Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

gısss natalia artık sende mahkumsun :devil: tanıştırayım bende bu koğuşun ağası....çabuk gülsüne yardım et saçlarımı fönleyin,manikürümü yapın :angry: ben güzel ve tatlı bir ağayım.saygısızlık istemem yoksa defterini dürerim...faili meçul olursun sonra.

şimdilik bunları bilmen yeterli gerisini zamanla öğrenirsin -_-

ağam sen sakin ol daha yeni o ortamı bilmiyo alışacak :) zaten şunun şurasında ne kaldıki cezanın bitmesine 25 yıl bile kalmamış etme eyleme sinirlerine hakim olda kurtul bu illet yerden :unsure:

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

olmasss... :) kosmere ihtiyaç listesi vercem :)

bi ekiss yatak, bi müssikk setii , 100 ekran tv , ağzı beraber doluu (çikolata,gooffrett, kave vs vs vs ..)bussdolappıı, bi yıl yetecek marlb.ligh uzun :)))) olmasss abicimmm..kalmam waallaaaa :)

atın şunu hücreyeeeeeeeee :shuriken::angry: belamısın uleyn sen :devil::chris:

Gönderi tarihi:

atın şunu hücreyeeeeeeeee :shuriken::angry: belamısın uleyn sen :devil::chris:

belayım tabiii ....sizz durunn.. :)) daha benim çıkmam için yalvaracaksınısss :)))

güzel yaz ben senin saçına iyi bi fön çekecemm..nerde kablolarrr.. şehir elektriği vercem saçına ..bak süper olcannnn :)))) ihhiiihhiii

natimde gelmiiişşş.allah..tamam artıkkkk..tutmayın beniii.... :)

çukurolayammm...hanım agayam....... !!!!!!!!! :))))

Gönderi tarihi:

sen yenisin galiba :)

Yeniyim :sweatingbullets:

Figaro : Sensin sefil mahkum :angry: Bi tane tatlı çaldık die düştüğümüz duruma bak -_-

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar niye düştünüz buraya bakalım :huh:

Gönderi tarihi:

Yeniyim :sweatingbullets:

Figaro : Sensin sefil mahkum :angry: Bi tane tatlı çaldık die düştüğümüz duruma bak -_-

o çaldığın tatlı, tatlı canını yakacak..hehh heee...yanaş bakalım şöyle..yabancı durma..burası hepimizin hapisanesi..hahhh haaaa hönnkk.. :devil:

Gönderi tarihi:

fazka konuşma müfettiş bey şimdi müfettiş kanı isterse karışmam valla ağa o :)

cehennemin kaynar kazanı..bunlarda mı başıma gelecekti..denetlemek için gel tutuklu ol..şaka dimi bunlar..taş kardeş..bak sen iyi bir kardeşsin :innocent: ..hadi beni bırak.. :blink:

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar niye düştünüz buraya bakalım :huh:

kader kurbanlarıyız..kardeş..yan hücremde yatan ise bebek katiliymiş..fazla yaklaşma istersen..demir parmaklığın arkasından konuş..hııhh..ölee.. :P

Gönderi tarihi:

Allah kurtarsın kardeş..

Hani olur ya ben de bir gün kader kurbanı olusam diye bana da yer ayırıverin emi ... :lol:

Gönderi tarihi:

karanlık hücremin böcüklü köşelerinde, yapışkan ve kaygan duvarının tenine verceği o hazımsal hissiyatı duyabileceğin :hug: , her zaman sana bir yerim hazır olcak..allah mı konuşturdu ne..hadi gell :devil::)

Gönderi tarihi:

bıldırcın kanı olmaz mı..? :lol:

benim sizin elinizden çektiğim ne böyle yaaaa :angry: işiniz gücünüz çene...sizi sürüm sürüm süründürcem,benim ihtisas alanım süründürme üzerine,görürsünüz çenesi düşükler :devil: heyyy sen müfettiş müsfettesi çabuk şuraları süpür bi işe yara. :D sen günışığımısın nesin çabuk yerleri sil,demesem aklınıza bile gelmeyecek sinir şeyler.işiniz bitince haber verin ,isteklerim olacakkkk :angry::lol:

gısss aysum çabuk şarkı söyle,duygusal olsun.. :D

Gönderi tarihi:

benim sizin elinizden çektiğim ne böyle yaaaa :angry: işiniz gücünüz çene...sizi sürüm sürüm süründürcem,benim ihtisas alanım süründürme üzerine,görürsünüz çenesi düşükler :devil: heyyy sen müfettiş müsfettesi çabuk şuraları süpür bi işe yara. :D sen günışığımısın nesin çabuk yerleri sil,demesem aklınıza bile gelmeyecek sinir şeyler.işiniz bitince haber verin ,isteklerim olacakkkk :angry::lol:

gısss aysum çabuk şarkı söyle,duygusal olsun.. :D

güselyass faili meçhule gideceksinnn...çek şişlerinnniiiiiii :D

Gönderi tarihi:

Olm ordan bi çay getir bakiim <_<

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.