Φ günışığı Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 karakol kuşları nerdesiniz...alarm alarm !!!! herkess firarda.... ya bana nie sölemediniz alacağınız olsun sisinnn Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 benim yerim iyi de duvar rutubet yapmış Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 karakol kuşları nerdesiniz...alarm alarm !!!! herkess firarda.... ya bana nie sölemediniz alacağınız olsun sisinnn ağanız geldiiiiiiiiiiiiiiiii biyere gidermiyim hiçç,ağalık gibisi varmı bee..burdaki şan,şöhret,saltanat ve bunca seven bırakılırda sıradan özgür insanların arasına girilirmi kız aysum sırtını dayadın duvara cicim çekmiyorsun tabii rutubet olur,bide öbür tarafa dayan anacım ya ya ya şa şa şa ağam sen hep güzel yaşa deyin bakim hadi millettttt Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 ağanız geldiiiiiiiiiiiiiiiii biyere gidermiyim hiçç,ağalık gibisi varmı bee..burdaki şan,şöhret,saltanat ve bunca seven bırakılırda sıradan özgür insanların arasına girilirmi kız aysum sırtını dayadın duvara cicim çekmiyorsun tabii rutubet olur,bide öbür tarafa dayan anacım ya ya ya şa şa şa ağam sen hep güzel yaşa deyin bakim hadi millettttt ya ya ya şa şa şa ağam sen güzel yaşa ağam sen gerçekten büyük insansın namın heryere yayılmış bizim rizedeki karakol larda bile senin için "ya ya ya şa şa şa ağam sen hep güzel yaşa" diyorlar vallahi gururlandım gözlerim yaşardı Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 ya ya ya şa şa şa ağam sen güzel yaşa ağam sen gerçekten büyük insansın namın heryere yayılmış bizim rizedeki karakol larda bile senin için "ya ya ya şa şa şa ağam sen hep güzel yaşa" diyorlar vallahi gururlandım gözlerim yaşardı ne sandınızzzz yakında haber bültenlerinede çıkacağım,nasıl koğuş ağası olunur diye proğram yapıcam yaaaa artık günışığı,aysum,jön,figgaro ve sizi saygı değer komiserim konuğum olarak alırım beni anlatırsınız dünyaya sloganımıda buldum dünya susuz koğuşlar bensiz kalmasın umuduyla hoşçakalınızzzz Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 bülbül gibi ötmem mi ben o belgeselde Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 ne belgeselı bu anlamadım yenı geldımde Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 ne belgeselı bu anlamadım yenı geldımde ne belgeseliiii sizde varyaaa....çabuk toparlayın ortalığı çay getirin kahve getirin yemek getirin saçlarıma fön çekin artistler siziii iş yapın iş konuşmayın fazlaaa.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 bosver cayı kahveyı rakı getırrımı sende cı kofte yaparsın anlastıkmı Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 arenaya çıkartalım seni ağam Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 siz şimdi klipte çekersiniz.. ---jön tonmaister..ve yönetmen ---aysum-günışığı dansçı kızlar.. ---figgaro gitarda.. ---taş yürekli bateride.. ---diğer poılis arkadaşlar ve karakol bekçisi arkadaş korodo.. agamıss assolistimiz..sahnedeee.. (sahnee karakoll.. ) grubun adıı:::: özgür tutsaklar.. ....... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 bi solo söliyebilirmiyimmm Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 siz şimdi klipte çekersiniz.. ---jön tonmaister..ve yönetmen ---aysum-günışığı dansçı kızlar.. ---figgaro gitarda.. ---taş yürekli bateride.. ---diğer poılis arkadaşlar ve karakol bekçisi arkadaş korodo.. agamıss assolistimiz..sahnedeee.. (sahnee karakoll.. ) grubun adıı:::: özgür tutsaklar.. ....... hmmm karlı işe benziyorda bu bateri işi bizi bozmasın bateri ne demekki Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 taş yürekliye ordan bi bağlamaaa Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 hmmm karlı işe benziyorda bu bateri işi bizi bozmasın bateri ne demekki karlıı karlıı..top 10 numero olucaz..diğer karakollar arası yarışmalarımızda olucak..sms hattıda taktırıcaz..oy için..üff üff..telsim türksel bise çalışıcak..yokk gosmerim bosmass..bateri..hani şu önünde bir sürü davul sonna çıstak falan var ya..ooo.. ---bossa bossa bisim grubu günışığı bosar gibi geliyoo..pop müzik tarzında dans etmesi gerekiyo ama..o çayda çıra oyunundan başka bişe bilmem diyoo..kafamı bosuyoo fatih ürek in yanına göndericem..örensin dansı neyim..hemm sonna yılanla dans falan çalışmalarımızda olucak..duyuyomusun günnn.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 karlıı karlıı..top 10 numero olucaz..diğer karakollar arası yarışmalarımızda olucak..sms hattıda taktırıcaz..oy için..üff üff..telsim türksel bise çalışıcak..yokk gosmerim bosmass..bateri..hani şu önünde bir sürü davul sonna çıstak falan var ya..ooo.. ---bossa bossa bisim grubu günışığı bosar gibi geliyoo..pop müzik tarzında dans etmesi gerekiyo ama..o çayda çıra oyunundan başka bişe bilmem diyoo..kafamı bosuyoo fatih ürek in yanına göndericem..örensin dansı neyim..hemm sonna yılanla dans falan çalışmalarımızda olucak..duyuyomusun günnn.. buda yenibi işkencemii..elektrik verin bana fatih'in yanına göndermeyinn imdaattt beni hücreye atınnnn Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 yani beni fatih ürek ve sevimli yılanıyla başbaşa bıraktınız ya.... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 yani beni fatih ürek ve sevimli yılanıyla başbaşa bıraktınız ya.... bu koğuş iyice zıvanadan çıktı yaaa dersi kaynatmayın bakimm...şey işte koğuşu kaynatmayın ben kül yutmammmm ben size arada şarkı patlatırım torpil geçerim hadi bakim Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 yww ne biçim yer burası...müzik yoktur,soğuk bişiler yoktur...güzelyaz sıkılıyorumm...hadi ağalığını görelimmm Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 yww ne biçim yer burası...müzik yoktur,soğuk bişiler yoktur...güzelyaz sıkılıyorumm...hadi ağalığını görelimmm fikrimin ince gülü kalbimin şen bülbülü o gün ki gördüm seni yaktın ah yaktın beni gördüğüm günden beri olmuşum inan deli o gün ki gördüm seni yaktın ah yaktın beni ateşli dudakların gamzeli yanakların o gün ki gördüm seni yaktın ah yaktın beni bakınız size güzel bi şarkı söyleyeyim sizde içecek köfte möfte hazırlayın ukala mahkumlar Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 banane sen hazırla biz içelim..ağalığını görelim yaa..... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Agaammm..bana bir yüz sene daha verin..içimden geldii.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 ElmaaaAA !! dersem çıkınnnnn....ELMAAAA!!!!! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.