Φ figgaro Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Ben bidaha geldim.. ..gidip yine gelem mi.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 fıgarro aynı benım akıl gıbısın bı gıdıyon bı gelıyon benım akılda arada bı gıdıp gelıyo Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 hadi bi parti verelim ağanın şerefine Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 tatlı kız hemende sevindi hihihi eee ağanıza ne yapcaksınız söyleyin bakalım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 ramazan bıtsın sız partıyı o zaman gorun Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Karakol kuşları toplanın iftar sofrası hazırlıyorum.Güzelyazım (bir ağayı bu kadar sevebileceğimi tahmin edemezdim )sana ne yapayım söle...Jön sen acılı adana kap getir,Figgaroo sakın tirumu (ay neydi ya o?)tirini ni... ondan getirme sende kerebiç kapp, bende sise ne yapayım söleyinnn..hadi toparlanın az kaldııı..... (oy oy oy canlarım benimmm ) Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 buyurun agam afıyet olsun sıze Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Karakol kuşları toplanın iftar sofrası hazırlıyorum.Güzelyazım (bir ağayı bu kadar sevebileceğimi tahmin edemezdim )sana ne yapayım söle...Jön sen acılı adana kap getir,Figgaroo sakın tirumu (ay neydi ya o?)tirini ni... ondan getirme sende kerebiç kapp, bende sise ne yapayım söleyinnn..hadi toparlanın az kaldııı..... (oy oy oy canlarım benimmm ) ahhh canımm benim bende seni seviyom şimdide nasıl şımardım bi bilsenizz biemez kii bilemez kiiii Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 buyurun agam afıyet olsun sıze amanın yemeğe bakk ye beni ye beni diye yüzüme bakıyo eline sağlık jön senmi yaptın Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 mahkumlar sıraya geçin bugün el öpme günüdür elinizi öpecem (50YTL den aşağı harçlık kabul edilmemektedir) Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 iyi bayramlar..kaderdaşlarım..ve karakol görevlileri yine geldim karakola ve acıktım..agam artık buraya bir lokanta açmanın zamanı geldi..bir bar ve nargile kafe falan..hatta hücrelere serviste yapalım..valla bak..agam dünyadaki diğer hapishanelere örnek olur..en moderen bizimki olur.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 mahkumlar sıraya geçin bugün el öpme günüdür elinizi öpecem (50YTL den aşağı harçlık kabul edilmemektedir) biz sizin elinizi öpelim komiserim malumunuz daha karlı görünüyor ticarethane mi burasıı müfettiş bozma keyfimi kafeymiş lokantaymış burda hizmetler sadecene ağayaa Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2007 ben ağalıktan istifa ediyom Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2007 olmaz öle şey asla kabul etmiyorum..sen agasın,paşasınn..ı ıhhh istifan kabul edilmediii..... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2007 olmaz öle şey asla kabul etmiyorum..sen agasın,paşasınn..ı ıhhh istifan kabul edilmediii..... ahh canımmm kıss koğuşta kimse kalmadı ki ağalık edem saltanatım çöktüde ben işte anlamamış gibi yapıyom çaktırma emi Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2007 ahh agam ahh ..naçiz bedenimizi şu köhne koğuşlarında çürüttün..şimdide duygularımızı sömürürsün..ve yinede..ve hepp..ve biçare gidemiyoz cumhuriyetinden..keşke bu kadar şirin bi ağa olmasaydın.. ...... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2007 ahh agam ahh ..naçiz bedenimizi şu köhne koğuşlarında çürüttün..şimdide duygularımızı sömürürsün..ve yinede..ve hepp..ve biçare gidemiyoz cumhuriyetinden..keşke bu kadar şirin bi ağa olmasaydın.. ...... hihihi yaa ben kimseyi çürütmedim amaaa azıcık ezdim o kadar tamam siz tam ikamete geçin ben uslu bi ağa olcam Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2007 ahh canımmm kıss koğuşta kimse kalmadı ki ağalık edem saltanatım çöktüde ben işte anlamamış gibi yapıyom çaktırma emi Sevgili Güzelyazım senin saltanatın bizim gönlümüzde...Tamam saltanatlık çökmüsse demokrasiyi uygulayalım Güzelyazı Koğuşun agası, paşası,firsstt leydisi olarak aday gösteriyorummmm sandıklara gidilsinn ,zaten alıştıkta zırt vırt sandığa gitmeye ... Bir grup gönüllü mahkum adına ışıksızgün [ Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Sevgili Güzelyazım senin saltanatın bizim gönlümüzde...Tamam saltanatlık çökmüsse demokrasiyi uygulayalım Güzelyazı Koğuşun agası, paşası,firsstt leydisi olarak aday gösteriyorummmm sandıklara gidilsinn ,zaten alıştıkta zırt vırt sandığa gitmeye ... Bir grup gönüllü mahkum adına ışıksızgün [ ayyy nasıl şımardım nasıl şımardım bakalım sandıktan çıkabilecekmiyim ne ışıksız günü kıss günışığı işte Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 ayyy nasıl şımardım nasıl şımardım bakalım sandıktan çıkabilecekmiyim ne ışıksız günü kıss günışığı işte ne demek sandıktan çıkabilecek miyim??? SiLaHlAr konuşur walla ,boşunamı düştük biz karakola Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 ben mahkumluktan ıstıfa edeyorum cunku askere gıdıyorum ama tanıdıklarım var askerıyede benı bıuraya aldırırlar umarım karakolda nobet tutarım ne guzel senı koruyacam agam Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 ben mahkumluktan ıstıfa edeyorum cunku askere gıdıyorum ama tanıdıklarım var askerıyede benı bıuraya aldırırlar umarım karakolda nobet tutarım ne guzel senı koruyacam agam Sevgili JÖN' cüğüm askere mi gidiyorsun ?...canım ya...ALLAH korusun seni ve diğer tüm askerlerimizi...sevgiyle kal...hayırlısıyla git , gel inşallah....seni seviyoruzz ....(ya walla duygulandım... ) Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 tsk ederım gunısıgı duygulanmayın lutfen hemen gıtmıyorum 2-3 hafta daha basınızı agrıtacam Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 ben mahkumluktan ıstıfa edeyorum cunku askere gıdıyorum ama tanıdıklarım var askerıyede benı bıuraya aldırırlar umarım karakolda nobet tutarım ne guzel senı koruyacam agam tühhhh gitti bitanesi jön şimdi sırasımıydı bee askere gitmenin.daha karpuz kescedik hayırlısıyla git gel inşallah jön,her zaman bekleriz koğuşa belki kahveyide istetmeden ikram ederiz he Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.