Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 gısss natalia artık sende mahkumsun tanıştırayım bende bu koğuşun ağası....çabuk gülsüne yardım et saçlarımı fönleyin,manikürümü yapın ben güzel ve tatlı bir ağayım.saygısızlık istemem yoksa defterini dürerim...faili meçul olursun sonra. şimdilik bunları bilmen yeterli gerisini zamanla öğrenirsin ağam sen sakin ol daha yeni o ortamı bilmiyo alışacak zaten şunun şurasında ne kaldıki cezanın bitmesine 25 yıl bile kalmamış etme eyleme sinirlerine hakim olda kurtul bu illet yerden Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 aloooo....ranzalar rahat diiiiilll !!!!! kosmerimiss uyuyomuuu !!!!! şimdi sana özel yataş papi aldırıyorum günışığı başka bir arzun isteğin varmı Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 olmasss... kosmere ihtiyaç listesi vercem bi ekiss yatak, bi müssikk setii , 100 ekran tv , ağzı beraber doluu (çikolata,gooffrett, kave vs vs vs ..)bussdolappıı, bi yıl yetecek marlb.ligh uzun ))) olmasss abicimmm..kalmam waallaaaa atın şunu hücreyeeeeeeeee belamısın uleyn sen Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 ben hariç hepiniz suçlusunuz.. hepinizi sürgüne gönderecem..kürek mahkumu sefil natalia senii.. müfettiş bey ordan iki çay kap gel bakiim ağayla başbaşa bi çay içelim şöyle dimi ağam tavlaya varmısın Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 müfettiş bey ordan iki çay kap gel bakiim ağayla başbaşa bi çay içelim şöyle dimi ağam tavlaya varmısın olmam mı komiserim,zaten yüzüne hasretiz kaçmaz bu fırsat.çaycı çabuk olllll Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 atın şunu hücreyeeeeeeeee belamısın uleyn sen belayım tabiii ....sizz durunn.. ) daha benim çıkmam için yalvaracaksınısss )) güzel yaz ben senin saçına iyi bi fön çekecemm..nerde kablolarrr.. şehir elektriği vercem saçına ..bak süper olcannnn ))) ihhiiihhiii natimde gelmiiişşş.allah..tamam artıkkkk..tutmayın beniii.... çukurolayammm...hanım agayam....... !!!!!!!!! ))) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 sen yenisin galiba Yeniyim Figaro : Sensin sefil mahkum Bi tane tatlı çaldık die düştüğümüz duruma bak Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Arkadaşlar niye düştünüz buraya bakalım Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 hadi hadi çok konuşupta asabımı bozmayın ne bu koğuşun hali,toparlayın şuraları.ağanıza da keklik kanı bi çay getirin bıldırcın kanı olmaz mı..? Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yeniyim Figaro : Sensin sefil mahkum Bi tane tatlı çaldık die düştüğümüz duruma bak o çaldığın tatlı, tatlı canını yakacak..hehh heee...yanaş bakalım şöyle..yabancı durma..burası hepimizin hapisanesi..hahhh haaaa hönnkk.. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 fazka konuşma müfettiş bey şimdi müfettiş kanı isterse karışmam valla ağa o Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 fazka konuşma müfettiş bey şimdi müfettiş kanı isterse karışmam valla ağa o cehennemin kaynar kazanı..bunlarda mı başıma gelecekti..denetlemek için gel tutuklu ol..şaka dimi bunlar..taş kardeş..bak sen iyi bir kardeşsin ..hadi beni bırak.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Arkadaşlar niye düştünüz buraya bakalım kader kurbanlarıyız..kardeş..yan hücremde yatan ise bebek katiliymiş..fazla yaklaşma istersen..demir parmaklığın arkasından konuş..hııhh..ölee.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Allah kurtarsın kardeş.. Hani olur ya ben de bir gün kader kurbanı olusam diye bana da yer ayırıverin emi ... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 karanlık hücremin böcüklü köşelerinde, yapışkan ve kaygan duvarının tenine verceği o hazımsal hissiyatı duyabileceğin , her zaman sana bir yerim hazır olcak..allah mı konuşturdu ne..hadi gell Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 mapushanalereeeee güneşşş doğmuyorrrr !!!!!!! aman amanaaaaaannn..canıııııımm gardiyannnn !!!!! Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 bıldırcın kanı olmaz mı..? benim sizin elinizden çektiğim ne böyle yaaaa işiniz gücünüz çene...sizi sürüm sürüm süründürcem,benim ihtisas alanım süründürme üzerine,görürsünüz çenesi düşükler heyyy sen müfettiş müsfettesi çabuk şuraları süpür bi işe yara. sen günışığımısın nesin çabuk yerleri sil,demesem aklınıza bile gelmeyecek sinir şeyler.işiniz bitince haber verin ,isteklerim olacakkkk gısss aysum çabuk şarkı söyle,duygusal olsun.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 benim sizin elinizden çektiğim ne böyle yaaaa işiniz gücünüz çene...sizi sürüm sürüm süründürcem,benim ihtisas alanım süründürme üzerine,görürsünüz çenesi düşükler heyyy sen müfettiş müsfettesi çabuk şuraları süpür bi işe yara. sen günışığımısın nesin çabuk yerleri sil,demesem aklınıza bile gelmeyecek sinir şeyler.işiniz bitince haber verin ,isteklerim olacakkkk gısss aysum çabuk şarkı söyle,duygusal olsun.. güselyass faili meçhule gideceksinnn...çek şişlerinnniiiiiii Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 güselyass faili meçhule gideceksinnn...çek şişlerinnniiiiiii o biras zor söyliyimm çünkü korumalarım var ve komiserden torpilliyim bilmiyonmu yaaa Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 o biras zor söyliyimm çünkü korumalarım var ve komiserden torpilliyim bilmiyonmu yaaa ba ba ba ba ....ikilemcilik var....nie torpill??? anlayalımmmm...nerde adalet nerde millet nerde kosmer !!!! nerde hanii????? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Olm ordan bi çay getir bakiim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 hem suclusun hem guclu al su bezı bıras toz al bakım Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 ne o jön sendemi aga oldun basimiza Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 ne o jön sendemi aga oldun basimiza +1 Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 ne o jön sendemi aga oldun basimiza hayır o doğru yolu bulduu sizede tavsiye ederim.gülsün kız çok konuşma kahvemi getir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.