam yine sinirlerin fora etmiş gibim..bi yandan ahaliye kek..ardından ahalisiz kendinize bi çiçek..şimdide canınız ne çekiyordur atmak için bana bi kötek..ehuheuheuuu :)

terbiyesis :angry::D

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:
yoo kan var belki bukadar içmekten sıkılmışta değişik birşeyler arıyorsundur diye düşündümde :huh:

çok naziksiniz komiserim :rolleyes: artık yemekten içmekten bıktım haklısınız,şöyle kolay olmayan ,özen isteyen, bitip tükenmeyecek bişey istiyorum...bileklerinizi kesmeyin komiserim size bişey olursa ben ne yaparım bilemiyorum -_-:rolleyes: ayrıyeten diyeyim dedim vampiremi benziyorum ben :angry::lol:

• 2 ay sonra...
  • 4 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

heheyt..! heytt.. ne derler eskiler.."agalar tahtından inerler.. ayaksız ata binerler.."

--agayadır ititrafımdır..biz varsak sen varsındır..

merhabalardır.. ;)

-- :)

• 5 ay sonra...
Gönderi tarihi:
heheyt..! heytt.. ne derler eskiler.."agalar tahtından inerler.. ayaksız ata binerler.."

--agayadır ititrafımdır..biz varsak sen varsındır..

merhabalardır.. ;)

-- :)

doğru demişsin mahkum figgaro -_-

ağanız tahtına oturmaya hazır :D o kadar aradan sonra bakalım söküyormu ağalığım -_-

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.